Kotimaiset

Tässä tulevat uuden TIS-kauden parit! Mukana tangokuningatar ja Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu pari!

Suorastaan kulttimaisen suosion saavuttaneessa Temptation Island Suomessa aivan tavalliset pariskunnat laittavat parisuhteensa todelliseen painetestiin, kun heidät erotetaan toisistaan ja kuvioon astuu toinen toistaan kuumempia viettelijäsinkkuja.

Viettelysten kiihkeät tuulet puhaltavat jälleen, kun Temptation Island Suomen 11. kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 19.10. Tälläkin kertaa neljä tavallista pariskuntaa laittaa merkityksellisen parisuhteensa likoon ja lähtee selvittämään, onko oma kumppani juuri se oikea. Ovatko palmut vehreämpiä ja hiekka kuumempaa aidan toisella puolella? Onko oma parisuhde sittenkään niin täydellinen kuin alkuun oli ajatellut?

Espanjan upeissa maisemissa pariskunnat ja sinkut pääsevät tutustumaan toisiinsa unohtumattomilla treffeillä ja bilettävät villisti kuuman auringon alla.

Temppareiden 11. kaudella moni asia on toisin. Kauden osallistujat ovat tällä kertaa keskimääräistä hieman vanhempia, mikä näkyy varmasti esimerkiksi juontaja Sami Kurosen kanssa iltanuotioilla käydyissä keskusteluissa, ja lisää testattavien parisuhteiden merkityksellisyyttä entisestään.

Myös ohjelman esitysmalli muuttuu. Temptation Island Suomi on totuttu näkemään televisiossa kahden jakson viikkotahdilla. Tänä syksynä jaksojen rakenne muuttuu hieman, ja uusi jakso nähdään starttiviikon jälkeen kerran viikossa keskiviikkoisin. Kauden pituus pysyy kuitenkin ennallaan, eli kokonaisuudessaan luvassa on 22 jaksoa.

Temptation Islandin iltanuotiot ja kuumat bileet jättävät usein tilaa spekulaatiolle ja jälkianalyyseille. Tällä kaudella tuohon huutoon vastaa ohjelman virallinen podcast, jossa Suplan OMG!-podcastista tutut juontajat Mia Paavonen ja Noora Hapuli analysoivat kauden käänteitä, tähtivierailijoita unohtamatta. OMG! goes Tempparit -podcast ilmestyy Suplassa joka toinen keskiviikko aina iltanuotiojaksojen jälkeen.

Ruutu+ -tilaajia hemmotellaan tällä kaudella pitkillä megakoosteilla kaikista Marbellassa juhlituista bileistä. Ruudussa pääsee siis näkemään villien bileiden aivan kaikki käänteet, jotka eivät mahtuneet itse jaksoihin. Bilekoosteet ilmestyvät Ruutuun joka toinen keskiviikko niin pitkään kun kaudella bileitä juhlitaan.

Tässä ovat uuden kauden rohkeat pariskunnat!

Leenu, 26, ja Arttu, 28, Lahti

Leenu ja Arttu

Leenu, 26, ja Arttu, 28, Lahti

6 vuotta yhdessä

Leenun ja Artun suhteessa rakastetaan toista juuri sellaisena omana outoutenaan kuin toinen on. He ottavat elämän vastaan päivä kerrallaan jakaen yhteisen kodin ja työpaikan. Nämä baarimikot kohtasivat viihteellä, kun Arttu kirjoitti Leenulle viestin kuittiin.

Nyt suhteen vakiinnuttua Arttu etsii varmistusta Leenun pyyteettömään rakkauteen, eikä vielä vuosienkaan jälkeen ole päässyt epäilystä, että voiko Leenu oikeasti rakastaa hänen kaltaistaan ”hökälettä”? Leenu puolestaan on tyytyväinen, sillä Artussa on se jokin, joka kolahtaa. Leenu on tullut miesten kanssa juttuun aina, mutta rakastuminen on ainutkertaista.

Suhteen tasaannuttua Leenun arkijalka vipattaa nyt ihmisten ja elämysten pariin. Arttu puolestaan viihtyy kotona pelejä striimaten ja älyllisesti haastavien aktiviteettien parissa. Tempparitoiveissa olisi löytää yhteistä potkua elämään ja vahvistaa visiota tulevasta.

