Kotimaiset

Tässä ovat Temptation Island Suomen uudet pariskunnat

Temptation Island Suomessa aivan tavalliset pariskunnat laittavat parisuhteensa todelliseen painetestiin, kun heidät erotetaan toisistaan ja kuvioon astuu toinen toistaan kuumempia viettelijäsinkkuja.

Viettelysten kiihkeät tuulet puhaltavat jälleen, kun Temptation Island Suomen 12. kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 8.11. Tälläkin kaudella neljä eri elämäntilanteessa ja parisuhteen vaiheessa olevaa pariskuntaa matkaa etelän lämpöön selvittämään, onko nykyinen kumppani se oikea, vai odottaako jossain joku vielä sopivampi. 

Auringossa kylpevä Espanja ja hulppeat luksusvillat antavat täydelliset puitteet parisuhteen kiemuroiden ja tulevaisuuden unelmien tarkastelemiseen. Monipuoliset treffiaktiviteetit ja riehakkaat teemajuhlat tarjoavat virikkeitä, mutta herättelevät myös pohtimaan, onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolen – seurana kun on jälleen kymmenkunta toinen toistaan upeampaa sinkkumiestä ja -naista. 

Sami Kurosen isännöimät iltanuotiot tarjoilevat tuttuun tapaan tirkistyksiä kumppanin matkaan toisella villalla. Ennen kaikkea ne kuitenkin pakottavat tekemään tutkimusmatkan itseen, hakemaan vastauksia avoimiin kysymyksiin ja ratkaisuja suhteen pinttyneisiin toimintamalleihin. Kauden aikana painitaankin isojen kysymysten äärellä. Onko parisuhde valmis kasvamaan perheeksi? Voittaako rakkaus ikäeron tuomat haasteet? Varjostaako mustasukkaisuus suhdetta ikuisesti?

Tempparit palaa tällä kaudella tuttuun kahden jakson esitysmalliin, kun uudet jaksot nähdään Nelosella aina keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21, ja Ruudussa jo aamulla. Ruudun tilaajat pääsevät jälleen nauttimaan seuraavan viikon jaksot jo viikkoa etukäteen. Lisäksi Ruudun tilauksella pääsee näkemään pitkät megakoosteet kaikista Marbellassa juhlituista bileistä. Ruudussa pääsee siis näkemään villien bileiden aivan kaikki käänteet, jotka eivät mahtuneet itse jaksoihin. Bilekoosteet ilmestyvät Ruutuun joka keskiviikko, niin pitkään kuin kaudella bileitä juhlitaan.

Kia ja Elmer

Kia, 20 & Elmer, 20, Espoo

IG: @kianyberg @elmerandberg
Tiktok: @elmerandberg_

Kia ja Elmer ovat tunteneet toisensa jo esikoulusta lähtien. Ystävyys muuttui rakkaudeksi 17-vuotiaana. Parasta heidän suhteessaan onkin se, että he tuntevat toisensa läpikotaisin. Samaan aikaan heitä kuitenkin arveluttaa, ovatko he sitoutuneet liian nuorina. Elmer saa paljon huomiota suositulla Tiktok-tilillään, jossa hän antaa tyylivinkkejä miehille. Kia pitää Elmeriä erittäin itsevarmana ihmisenä ja kokee itsestään epävarmuutta. Elmer näkee asiat samoin ja yrittää alati puskea Kiaa mukavuusalueen ulkopuolelle. Herkkä Kia kokee tämän joskus kritiikkinä ja pahastuu.

Temptation Islandille Kian ja Elmerin ilmoitti Elmerin äiti, joka on seurannut nuoren parin riitelyä sivusta jo pidemmän aikaa. Pariskunta nahistelee paljon ja etenkin bileillat ovat mustasukkaisuuden värittämiä. Riitoja pahentaa se, että Elmer ei mielellään puhu vaikeista asioista, vaan välttelee konflikteja pyytämällä heti anteeksi, jotta asia voidaan jättää sikseen. Kia puolestaan haluaisi pureutua riidan juurisyihin ja mahdollisiin ratkaisuihin.

Elmer asuu vielä kotona, mutta viettää paljon aikaa Kian luona. Yhteen muuttamisesta on ollut puhetta, mutta ratkaisevaa askelta kohti yhteistä kotia eivät he ole uskaltaneet vielä ottaa. Pariskunta on tienristeyksessä, ja tarkoitus olisi saada selvyyttä tulevaisuuden suunnitelmiin. Ovatko ne yhteisiä vai vievätkö tiet eri suuntiin?

Jyrke ja Jasmine

Jyrke, 33 & Jasmine, 23, Helsinki

IG: @jyrke_savolainen @jjasminealexa

Jyrke ja Jasmine ovat seurustelleet reilut 2,5 vuotta. Suhde oli karitutua jo alkumetreillä, ja Jasmine osallistuikin viettelijäsinkkuna Temptation Islandin 10. kaudelle. Reissun aikana hän koki valaistumisen, että haluaa korjata välit Jyrken kanssa ja etsi miehen uudelleen käsiinsä kuvausten jälkeen. Siitä lähtien he ovat olleet erottamattomat.

