Kotimaiset

Nämä 18 ihanaa sinkkua viettelevät varattuja Temptation Island Suomen uudella kaudella! – "Tulin tänne uittaa mun tuuttii"

Suomen suurin ja kaunein parisuhdereality Temptation Island Suomi viihdyttää 12. kaudella jälleen kahdesti viikossa.

Suomen ylivoimaisesti suosituimman parisuhderealityn Temptation Island Suomen 12. kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 8.11. klo 21!

Tällä reissulla pariskuntien huomiosta kilpailee 18 kuumaa sinkkua, jotka pistävät flirttivaihteen päälle Marbellan upeissa maisemissa

Temptation Island Suomi -juontajana nähdään tietenkin rakastettu ja kunnioitettu grillimestari Sami Kuronen. 

12. kaudella ohjelma palaa vanhaan tuttuun esitysmalliin, jossa uudet jaksot nähdään Nelosella kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin. Ruudun tilaajat puolestaan pääsevät katselemaan jaksoja viikon etukäteen, kun molemmat jaksot ilmestyvät Ruutuun aina keskiviikkoisin.

Ruutu+ -tilaajia hemmotellaan tälläkin kaudella pitkillä megakoosteilla kaikista Marbellassa juhlituista bileistä. Ruudussa pääsee siis näkemään villien bileiden aivan kaikki käänteet, jotka eivät mahtuneet itse jaksoihin. Bilekoosteet ilmestyvät Ruutuun joka keskiviikko, niin pitkään kun kaudella bileitä riittää.

Aino, 20, Fuengirola

Aino, 20, Fuengirola
IG: @ainoeweliina

"Mä oon Aino, vähä niinku se jäätelö. Mä voisin olla sun uus lempparimaku!"

Puolisen vuotta sitten Aino sai Suomen loskakeleistä tarpeekseen, pakkasi laukkunsa ja muutti Espanjan Fuengirolaan. Hän työskentelee asiakasneuvojana ja harrastaa vapaa-ajallaan kuntosalia, sulkapalloa ja biljardia. Suloisesta Ainosta löytyy myös taiteellinen puoli, sillä hän maalaa ja piirtää mielellään.

Ystävät kuvailevat Ainoa tunteella eläjäksi. Ulkokuoren perusteella häntä luullaan usein ujoksi, mutta sisältä löytyy rohkea extempore-ihminen, joka pitää mielipiteistään kiinni.

Vuoden verran sinkkuelämää viettänyt Aino viehättyy itsevarmoista ihmisistä, jotka kantavat itsensä hyvin. Miehen hän hurmaa hymyllään ja kehonkielellään. Sanoja ei välttämättä tarvita.

Sofia, 20, Oulu

Sofia, 20, Oulu
IG: @sofiiakristiina

"Oon ollut mehubaarissa töissä, ni aattelin tulla kattoo millasia mehuja teistä irtois!"

Mustaa huumoria rakastava Sofia on ammatiltaan kosmetologi. Hän rakastaa laittautumista, shoppailua ja uusien meikkituotteiden testaamista. Sofiaa pidetään usein tyhmänä blondina, mutta hän vannoo, että ulkonäkö pettää.

Pari vuotta sinkkuna ollut Sofia tekee mieheen vaikutuksen hymyllä, katseella ja pienellä kiusoittelulla. Hän uskoo olevansa houkutus myös siksi, että hänellä on hyvät kuuntelu- ja keskustelutaidot. 

Annika, 22, Lahti

Annika, 22, Lahti 
IG: @annikajantunen

"Oon Annika Lahesta ja lähen sun hanin kaa täält kahestaan!"

Luontoa ja hevosurheilua rakastava Annika on koulutukseltaan lähihoitaja, mutta hän työskentelee tällä hetkellä myyjänä. 