IG: @leafffya ja @searttutyyppi

Nina, 33, ja Johan, 44, Koskenpää

Nina ja Johan

Nina, 33, ja Johan, 44, Koskenpää

3 vuotta yhdessä

Ninaa ei pidätellyt mikään, kun hän kirjoitti unelmien prinssilleen Maajussille Morsian -ohjelmaan. Kirje löysi tiensä suoraan Johanin sydämeen ja ohjelmaan osallistuminen jäi sikseen. Paria yhdistää omintakeinen huumori ja mentaliteetti.

Yrittäjäperheen tyttärenä Nina ei kuitenkaan ymmärrä, miten tässä näin kävi: lapsena hän kaipasi aikaa ja huomiota vanhemmiltaan ja nyt työnarkomaani puolisoltaan. Puutarha-alan tutkintoa opiskeleva Nina haaveilee harmonisesta rakkaudesta ja tiiviistä ydinperheestä, mutta Johan tuntuu olevan saavuttamattomissa työmaallaan. Johan myöntää tilanteen haasteellisuuden, mutta yrityksen on pyörittävä.

Nyt Nina on ottanut ohjat omiin käsiinsä ja ilmoittanut pariskunnan todelliselle paratiisilomalle Temppareihin. Millaisia käänteitä elämä tuo tullessaan, kun pari viimein matkustaa yhteiselle lomalle erillisille viettelysten villoille?

IG: @asplundnina ja @johanporkkala

Julia, 25, ja Semi, 23, Oulu

Julia ja Semi

Julia, 25, ja Semi, 23, Oulu

4 vuotta yhdessä

Nuoripari Semi ja Julia täydentävät toisiaan. Vaikka pientä nahistelua ja kilpailua suhteessa riittää, on pari löytänyt toisistaan arjen harmonian. Baarissa työskentelevä Julia toivoisi Semin nousevan sohvalta innostumaan elämästä yhdessä. Semi taas on kyllästynyt työuraansa kaupan kassalla ja tarvitsisi aikaa omille ajatuksilleen.

Pari on viittä vaille sinetöimässä yhteisen tulevaisuutensa asuntokaupoilla, mutta viimeinen kortti on vielä kääntämättä. Suhdetta varjostaa alkuaikojen vispilänkaupat, koston kierteet ja mykkäkoulut. Yhteistä koiraa lenkitetään kimpassa, mutta kuka todellisuudessa taluttaa ja ketä? Matkan Temptation Islandille on määrä mitata parin yhteinen luottamus ja vahvistaa heidän itsetuntoaan yksilöinä.

IG: @jjuliaromppainen ja @sempperi

Pirita, 37, ja Mika, 33, Seinäjoki

Pirita ja Mika

Pirita, 37, ja Mika, 33, Seinäjoki

3 vuotta yhdessä

Tangokuningatar Pirita luki tangofinaalin jälkeen lehdestä tavanneensa elämänsä miehen, vaikka Tinderissä tavattu Mika oli seuraamassa finaalia "kaverina". Aktiivinen elämä esiintymislavoilla ja arkitöissä saa vastarakastuneiden suhteen toisinaan koetukselle. Kirvesmies Mika kiertelee mukana Piritan keikkareissuilla ja kiireen keskellä hän remontoi yhteistä kotia.

Romantiikka näkyy suhteessa pienin arkiteoin ja karkkiostoksin, mutta yhteistä läsnä olevaa aikaa toiselle on vaikea saavuttaa. Elämää syvällisesti pohtiva Pirita rakastaisi keskusteluja saunan lauteilla, mutta Mika rentoutuisi mieluiten hiljaa nautiskellen. Suhdetta varjostaa myös kolmas osapuoli, joka tekee yhteisestä ajasta entistäkin haasteellisempaa: puhelin.

Pari lähtee Temppareihin syventämään yhteyttään ja kihlaustaan. Aikaa on vietetty erossa töiden puolesta ennenkin, mutta tulevaisuudessa he toivoisivat sydämiä ja hymiöitä koskettavampaa kommunikointia.

IG: @piritaniemenmaa ja @poikola87

Temptation Island Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa ke 19.10.

Toinen jakso nähdään torstaina 20. lokakuuta, jonka jälkeen sarja jatkuu keskiviikkoisin yhden jakson viikkotahdilla. Seuraavan viikon jakso on katsottavissa ennakkoon Ruudun tilauksella aina keskiviikkoaamuisin.

Temptation Island Suomi: Bileet – Megakooste villeistä juhlista katsottavissa vain Ruudun tilauksella.

OMG! goes Tempparit -podcast Suplassa joka toinen keskiviikko aina iltanuotiojakson jälkeen klo 22.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Temptation Island Suomi