Kotimaiset

Tässä ovat tulevan TIS-kauden salskeat miessinkut! – “Vaikka mä en ole ihan vielä lääkäri, niin voin kyllä vilkaista”

Suomen suurin ja kaunein parisuhdereality Temptation Island Suomi starttaa jälleen marraskuussa.

Tällä reissulla pariskuntien huomiosta kilpailee 20 kuumaa sinkkua, jotka pistävät flirttivaihteen päälle Marbellan upeissa maisemissa. Temptation Island Suomi -juontajana nähdään tietenkin rakastettu ja kunnioitettu grillimestari Sami Kuronen. 

Sinkkujen rooli kaudella kasvaa nyt entisestään, sillä kauden uutuuselementtinä nähdään Sinkkuparlamentti, jossa sinkut kokoontuvat säännöllisin väliajoin yhteen puimaan kummankin villan suhdekäänteitä ja vaihtamaan sisäpiiritietoja villojen välillä.

Ruudun tilaajia hemmotellaan tälläkin kaudella pitkillä megakoosteilla kaikista Marbellassa juhlituista bileistä. Ruudussa pääsee siis näkemään villien bileiden aivan kaikki käänteet, jotka eivät mahtuneet itse jaksoihin. Bilekoosteet ilmestyvät Ruutuun joka keskiviikko, niin pitkään kun kaudella bileitä riittää.

Temptation Island Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 13. marraskuuta! Siitä eteenpäin uusia jaksoja nähdään aina keskiviikkoisin ja torstaisin. Seuraavan viikon jaksot ovat katsottavissa ennakkoon Ruudun tilauksella aina keskiviikkoaamuisin.

Temptation Island Suomi: Bileet – Megakooste villeistä juhlista katsottavissa vain Ruudun tilauksella aina keskiviikkoisin.

Tässä esittäytyvät uuden kauden komeat miessinkut!

Aleksi, 30, Hyvinkää

Aleksi, 30, Hyvinkää
IG: @latveteksi

“Jos te tarviitte tukea, voitte kääntyä mun puoleen. Kuuntelijana mä oon 5/5 ja kovana 17.”

Hyvinkääläinen Aleksi kuvailee olevansa “rauhallinen hulivili”, ja persoonan molemmat puolet tulevat esiin Temptation Islandin tiimellyksessä. Asiakasvastaavana työskentelevä Aleksi on positiivinen tyyppi, jolla on innostuessaan tapana upota täysillä milloin mihinkin, oli se sitten musiikkia, shakkia tai Rubikin kuution pyörittelyä. 

Läheisilleen Aleksi on uskollinen ystävä, joka kuuntelee aina kaikkien huolet. Se saattaa nousta vahvuudeksi, kun on aika rakentaa yhteyttä varattuihin naisiin. Aleksi pitää erityisosaamisalueenaan myös huonojen vitsien laukomista.

Ali, 22, Kuopio

Ali, 22, Kuopio
IG: @spicyalii

“Mä oon järjestyksenvalvoja. Vaikka mun kuuluis pitää yllä järjestystä, niin mä toivon, että sä rikkoisit sääntöjä mun kanssa.”

Tampereelta lähtöisin oleva Ali on supersosiaalinen energiapommi, joka pitää huolta siitä, ettei keskustelussa tule kiusallisia hiljaisia hetkiä. Kehonrakennusta kilpatasolla harrastava mies nauttii villalla estoitta jokaisesta saamastaan ihailevasta katseesta – ja niitä kyllä riittää. 

Ali opiskelee Kuopiossa farmaseutiksi, mutta viihtyy kuntosalilla ja järjestyksenvalvojana paremmin kuin koulussa. Alille on tärkeää, että kaikki otetaan mukaan yhteisiin juttuihin, koska hän tietää myös, miltä tuntuu jäädä ulkopuoliseksi.