Annikaa erehdytään pitämään usein kylmänä ja tylynä, mutta kun häneen tutustuu, huomaa, kuinka avoin ja empaattinen hän on. Hän osaa helposti asettua toisen asemaan vaikeissa tilanteissa ja ihmiset tukeutuvat usein häneen. Annika pitää menevistä ja spontaaneista ihmisistä.

Miehissä erityisen viehättävää on se, että osaa ottaa tilanteet haltuun ja ympärillä olevat ihmiset huomioon. 

Annikan viimeisimmästä parisuhteesta on jo pari vuotta ja hän olisi valmis jo löytämään rakkauden.

Iskutaktiikkana on toiminut parhaiten flirttaileva vinoilu, rohkea katsekontakti ja kenties myös pieni kosketus.

Sophia, 22, Helsinki

Sophia, 22, Helsinki 
IG: @isasophiaelisabeth

"Mä oon Sophia ja mä voisin vaikka sun viekkuun sopia!"

Lasten parissa työskentelevä Sophia on syvällinen taiteilijasielu. Hän maalaa, joogaa ja käy musiikkikeikoilla, mutta käsityöt ovat kaikkein lähimpänä hänen sydäntään. Tulevaisuudessa Sophia haluaisi tehdä jotain, missä voisi yhdistää auttamishalunsa ja luovuutensa. 

Sophia on ollut sinkkuna vasta vajaan vuoden. Kiharat hiukset, tatuoinnit, Hyvä huumorintaju, heittäytymiskyky ja tunneäly tekevät häneen vaikutuksen. Ananashiuksista, liian tiukoista housuista ja kusipääenergiasta hän ei piittaa.

Nelle, 23, Turku

Nelle, 23, Turku
IG: @fnebu

"Mä oon hoitsu Turusta ja tulin pitää huolta teijän kullanmuruista!"

Nelle työskentelee lähihoitajana ja hänellä on yksi lapsi. Hän kokee olevansa empaattinen ja turvallinen ihminen, jolle on helppo avautua. Vapaa-ajallaan hän harrastaa thaiboxingia ja kirpputorien kiertelyä. Myös leivonta on puuhana mieluista ja juustokakut ovat hänen bravuurinsa. 

Nellen täydelliseen bileiltaan kuuluu kylmä Minttu-viina, kuuma flirttailu ja villi twerkkaus. Seuralaisen hän hurmaa viekoittelevalla katseellaan. Itse hän syttyy tummista piirteistä ja mystisyydestä, jotka kruunataan hyvillä käytöstavoilla.

Anna, 24, Helsinki

Anna, 24, Helsinki
IG: @annaireneee

"Mä oon ammatiltani henkilökohtainen avustaja, joten jos te ette huolehtinut teidän miehistä kotona, niin mä teen sen mielelläni nyt."

Henkilökohtaisena avustajana työskentelevän Annan yksi opettavaisimmista kokemuksista on ollut armeija, jossa hän oppi sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin ja tulemaan kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Viettelysten saarelle Anna suuntaakin tutustumaan uusiin ihmisiin ja käynnistämään deittielämänsä uudelleen, sillä hän on eronnut hiljaittain pitkästä suhteesta.

Miehet hullaantuvat usein Annaan, sillä näkevät selvää vaimopotentiaalia.

Häntä on kutsuttu enkeliksi, jolla on pirunsarvet, sillä hänellä on herttainen ja kiltti, mutta myös villi ja tuhma puolensa. Miehen Anna hurmaa härskeillä vitseillä ja kiusoittelevalla flirttailulla. Viehättävinä piirteinä hän pitää kiltteyttä, itsenäisyyttä sekä halua kehittää itseään. 

Emilia, 24, Helsinki

Emilia, 24, Helsinki 
IG: @tampaparar

"Mä oon näyttelijä, mut näyttelenks mä nyt, jos mä sanon, että aion viedä sun miehen?"

Emilia opiskelee näyttämötaidetta ja työskentelee osa-aikaisesti kaupan liha- ja kalatiskillä. Hän harrastaa kansantanssia ja laulamista. Hän rakastaa siivoamista, mikä voi monen mielestä olla hieman erikoista.

