Kotimaiset

The Voice of Finlandissa uudistuksia – Jaana Pelkosesta Heikki Paasosen juontopari!

Supersuositussa The Voice of Finlandissa koetaan muutoksia, sillä ohjelmaa sen viidennestä tuotantokaudesta asti juontanut Heikki Paasonen saa juontoparikseen upean ja valovoimaisen Jaana Pelkosen.

The Voice of Finlandin 13. tuotantokausi alkaa tammikuussa, ja tulevalla kaudella juontaja Heikki Paasosen rinnalla nähdään Jaana Pelkonen. Jaana kertoo olevansa innoissaan päästessään osaksi The Voice of Finlandia.

Hyppään erittäin innoissani mukaan tähän koko perheen hyvän mielen ohjelmaan. Tuntuu mahtavalta päästä työskentelemään The Voice of Finlandin parissa! Musiikki on ollut olennainen osa elämääni aina. Lahden Lotilan ja Tiirismaan musiikkiluokkien kasvattina muun muassa kuorolaulaminen on tullut tutuksi. Haaveilin itsekin joskus laulajan urasta, Jaana sanoo.

The Voice of Finlandin kuvauksissa Jaana pääsee seuraamaan laulajakokelaiden onnen ja pettymyksen hetkiä aitiopaikalta. Hän iloitsee voidessaan kannustaa laulajalupauksia heidän unelmiensa tavoittelussa.

Olen vahva myötäeläjä. Toivon, että omalta osaltani voin olla heille tukena ja turvana.

Jaana ja Heikki ovat juontaneet yhdessä aikaisemminkin. Kaksikko on juontajaparina tuttu etenkin Euroviisujen maailmasta vuosina 2005-2007.

On mahtavaa päästä pitkästä aikaa tekemään töitä huikean juontajan ja ystäväni Heikin kanssa. Heikki on rautainen ammattilainen, ja arvostan häntä suuresti, Jaana hehkuttaa.

Myös Heikki on innoissaan hänen ja Jaanan päästessä tekemään töitä yhdessä vuosien tauon jälkeen.

Olemme tehneet Jaanan kanssa töitä yhdessä ensimmäisen kerran vuonna 2005 Euroviisuissa, ja seuraavana vuonna Lordi voitti kilpailun. Kannamme molemmat voiton kunniaksi otettuja tatuointeja! On ihanaa päästä tekemään Jaanan kanssa töitä muun muassa siksi, että Jaana on äärimmäisen sydämellinen ja älykäs ihminen, jonka sanaan voi luottaa. Olenkin jo varannut meille molemmille tatuointiajan, jotta voimme ikuistaa tämän kauden voittajan ihollemme, Heikki ilakoi.

The Voice of Finland alkaa Nelosella ja Ruudussa tammikuussa.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
The Voice of Finland