Kotimaiset

Sykkeen 16. kausi alkaa Ruudussa 1. helmikuuta!

Traumapolin käänteet saavat jatkoa, kun Ruudun alkuperäissarja Sykkeen 16. kausi alkaa Ruudussa 1.2.2024! Uusi kausi sisältää suuria tunteita; pelkoa, epätoivoa, katkeruutta ja syyllisyyttä, mutta näiden rinnalla myös rakkautta, yhteenkuuluvuutta ja ennen kaikkea toivoa. 

Traumapolilla tahti on jälleen kiireinen ja päätöksiä on tehtävä nopeasti huippuunsa viritetyn ammattitaidon turvin. Virheille ei ole sijaa ja henkilökunnalta odotetaan usein ihmeitä. Joskus niitä tapahtuukin, mutta joskus paraskaan ammattitaito ei riitä. 

Kauden potilastarinoihin sisältyy vaativien leikkausten lisäksi muun muassa suuronnettomuus, säteilyaltistus, abdomyolyysi eli lihaskudoksen äkillinen vaurio ja harvinainen akuutti hermotulehdus eli polyradikuliitti.

Sykkeen vakiohahmoihin kuuluvat Lenita (Lena Meriläinen), Johanna (Leena Pöysti), Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen), Aino (Amelie Blauberg), Leevi (Valtteri Lehtinen), Jesse (Sebastian Rejman), Marjut (Jaana Pesonen), Jari (Nicke Lignell), Sonja (Iida-Maria Heinonen), Jannica (Helmi-Leena Nummela), Lauri (Mikko Nousiainen), Nikke (Janne Saarinen), Vilma (Janni Hussi), Artturi (Juha-Tapio Arola), Elina (Krista Putkonen-Örn) sekä Uffe (Pedram Notash).  

Kauden ohjaajina toimivat Paula Korva ja Toni Laine ja pääkäsikirjoittajina Anne Prokofjeff sekä Hannamaija Matila. Sykkeen tuottaa Yellow Film & TV.

Sykkeen 16. kausi alkaa torstaina 1.2.2024. Kauden aikana Ruutuun ilmestyy yksi uusi jakso aina torstaisin ja perjantaisin. Sykkeen 16. kausi on vain Ruudun tilaajien katsottavissa. 

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Syke