Kotimaiset

Sykkeen 13. kausi alkaa Ruudussa 25. marraskuuta!

Alkuperäissarja Sykkeen 13. kausi saapuu Ruutuun marraskuussa. Uusissa jaksoissa Iina Kuustonen tekee paluun sarjaan ja luvassa on myös muita palaavia kasvoja Sykkeen aikaisemmilta kausilta! 

Sykkeen 13. kauden teemoja ovat menneisyyden valinnat ja padotut tunteet, jotka eivät jätä rauhaan. Traumapolilaiset joutuvat punnitsemaan vapauden ja vastuun rajoja ja monen elämä mullistuu ratkaisevalla tavalla. Kauden potilastarinoihin lukeutuu muun muassa lihansyöjäbakteeri, Wilmsin tuumori, nielusyöpä ja harvinainen aivovaltimosairaus, moyamoya. 

Edellisellä kaudella lähentyneiden Laurin (Mikko Nousiainen) ja Johannan (Leena Pöysti) suhde etenee mukavasti, kunnes väliin ilmestyy odottamaton kolmas pyörä. Max (Antti Luusuaniemi) ja Jannica (Helmi-Leena Nummela) ajautuvat jatkuvasti nokikkain yhteisen lapsensa huoltajuudesta ja väsyneen Jannican taistelutahto alkaa huveta.  

Traumapolin rakenteet horjuvat, kun ylilääkäri Marjutin (Jaana Pesonen) työhuonetta saapuu jakamaan sairaalan uusi toimitusjohtaja Raila Lehtelä (Miia Nuutila). Tämän lisäksi Marjutin yksityiselämässä on luvassa suuria muutoksia. 

Iiris (Iina Kuustonen) palaa polille ja hoitajat ottavat hänet ilolla vastaan. Iiris on nopeasti napit vastakkain Jarin (Nicke Lignell) kanssa, eikä tilannetta helpota se, että hänen pikkuveljensä Eetu (Marius Valtanen) laittaa Iiriksen pohtimaan äitiyttä ja oikeutta perheeseen.

Ilmarin (Matti Ristinen) tytär Meeri (Emilia Karilampi) lähtee ulkomaille vapaaehtoistöihin. Kun Ilmari menettää yhteyden tyttäreensä, hän joutuu kääntymään Meerin äidin Sallan (Mari Perankoski) puoleen.

Lenitan (Lena Meriläinen) Tehotar-firma pääsee vihdoin työntouhuun traumapolilla, mutta hyvistä aikeista ei seuraa pelkästään positiivisia tuloksia.  

Santerin (Akseli Kouki) aika ei meinaa riittää töiden ja opiskelun yhdistämiseen ja hän alkaa kyseenalaistaa tekemiään valintoja. Leevin (Valtteri Lehtinen) ja Ainon (Amelie Blauberg) elämiä saapuu hämmentämään menneisyyden haamut. 

Sykkeen vakiohahmoihin kuuluvat Lenita (Lena Meriläinen), Johanna (Leena Pöysti), Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen), Aino (Amelie Blauberg), Leevi (Valtteri Lehtinen), Jesse (Sebastian Rejman), Marjut (Jaana Pesonen), Jari (Nicke Lignell), Sonja (Iida-Maria Heinonen), Jannica (Helmi-Leena Nummela), Lauri (Mikko Nousiainen), Nikke (Janne Saarinen), Santeri (Akseli Kouki), Vilma (Janni Hussi), Artturi (Juha-Tapio Arola), Elina (Krista Putkonen-Örn) sekä Uffe (Pedram Notash).  

Heidän lisäkseen 13. kaudella nähdään muun muassa Iina Kuustonen, Marius Valtanen, Miia Nuutila, Mari Perankoski, Karoliina Blackburn, Jussi Lampi sekä aikaisemmilta kausilta tutut Kai Vaine ja Emilia Karilampi.

Kauden ohjaajana toimii Toni Laine ja pääkäsikirjoittajana Anne Prokofjeff. Sykkeen tuottaa Yellow Film & TV.
 

Sykkeen 13. kausi alkaa perjantaina 25.11.2022., kun Ruutuun ilmestyy kaksi ensimmäistä jaksoa. Tästä eteenpäin Ruutuun ilmestyy yksi uusi jakso torstaisin ja perjantaisin. Uusi kausi käsittää yhteensä 24 jaksoa.

13. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa esitetään myös Nelosella 25.11. klo 19 alkaen. Nämä kaksi jaksoa voi katsoa Ruudusta maksutta Nelosen esityksen jälkeen. Sykkeen 13. kausi on vain Ruudun tilaajien katsottavissa. 

 

Syke, kausi 13
Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Syke