Kimi, 22, Helsinki

Kimi, 22, Helsinki
IG: @kimieskel

“Mä oon yhtä kova nuijimaan ku huutokauppakeisari, mut meissä on se ero, että mä en laske lakanalle.”

Helsinkiläinen, pitkänhuiskea koneasentaja Kimi vaikuttaa ensisilmäyksellä rauhalliselta herrasmieheltä, mutta Temppari-reissun edetessä hänestä paljastuu pikkuhiljaa villi ja vähän tuhmakin puoli. Siihen tosin viittaa myös hänen harrastuksensa, sillä entisenä kilpaveneilijänä Kimi nauttii edelleen vauhdin hurmasta. 

Kimi on taitava käsistään. Hän kertoo etsivänsä ja korjaavansa vikoja kaikesta – ei vain koneista ja laitteista vaan myös asioista ja ihmisistä. Temppareihin lähtiessään Kimi on ollut sinkkuna muutaman kuukauden ja käynyt sinä aikana treffeillä ainakin kerran viikossa.

KP (Ali), 26, Helsinki

KP (Ali), 26, Helsinki
IG: @kp2times_

“Mun nimi on KP, mä oon artisti ja mä voisin olla se uus sävel sun sydämeen.”

Rap-uraa aloitteleva helsinkiläinen KP on sosiaalisen median tuottaja, joka harrastaa taidetta laajalla rintamalla. Hän osaa olla villi juhlija, mutta herkkänä sieluna hän uppoutuu bileissä helposti myös syvällisiin keskusteluihin. Kun sopiva tilaisuus tulee, KP on valmis myös hyppäämään parrasvaloihin ja antamaan varatuille naisille näytteen musikaalisista lahjoistaan. 

KP arvostaa kumppanissa eniten rehellisyyttä, ja avoimuutta ja hänen mielestään toimiva kommunikaatio on hyvän suhteen perusta. Sinkkuna komistus on kuitenkin viihtynyt jo viisi vuotta.

Nico, 30, Keminmaa

Nico, 30, Keminmaa
IG: @nico.lahdenpera

“Mä en ajatellu teitä täällä lykkiä, mut oon aika varma, että te tuutte kerjäämään tän mestarin tykkiä.”

Korjaamovastaavana työskentelevän keminmaalaisen Nicon puhe soljuu pohjoisella murteella ja antaa kuvan leppoisasta ja rauhallisesta miehestä. Nico kuitenkin kertoo olleensa pitkään kunnon huithapeli, joka juhli ja painoi menemään muiden tunteista välittämättä. 

Heittäytyminen pitkään seurustelusuhteeseen ja kahden lapsen syntymä laittoivat viimein asiat oikeaan perspektiiviin. Temppareihin Nico haki pian sinkuksi jäätyään. Hän on ylpeä päästessään edustamaan lappilaista miehen mallia Temppareissa.

Niklas, 27, Kuopio

Niklas, 27, Kuopio
IG: @niklashartikainen

“Mä voisin olla se teidän kielletty hedelmä, jota saa kokeilla ja maistaa.”

Vilkas moottoriturpa Niklas on lähtöisin Nurmeksesta ja asuu nykyään Kuopiossa. Levoton veri ja uutta rakastava luonne ovat kuitenkin vieneet häntä töiden perässä ympäri Suomea teini-ikäisestä saakka. Niklas rakastaa juhlia ja festareita, mutta Temptation Islandilla hän on eniten innoissaan mahdollisuudesta päästä treffeille. Se ei kuitenkaan estä Niklasta nauttimasta bileistäkin täysin rinnoin – ja yllättävän usein myös paljain pakaroin. 

Niklas oli ennen sarjaseurustelija, mutta on nyt viihtynyt sinkkuna jo kolme vuotta. Omien sanojensa mukaan hän ei enää edes osaisi kelpuuttaa ketään rinnalleen.