Sinkkumarkkinoilla Emilia on ollut reippaan vuoden ajan. Hän tuntee vetoa sekä miehiin että naisiin. Seuralaiseensa hän tekee vaikutuksen karismallaan ja keskustelutaidoillaan.

Ulkoisista piirteistä Emiliaa viehättää eniten hymykuopat, selkäviiva ja paksut hiukset. Muina ominaisuuksina hän arvostaa heittäytymiskykyä ja huumorintajua. Huono hygienia, rahalla kerskailu ja esineellistäminen sammuttavat oitis kiinnostuksen.

Tii, 32, Lappeenranta

Tii, 32, Lappeenranta
IG: @smurf11na

"Mä oon Tii eli Smurffiina, ja mä tulin smurffaa teijän päät pyörryksiin!"

Iloinen ja avoin Tii on omien sanojensa mukaan välillä hieman pöljä. Lempinimen Smurffiina hän on saanut sinisten hiustensa takia. Tiillä on kolme kouluikäistä lasta, joten vapaa-aikaansa hän ei tuhlaa kuntosaleilla rehkimiseen, vaan nauttii mieluummin elämästään. Hän on ollut sinkkuna reilu puoli vuotta. 

Tii työskentelee yökerhossa eikä harrasta deittailua, sillä seuraa hän löytää vaivatta mistä vain. Välillä hän ihmettelee itsekin, miten naiset ja miehet ovat heti kimpussa, kun hän astuu huoneeseen. 

Maria, 33, Heinola

Maria, 33, Heinola 
IG: @mmariavote

"Mä oon Maria, ja mä tulin kattoo, minkälaisia Marian-poimijoita täältä löytyy!"

Moottoripyörästä haaveileva Maria työskentelee myyjänä ja asuu siskonsa kanssa Heinolassa. Hänellä on kouluikäinen tytär. Vapaa-ajallaan hän pyöräilee, rullaluistelee ja käy kuntosalilla. 

Kesäisin Maria viihtyy ystäviensä kanssa terassilla ja hän kutsuukin itseään vitsikkäästi puliämmäksi. Hän on hyvä flirttailija ja erittäin hauska – vaikkakin usein tahattomasti. Yksittäisiä ulkonäköpreferenssejä Marialla ei ole, vaan hän kiinnittää huomion kokonaisuuteen. Pisteitä saa, jos on kiinnostunut muistakin ihmisistä kuin itsestään.  

Tässä tulevat salskeat miessinkut!

Rene, 21, Tampere

Rene, 21, Tampere
IG: @rene02william

"Mä oon tuleva palomies, mutta jos meidän välille syttyy jotain liekkii, nii sitä mä en aio sammuttaa."

Rene työskentelee baarimikkona ja vaihdettuaan vapaalle hän viihtyy myös tanssilattian puolella. Aktiivisen yöelämän lisäksi hän tekee musiikkia sekä rehkii kuntosalilla jopa 6 kertaa viikossa. Hän haaveilee tulevaisuudessa palomiehen urasta.

Naisissa Rene arvostaa kauniita silmiä, aitoutta, huomaavaisuutta ja hyvää sydäntä. Hän hurmaa naisen hyvillä puhelahjoillaan, hymyllään ja olemalla salaperäinen herrasmies. Moni ajattelee supliikin hurmurin olevan pahemman luokan “fuck boy”, mitä hän ei todellakaan myönnä olevansa.

Ozan, 21, Tampere

Ozan, 21, Tampere
IG: @real0zan

"Mä tulin näyttää teille, mitä on lähi-idän lämpö!"

Ozan työskentelee yökerhossa ja on intohimoinen musiikkituottaja sekä DJ. Jonain päivänä hän haluaisi esiintyä vielä isoilla lavoilla. Liikunnallinen ja energinen mies on harrastanut myös nyrkkeilyä SM-tasolla. 

