Kotimaiset

Sykkeen 14. kausi alkaa Ruudussa 4. toukokuuta!

Alkuperäissarja Sykkeen 14. kausi saapuu Ruutuun toukokuussa. Uudella kaudella sarjassa vierailevat Iina Kuustosen lisäksi myös aikaisemmilta kausilta tutut Senna Vodzogbe ja Stella Leppikorpi. 

Sykkeen 14. kauden teemoja ovat kuoleman pelko, menetys ja surusta selviytyminen. Synkkyyden vastapainona traumapolin elämään tuo valoa aito ystävyys, välittäminen ja sen ymmärtäminen, että vahvinkin joukosta tarvitsee joskus tukea. Kauden potilastarinoihin sisältyy muun muassa aivoödeema, alkoholia elimistöön tuottava ABS-sairaus, myyräkuume, perinnöllinen munuaissairaus ADPKD ja kivipölykeuhko.

Viime kaudella mystisistä terveysongelmista kärsinyt Jari (Nicke Lignell) saa ikäviä uutisia. Leevi (Valtteri Lehtinen) näkee Jarin kohtalokkaalla hetkellä ja kirurgin järkyttävä salaisuus paljastuu. 

Aino (Amelie Blauberg), Jesse (Sebastian Rejman) ja Sonja (Iida-Maria Heinonen) saavat kaikki huomata, että viattomillakin rakkaudenosoituksilla voi olla tuhoisat seuraukset. 

Maxin (Antti Luusuaniemi) ja Jannican (Helmi-Leena Nummela) kasvatusmetodit eivät meinaa sopia yhteen eikä Jannica saa kaipaamaansa vastuuta vauvanhoidosta. Maxilla riittää eripuraa myös työpaikalla, jossa hän ottaa jatkuvasti yhteen uuden kollegansa kanssa. Viileissä väleissä olleet Jannica ja Johanna (Leena Pöysti) saavat yllättäen toisistaan tukea. 

Ilmarin (Matti Ristinen) tytär Meeri (Emilia Karilampi) haluaa palata ympäristönsuojelutyöhön, mutta tyttären terveydestä huolehtivat vanhemmat vastustavat. Meerin lähdettyä Ilmarin ja Sallan (Mari Perankoski) yhteys heikkenee ja Salla alkaa pakata laukkujaan. Luvassa on kuitenkin odottamaton käänne, joka muuttaa koko perheen elämän. 

Iiris (Iina Kuustonen) saa työtarjouksen päihdetyön esimiehenä, mutta pelkään pestin olevan liian suuri pala purtavaksi.

Lenita (Lena Meriläinen) näkee Marjutin (Jaana Pesonen) rakkaan, Matin (Jussi Lampi), epäilyttävässä tilanteessa. Marjutin tunteet kuitenkin estävät häntä kuuntelemasta järjen ääntä. Myös Lenitan elämässä lempi leiskuu, kun vanha heila astuu kuvioihin.  

Sykkeen vakiohahmoihin kuuluvat Lenita (Lena Meriläinen), Johanna (Leena Pöysti), Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen), Aino (Amelie Blauberg), Leevi (Valtteri Lehtinen), Jesse (Sebastian Rejman), Marjut (Jaana Pesonen), Jari (Nicke Lignell), Sonja (Iida-Maria Heinonen), Jannica (Helmi-Leena Nummela), Lauri (Mikko Nousiainen), Nikke (Janne Saarinen), Vilma (Janni Hussi), Artturi (Juha-Tapio Arola), Elina (Krista Putkonen-Örn) sekä Uffe (Pedram Notash).  

Heidän lisäkseen 14. kaudella nähdään muun muassa Iina Kuustonen, Miia Nuutila, Mari Perankoski, Pihla MaalismaaMarius Valtanen, Jussi Lampi sekä aikaisemmilta kausilta tutut Stella Leppikorpi, Senna Vodzogbe, Ilkka VilliKai Vaine, Emilia Karilampi ja Juha-Pekka Mikkola.

Sykkeen 14. kaudella on 25 jaksoa. Kauden ohjaajana toimii Toni Laine ja pääkäsikirjoittajana Hannamaija Matila. Sykkeen tuottaa Yellow Film & TV.

 

Sykkeen 14. kausi alkaa torstaina 4.5.2023., kun Ruutuun ilmestyy kaksi ensimmäistä jaksoa Ruutu+-tilaajille. Perjantaina Ruutuun ilmestyy seuraavat kaksi jaksoa Ruutu+-tilaajille. Tästä eteenpäin ilmestyy yksi uusi jakso aina torstaisin ja perjantaisin. Uusi kausi käsittää yhteensä 25 jaksoa.

Sykkeen 14. kausi on vain Ruudun tilaajien katsottavissa. Ruutu+-tilauksen hinta on alkaen 6,95 €/kk. Ensimmäinen tutustumisjakso on veloitukseton.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Syke