Rafael, 20, Ylöjärvi

Rafael, 20, Ylöjärvi
IG: @rafael_jabbari

“Mun äidinkieli on englanti, joten ehkä joku teistä tytöistä vois opettaa mulle suomea suusta suuhun -menetemällä.”

Kiharatukkainen Rafael on todellinen maailmankansalainen. Hän asui lapsuutensa Yhdysvalloissa ennen kotiutumistaan Suomeen. Amerikkalainen mentaliteetti näkyy Rafaelissa edelleen esimerkiksi positiivisuutena ja avoimuutena uusille ihmisille ja asioille. Hän kuvaileekin itseään magneetiksi, jonka ympärille väki mielellään kerääntyy esimerkiksi juhlissa. 

Rafaelin intohimo on tietokoneet ja teknologia, joiden parissa hän suunnittelee tulevaisuuden menestystarinaa. Temppareihin hän haki äitinsä kannustamana viettäessään välivuotta koulusta.

Rifat, 22, Helsinki

Rifat, 22, Helsinki
IG: @rifatkabirr

“Vaikka mä en ole ihan vielä lääkäri, niin voin kyllä vilkaista.”

Helsinkiläinen Rifat on todellinen harvinaisuus: ensimmäinen Temppareihin matkaava lääkäri. Rifat opiskelee lääketieteellisessä neljättä vuotta. Hän on ehtinyt toimia työssään jo sen verran, että on huomannut olevansa erityisen hyvä potilaiden kohtaamisessa. Toisaalta hän kuvailee olevansa ylipäätään hyvä kohtaamaan tuntemattomia ihmisiä ja puhumaan heidän kanssaan. 

Rifat on äänekäs ja puhelias tyyppi, joka ei jää nurkkaan istumaan, vaan ottaa tilanteen haltuun ja hurmaa kaikki hymykuopillaan. Vapaa-ajallaan hän harrastaa intohimoisesti kuntosalilla käymistä.

Riku, 32, Tampere

Riku, 32, Tampere
IG: @riqnash

“Mä oon Riku. En ole se rikas, mut mä tulin poimimaan teidän kullanhehkuvat sydämet.”

Kokkina työskentelevä tamperelainen Riku odottaa Temppareista erityisesti ainutkertaista kokemusta sekä uusia kavereita. Hän on sosiaalinen tyyppi myös arkielämässään, sillä hän harrastaa erilaisia joukkuepelejä ja käy vapaa-ajallaan paljon ulkona tuulettumassa. Kuntosalilla hän viihtyy jopa kuutena päivänä viikossa. Urheilun vastapainoksi Riku käy ahkerasti teatterissa. Hän on kiinnostunut näyttelemisestä ja haluaisi kokeilla siipiään alan hommissa. 

Rikulla on takanaan pitkä suhde, joka eteni kihloihin saakka. Reissuun lähtiessään hän on ehtinyt olla sinkkuna noin puolitoista vuotta.

Viljo, 35, Helsinki

Viljo, 35, Helsinki
IG: @theoriginalwilljoy

“Pojankoltiaiset voi ampua kudin vaikka sukkaan, mutta mun kanssa te naiset puhkeette kukkaan.”

Helsinkiläinen rokkari Viljo on Temppari-sinkkujen tämänkertainen ikänestori, ja hän ottaakin alusta saakka muihin lempeän isällisen otteen. Toki hän siitä huolimatta myös juhlii sydämensä kyllyydestä. 

Viljo havahtui ajan rajallisuuteen hiljattain isänsä kuoleman jälkeen. Hän luopui tasaisesta ja järkevästä elämästä ja päätti keskittyä täysillä musiikin tekemiseen sekä erikoisten ja hauskojen kokemusten hankkimiseen. Samalla päättyi myös 13 vuotta kestänyt suhde. Viljo kuvailee itseään rennoksi ja mukavaksi show-mieheksi, joka ei turhia stressaa.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Temptation Island Suomi