Tumma komistus ei ole ikinä seurustellut vakavasti. Hän pystyy sitoutumaan vasta sitten, kun löytää jonkun, jonka kanssa hän voisi viettää koko loppuelämän. Naisiin hän tekee vaikutuksen avoimuudellaan ja aurinkoisuudellaan. Hän ei ole omien sanojensa mukaan koskaan edes suuttunut kellekään. 

Jussi, 22, Rovaniemi

Jussi, 22, Rovaniemi
IG: @jussi_sainio

"Näin muodin opiskelijana voin sanoo, että just sä sopisit mun päälle!"

Muotia opiskeleva Jussi on taiteilijasielu, joka haaveilee urasta vaatealan yrittäjänä, muusikkona tai elokuvaohjaajana. Vapaa-ajallaan hän seinäkiipeilee ja harjoittelee tatuointien tekemistä.

100% ekstrovertiksi tunnustautuva mies on välitön persoona, joka rakastaa tutustua uusiin ihmisiin.

Hän viihtyy huomion keskipisteenä ja tuo tietoisesti esiin feminiinistä puolta itsessään välittämättä siitä, millaisia ennakkoluuloja ihmisillä hänestä syntyy. Jussi tekee vaikutuksen seuralaiseensa nokkelilla iskurepliikeillään sekä tanssitaidoillaan. Ihmisissä häntä viehättävät eniten kasvonpiirteet. 

Pyry, 23, Helsinki

Pyry, 23, Helsinki 
IG: @pyrylindqvist

"Mä oon täällä, koska mä aion panna... hymyn teijän huulille!"

Pyry työskentelee kiinteistövälittäjien assistenttina, mutta haaveilee kulttuurialan opinnoista. Vapaa-ajallaan Pyry pelaa rugbya ja tekee dj-keikkoja. Tulevaisuudessa hän haluaisi järjestää isoja festareita. Myös taloudellinen riippumattomuus ja terveenä pysyminen ovat hänen keskeisiä tavoitteitaan.

Pyry on ollut sinkkuna nelisen vuotta. Hän on mielestään hyvä ihmistuntija ja nauttii syvällisistä keskusteluista, joissa hän pääsee analysoimaan ihmisiä. 

Elias, 23, Seinäjoki

Elias, 23, Seinäjoki
IG: @eliasalo

"Tuutte pian näkee, millaset Ellun pileet saan aikaan!"

Elias on Pohjanmaan poikia ja sen kuulee heti, kun hän avaa suunsa. Liiketalouden opintojen ohella hän työskentelee perintäkäsittelijänä ja asiakaspalvelijana. Hän ei tiedä vielä tarkkaan, mikä haluaa olla isona, mutta asiakaspalvelu on lähellä tämän huumorintajuisen könsikkään sydäntä. Elias viihtyy huomion keskipisteenä ja hänet tunnetaan kaveripiirissä showmiehenä. Intohimoinaan hänellä onkin karaoke ja jääkiekko.

Elias etsii avointa ja luotettavaa naista, jolla on elämässä selkeä suunta ja konkreettisia tavoitteita. Parisuhteessa täytyy olla myös muuta elämää, sillä pelkkä kotona kyhnääminen alkaa ahdistaa.  Salainen supervoima hänellä on se, ettei hän tunne häpeää. Erikoistaitona hän pystyy juomaan tuopillisen kermavaahtoa kerralla. 

Joonas, 25, Tampere

Joonas, 25, Tampere
IG: @joonaspj

"Mä työskentelen kaivosalalla, ja on se pakko myöntää, että oon ennen tätä reissuakin käynyt kielletyissä koloissa."

Joonas työskentelee kaivosalan yrityksessä. Vapaa-ajallaan hän nauttii ruoanlaitosta, matkustelusta ja politiikan seuraamisesta. Näppärän miehen erityistaitoihin kuuluu jonglööraus, mutta naisilla hän ei myönnä pallottelevansa.

