Kotimaiset

The Voice of Finlandissa valmentajavaihdoksia – Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki sekä Anna Puu jättävät suosikkiohjelman

The Voice of Finland kokee valmentajamuutoksia seuraavalla tuotantokaudellaan, sillä valmentajaduo Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki sekä Anna Puu jäävät pois valmentajajoukosta.

Toni Wirtanen toimi tähtivalmentajana kaikkiaan kuudella kaudella, joista neljä viimeistä hän hoiti yhdessä Sipe Santapukin kanssa. Rokkikaksikolle heidän yhteinen taipaleensa oli menestyksekäs, sillä voittaja löytyi heidän tiimistään kolmena kautena: Juffi Seponpoika vuonna 2020, Sussu Erkinheimo vuonna 2022 ja Onni Kivipelto vuonna 2023.

Oli todellinen etuoikeus istua Tonin kanssa The Voice of Finlandin ikonisessa valmentajan tuolissa, valmentaa lahjakkaita laulajia ja seurata heidän kehitystään. Nautin matkan jokaisesta hetkestä, se oli antoisaa ja mielenkiintoista. Vilpittömästi voin sanoa, että Voice-reissu oli ikimuistoinen kokemus, josta aion ammentaa asioita myös omaan elämääni niin kauan kuin sitä kestää. Haikeudella ja kiitollisuudella jätän loistavan työryhmän, jossa ammattitaito tiivistyi monella tavoin, Sipe Santapukki sanoo.

Sipen mukaan The Voice of Finlandia tehdään suurella sydämellä, ja koko työryhmä antaa kaikkensa laulajien parhaiden puolien korostamiseksi.

Voice perustuu laulajien kannustamiseen. Jokainen työryhmän jäsen tekee töitä nimenomaan kilpailijoiden onnistumisen eteen, mikä on ohjelman kiistaton vahvuus. Ikiaikainen totuus on se, että myös ihmisen suuruus mitataan sillä, kuinka hyvin hän nostaa toisia ihmisiä.

Toni Wirtasen tavoin myös Anna Puu toimi tähtivalmentajana kaikkiaan kuuden kauden ajan. The Voice of Finlandin jättäminen tuntuu Annasta haikealta.

Kuusi kautta on pitkä aika, ja nyt on hyvä hetki tuoda uusien valmentajien näkemykset ja ammattitaito The Voice of Finlandiin. Tulee iso ikävä sitä jengiä, jonka kanssa olen saanut tehdä ohjelmaa. Lisäksi tulee ikävä uusia artistin alkuja, joista olen itsekin inspiroitunut. Minulle on jäänyt parhaat muistot niistä hetkistä, kun kilpailija löytää itsestään jotain uutta ja uskaltaa toteuttaa itseään, Anna kertoo.

The Voice of Finlandin uudet tähtivalmentajat julkistetaan myöhemmin syksyllä. Kuudella tuotantokaudella mukana ollut Anna antaa uusille tähtivalmentajille tärkeän vinkin:

Yrittäkää löytää jokaisen kilpailijan vahvuusalue. Korostakaa sitä, vaikka kilpailija itse haluaisi laulaa kaikkea A:sta Ö:hön.

Laulajahaku The Voice of Finlandin 13:nnelle kaudelle on alkanut. Haku päättyy 9. heinäkuuta. Lisätietoja löydät täältä.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
The Voice of Finland