Jyrke työskentelee tatuointiartistina, ja Jasmine auttaa häntä juoksevissa asioissa aina kun päivätöiltään kultasepänliikkeessä ehtii. Myös Jasmine toivoisi tulevaisuudessa tekevänsä jonkinlaista luovaa työtä.

Jyrke on elänyt villin ja päihteiden värittämän elämän. Parisen vuotta sitten hän saavutti pohjan ja hakeutui hoitoon. Tylsän tasaiseksi ei elämä ole muuttunut Jyrken raitistumisen jälkeenkään, sillä Jyrken viettämä taiteilijaelämä on hetkittäin kovin kokonaisvaltaista ja kuormittavaa suhteen molemmille osapuolille. Jyrke pitääkin Jasminea hänen ankkurinaan.

Pariskuntaa on kyseenalaistettu useasti heidän ikäeronsa vuoksi. Vaikka Jasmine ja Jyrke kokevat olevansa tasavertaisia, Jyrke pelkää, ettei Jasmine ole tarpeeksi elänyt vielä nuoruuttaan. Jasmine toivoo, että Jyrke lakkaisi ajattelemasta, että Jasminen nuoruus valuu hukkaan, jos hän ei juhli samalla tavalla kuin Jyrke on nuorena juhlinut. Näitä asioita he haluavat lähteä selvittämään Temptation Islandille.

Jonna ja Joni

Jonna, 28 & Joni, 30, Lahti

IG: @jmnen @jonihey

Jonna ja Joni omistavat ravintoloita sekä vuokrattavat saunatilat Lahden keskustassa. Lisäksi molemmat tekevät musiikkia, ja kotona asuu pieni koira. Sanomattakin on selvää, että yrittäjäpariskunnan arki on kiireistä. Siitäkin huolimatta he kokevat, että heidän elämänsä on jotakuinkin täydellistä ja parisuhteensa vakaa ja tasapainoinen. Jonna ja Joni puhuvat kauniisti toisistaan, he eivät myöskään riitele omien sanojensa mukaan koskaan. Persoonina he ovat aivan erilaisia, kuin päivänsäde ja menninkäinen, mutta kokevat täydentävänsä toisiaan.

Jonna ja Joni tapasivat ensimmäisen kerran 4,5 vuotta sitten Jonin keikalla, jossa Jonna oli promoottorina. Suhteen alkuaikoja varjosti Jonnan läheisriippuvuus, jolloin hän saattoi voida jopa fyysisesti pahoin joutuessaan olemaan Jonista erossa. Vaikka noista ajoista on päästy yli, on heillä edelleen erilainen tarve läheisyydelle. Joni kaipaa omaa tilaa palautuakseen, kun Jonna viihtyisi koko ajan iholla.

Tarkkasilmäisimmät saattavat muistaa Jonnan ja Jonin Singletown-ohjelmasta, jossa he piipahtivat vain pikaisesti, sillä suhde ei ollut tuolloin vielä valmis koeteltavaksi. Nyt he kokevat, että hetki on oikea, ja Temptation Islandille he lähtevät hakemaan viimeisen varmistuksen suhteelleen. Jos he sen saavat, paketti on kasassa ja he aikovat alkaa yrittää perheenlisäystä.

Krete ja Nico

Krete, 23 & Nico, 23, Tallinna

IG: @kretzuuuu @nicokola_

Krete ja Nico on tuttu pari Love Island Suomen 3. kaudelta, jossa he sijoittuivat 2. sijalle. Kotiin palattuaan kaikki oli hetken vaikeaa julkisuuden ja muun pyörityksen takia, mutta siitä huolimatta pari pysyi yhdessä. Pariskunnalla on yhteinen koti Tallinnassa, mutta Krete on noin puolet viikosta Suomessa hoitamassa kauneushoitolayrityksensä asioita. He ovat silti tiiviisti yhteydessä videopuheluitse.

Suhteen alkuaikoina Krete oli selvästi takertuvampi, mutta nykyään se on Nico, joka soittaa herkemmin jollain verukkeella. Tekosyynä hän voi käyttää esimerkiksi sitä, ettei löydä saksia. Yhdessä ollessaan sen sijaan Krete kokee, ettei saa aina tarpeeksi huomiota, sillä Nicon läheisyyden tarve täyttyy, kun Krete vain oleilee samassa tilassa. Krete puolestaan toivoisi enemmän läheisyyttä ja yhteistä tekemistä, sillä hänen mielestään hänen roolinsa on usein istua vieressä kuin koira. Nico analysoi tilanteen siten, että heillä on vain erilainen rakkauden kieli.

Nico ja Krete ovat likimain kaikesta eri mieltä, ja he saavat synnytettyä riitoja ihan missä tahansa ja mistä tahansa asiasta. Temptation Islandilla he toivovat oppivansa arvostamaan toisiaan ja saavansa suhteeseen rauhaa. Pahin pelko reissun suhteen on se, että ajautuvat koston kierteeseen, jossa he puhuvat muille rumasti toisistaan.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella ja Ruudussa ke 8.11 alkaen klo 21.

Seuraavan viikon jaksot ovat katsottavissa ennakkoon Ruudun tilauksella aina keskiviikkoaamuisin.

Temptation Island Suomi: Bileet – Megakooste villeistä juhlista katsottavissa vain Ruudun tilauksella.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Temptation Island Suomi