Jo pari vuotta sinkkuelämää viettänyt Joonas on empaattinen ja taitava keskustelija.

Hän viihtyy naisten kanssa, joilla on jotain sanottavaa muustakin kuin kynsilakan väristä. Kiharapäisen hurmurin viettelytaktiikka on pitkä katsekontakti, juoman tarjoaminen ja tanssiin pyytäminen, sillä tanssilattialla hänen on helppo tehdä selväksi, että kaksin lähdetään. 

Nuutti, 24, Järvenpää

Nuutti, 24, Järvenpää 
IG: @nuuttinyholm

"Mun nimi on Nuutti, ja mä tulin tänne uittaa mun tuuttii"

Nuutilla on taskussa rakennusalan perustutkinto, mutta toiveissa siintää ura liikunnan tai psykologian parista. Vapaa-aikansa Nuutti kuluttaa salilla tai videopelejä pelaten. Hänen intohimoihinsa kuuluu lisäksi valokuvaaminen ja shakki. 

Nuutti on luonteeltaan rauhallinen ja harkitseva, mutta alkoholi tuo hänestä esiin villin puolen. Juhlatunnelmiin päästyään hän lähtee helposti kaikenlaisiin tempauksiin mukaan. 

Raamikas komistus ei ole koskaan ollut parisuhteessa, sillä hän kyllästyy herkästi jo tapailuvaiheessa. Kaikeksi onneksi hän viihtyy hyvin myös itsekseen.

Hannes, 25, Valkeakoski

Hannes, 25, Valkeakoski 
IG: @hanneskaristo

"Mun kanssa ku lähette treffeille, ni ei tarvii istuskella… ainakaa seuraavana päivänä."

Hannes myy ammatikseen aurinkopaneeleita, joten hän on varsin tottunut tarinoimaan tuntemattomien kanssa. Hän on myös suurperheen kasvattina tottunut olemaan ihmisten ympäröimänä.

Nuorempana Hannes oli ujo ja varautunut, mutta seitsemän vuotta sitten hän päätti tehdä ryhtiliikkeen. Siitä lähtien hän on nauttinut elämästä eikä ole enää piitannut, mitä ihmiset hänestä ajattelevat.

Koska Hannes on harjoittanut elämänsä aikana paljon itsetutkiskelua, hän uskoo olevansa hyvä keskustelukumppani ja olkapää. Vapaa-aikanaan Hannes pelaa padelia sekä frisbeegolfia ja laulaa karaokea. Seuralaisen hän hurmaa Mandoliinimiehellä. Hannes syttyy, kun nainen katsoo silmiin ja puhuu asioista niiden oikeilla nimillä. 

Olli, 30, Joroinen

Olli, 30, Joroinen 
IG: @rallikurpitsa

"Mie oon Olli ja oon tällänen maatiaiskolli. Mut tehäänkö kuitenkin niin päin, että mie silitän ja sie kehräät?"

Joroisissa asusteleva Olli työskentelee renkinä maatilalla, jossa hoitaa hevosia ja lampaita. Hän viihtyy maalaismaisemissa, sillä hän rakastaa sienestää, kalastaa ja liikkua luonnossa. Polttopuiden tekemisen hän kokee erityisen terapeuttisena.  

Olli on nähnyt ja kokenut elämässään paljon ja uskoo siksi ymmärtävänsä erilaisia ihmisiä ja elämäntilanteita.

Hän on heittäytymiskykyinen ja verbaalisesti taitava, mikä tekee hänestä myös mainion seuramiehen, sillä hänellä on aina hihassaan liuta sananmuunnoksia ja vitsejä. Muissa ihmisissä Olli arvostaa itseironiaa ja pyyteetöntä avuliaisuutta. Persoonallisen naurun hän kokee erityisen viehättävänä.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Temptation Island Suomi