Kotimaiset

Nyt esittäytyvät uuden TIS-kauden sulokkaat sinkkunaiset! – "Oon maailman pahin kodinrikkoja"

Suomen suurin ja kaunein parisuhdereality Temptation Island Suomi starttaa jälleen marraskuussa.

Tällä reissulla pariskuntien huomiosta kilpailee 20 kuumaa sinkkua, jotka pistävät flirttivaihteen päälle Marbellan upeissa maisemissa. Temptation Island Suomi -juontajana nähdään tietenkin rakastettu ja kunnioitettu grillimestari Sami Kuronen

Sinkkujen rooli kaudella kasvaa nyt entisestään, sillä kauden uutuuselementtinä nähdään sinkkuparlamentti, jossa sinkut kokoontuvat säännöllisin väliajoin yhteen puimaan kummankin villan suhdekäänteitä ja vaihtamaan sisäpiiritietoja villojen välillä.

Ruudun tilaajia hemmotellaan tälläkin kaudella pitkillä megakoosteilla kaikista Marbellassa juhlituista bileistä. Ruudussa pääsee siis näkemään villien bileiden aivan kaikki käänteet, jotka eivät mahtuneet itse jaksoihin. Bilekoosteet ilmestyvät Ruutuun joka keskiviikko, niin pitkään kun kaudella bileitä riittää.

Temptation Island Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 15. marraskuuta! Siitä eteenpäin uusia jaksoja nähdään aina keskiviikkoisin ja torstaisin. Seuraavan viikon jaksot ovat katsottavissa ennakkoon Ruudun tilauksella aina keskiviikkoaamuisin.

Temptation Island Suomi: Bileet – Megakooste villeistä juhlista katsottavissa vain Ruudun tilauksella aina keskiviikkoisin.

Tässä esittäytyvät uuden kauden kauniit sinkkunaiset!

Alexandra, 22, Jyväskylä

Alexandra, 22, Jyväskylä
IG: @alexandrahamalain

“Mä tulin tänne ärsyttää teidän likkoja, koska mä oon maailman pahin kodinrikkoja.”

Myyjänä työskentelevä jyväskyläläinen Alexandra on huumorintajuinen yllytyshullu, joka on valmis kaikkeen, mitä joku vain keksii ehdottaa. Hän rakastaa livemusaa ja kiertää innokkaasti keikoilla ja festareilla.

Vaikka Allun meno on vauhdikasta ja välillä aika rämäpäistä, hänessä on myös vakavampi puoli ja hän kuvailee itseään empaattiseksi kuuntelijaksi. Miesten viettelyn hän hoitaa helposti yhdellä tietyllä katseella.
 

Elina, 25, Benalmádena

Elina, 25, Benalmádena
IG: @elinamartinm

“Olen Elina ja olen hieroja. Tulin tänne näyttämään, miltä Espanjan lämpö tuntuu paljaalla iholla.” 

Reikihierojana ja lymfaterapeuttina työskentelevä Elina on suomalais-venezuelalainen ja asunut melkein koko ikänsä Espanjassa. Pari vuotta sitten hän kokeili asettua Suomeen, mutta pakeni pimeyttä ja kylmää takaisin Aurinkorannikolle.

Elina rakastaa heittäytyä uuteen ja järjestää hyviä juhlia, joissa hän on itse usein keskipisteenä seksikkään käheän äänensä ja viettelevien tanssiliikkeidensä ansiosta. Hänestä löytyy kuitenkin myös vakavampi puoli, joka ilmenee esimerkiksi kiinnostuksena joogaan, meditaatioon ja henkiseen kasvuun.

Ella, 27, Turku

Ella, 27, Turku
IG: @ellajosefina

“Mä oon Ella ja mä voin teitä täällä tarpeen tullen lohdutella.”

Kaupassa työskentelevä, säteilevä Ella on uusturkulainen, joka muutti kaupunkiin muutama vuosi sitten silloisen kumppaninsa kanssa. Ella jäi sinkuksi reilu vuosi sitten, mutta Turkuun hän oli ehtinyt rakastua eikä halunnut muuttaa pois kaupungista ja uusien ystäviensä luota.

Ella hurmaa miehet kovalla silmäpelillä, nätillä hymyllä ja positiivisella asenteella. Hän kuvaa itseään avoimeksi, lämpimäksi ja empaattiseksi persoonaksi, joka on hyvä kuuntelemaan ja rohkaisemaan. Temppareissa näillä ominaisuuksilla on usein saavutettu merkittävä rooli eikä tämä kausi tee poikkeusta.

Emilia, 27, Tampere

Emilia, 27, Tampere
IG: @emiliavettenranta

 “Mä harrastan joogaa ja potkunyrkkeilyä, eli mä tykkään pehmeestä ja kovasta.”

Tatuoitu rokkimimmi Emilia kouluttautuu kulttuurituottajaksi ja haaveilee omasta hääalan yrityksestä. Hän on energinen ja eläväinen persoona, joka innostuu herkästi kaikesta uudesta ja pystyy piristämään tunnelmaa vaikeassakin tilanteessa. Emilia kokee, että hänelle on helppo puhua, koska hän ei pelkästään kuuntele, vaan pystyy aina tarjoamaan myös ratkaisuja. 

Emilia lähtee Temppareihin juhlistamaan vuoden kestänyttä sinkkuuttaan. Miehet hän hurmaa ehdottomasti silmillään; erikoiset “ocean eyesit” keräävät usein kehuja.

Fanni, 25, Nummela

Fanni, 25, Nummela
IG: @ffanni.sofia

“Kun blondii koittaa, niin ei tarvii enää niille bruneille soittaa.”

Suorasanainen ja hauska Fanni on nummelalainen kauneudenhoitoalan yrittäjä. Reissuun lähtiessään hän on hiljattain eronnut neljän vuoden suhteesta, jossa he olivat kumppaninsa kanssa pikkuhiljaa muuttuneet kämppiksiksi. Fanni uskoo, että tämän kokemuksen kautta hän pystyy olemaan tukena ja keskustelukumppanina varatuille miehille. 

Fanni kuvailee itseään aurinkoiseksi ja pirskahtelevaksi persoonaksi, mutta Temppareissa hänestä paljastuu myös aimo annos johtajuutta ja tulisieluista feministiä.

Jenni, 35, Joensuu

Jenni, 35, Joensuu
IG: @jennihelenaz

“Miun pelinimi on Peruna ja joku teistä vois olla miun leluna.”

Joensuulaisen Jennin mukana sarjaan tulee runsaasti lämpöä ja elämänkokemusta. Ammatiltaan hän on toiminut seurakunnan diakonina. Jenni ei muutenkaan ole tyypillisin Temppari-sinkku, sillä hän on leski, jolla on neljä lasta.

Hänen puolisonsa menehtyi vuonna 2016, ja Jenni on puhunut asiasta avoimesti muun muassa Tiktokissa ja lehtihaastatteluissa. Hän on valmis uuteen suhteeseen, mistä kertoo sekin, että hänellä on parhaimmillaan ollut kymmenet treffit kahdessa viikossa. Jenniä ei haittaisi sekään, että uusi kumppani löytyisi Temppareista.

Laura, 23, Ylöjärvi

Laura, 23, Ylöjärvi
IG: @lauraxristiina

“Mä harrastan jenkkifutista. Katotaan kuka teistä tekee ensimmäisen touchdownin.”

Ylöjärveläinen Laura on ammatiltaan kokki ja hän harrastaa jenkkifutista. Moovit ovat muutenkin hallussa, sillä hän on harrastanut myös cheerleadingiä. 

Ystävät kuvailevat Lauraa empaattiseksi ja kuuntelevaksi kaveriksi. Hänellä on kuitenkin myös villimpi, mitään häpeilemätön puoli, joka rakastaa juhlimista ja pitää tunnelman katossa. Viettelys syntyy Lauran mielestä luonnostaan, riittää että on oma itsensä – ja toki sekin auttaa, kun “iskee tissit tiskiin ja perseen penkkiin”.

Milla, 26, Helsinki

Milla, 26, Helsinki
IG: @millaaelena

“Mä oon Milla. Anssi Kela sanoo, että tartun aina tikkuun lyhimpään. Löytyisköhän täältä jotain pidempää?”

Helsinkiläinen Milla on maalari ja viihtyy työssään hyvin. Vapaa-ajallaan hän harrastaa käsitöitä, pelaamista, lukemista ja ruoanlaittoa. Rauhallisten harrastusten vastapainoksi Milla nauttii juhlimisesta. Hänen unelmiensa baari-iltaan kuuluu olutta ja shotteja, hyvää musiikkia, tanssia, uusia tuttavuuksia. 

Millalla on takanaan vaikea parisuhde ja siitä selvittyään hän uskoo olevansa hyvä tukihenkilö muille, myös varatuille miehille.

Sini, 20, Turku

Sini, 20, Turku
IG: @smidisini

“Mä tykkään, kun on vauhtia ja kuumat kumit”

Turkulainen Sini työskentelee saattohoidossa olevien potilaiden parissa. Vapaa-aikanaan hän hyppää karting-auton rattiin, ja moottoriurheilu on muutenkin hänen sydäntään lähellä. Sini kuvailee itseään rääväsuuksi, jolla on musta huumorintaju, eivätkä hiljaiset hissukat ole hänen mieleensä myöskään ystävinä tai kiinnostuksen kohteina. Hän arvostaa avoimuutta ja suoraa puhetta. 

Sini uskoo tulevansa varattujen miesten kanssa hyvin juttuun, sillä hänellä on muutenkin enemmän miespuolisia kuin naispuolisia kavereita. Mitä tulee viettelykseen, se on Siniltä hoitunut yleensä parilla pitkällä katseella.

Sonja, 26, Tuusula

Sonja, 26, Tuusula
IG: @_sonjamarika_

“Mä oon leipuri ja tulin tänne nostattaa teidän patonkeja.”

Tuusulalainen Sonja työskentelee leipurina. Vaikean elämäntilanteen jälkeen Sonja päätti hakea Temppareihin, koska haluaa nauttia elämästä täysillä. Juhlimaan lähtiessään hän nauttii tanssimisesta ja karaokesta. 

Sonja on viihtynyt sinkkuna pari vuotta. Hän kävisi mielellään treffeillä, mutta kertoo, että mielenkiintoisten miesten löytäminen on vaikeaa. Hän toivookin, että pystyisi Temppareissa viimein ottamaan sinkkuudestaan kaiken irti. Viettelykeinona toimii hänen mielestään parhaiten upea hymy. Sonja on hyvä kuuntelija ja hänet tunnetaan ystäväpiirissään hyvistä neuvoistaan.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Temptation Island Suomi