Kotimaiset

Selviytyjät Suomi rikkoi merkittävän ennätyksen Ruudussa – palvelun kaikkien aikojen katsotuin yksittäinen ohjelma

Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin nähtävän Selviytyjät Suomen käynnissä oleva seitsemäs tuotantokausi on noussut todelliseksi suoratoistohitiksi. Kauden avausjakso on Ruutu-palvelun katsotuin yksittäinen ohjelma koskaan.

Selviytyjät Suomi starttasi Nelosella ja Ruudussa elokuun loppupuolella, ja käynnissä olevan seitsemännen kauden avausjakso on noussut Ruudun kaikkien aikojen katsotuimmaksi yksittäiseksi ohjelmaksi. Kauden avausjaksolla on jo huimat lähes 400 000 käynnistystä.

Selviytyjät Suomi on tavoittanut lineaaritelevisiossa ja Ruudussa jo lähes 1,7 miljoonaa ihmistä 3+-väestöstä. Ohjelmaa on näytetty Nelosella ja Ruudussa vuodesta 2018 asti.

Selviytyjät on televisioviihteen ikoni, joka jatkaa lumoamistaan kausi toisensa jälkeen. Sen menestys on meille suuri ylpeydenaihe, Nelonen Median kotimaisen viihteen päällikkö Mirko Baas sanoo.

Baasin mukaan Selviytyjien suosio perustuu puhtaasti loistavaan sisältöön.

Ohjelmassa on ainutlaatuinen sekoitus strategiaa, selviytymistaistelua ja henkilökemioita, jotka pitävät katsojat jännityksessä jaksosta toiseen. Ruudussa ohjelman faneille tarjotaan myös mehukasta lisämateriaalia, muun muassa Pudonneen tilitys.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 19.30 ja Ruudussa aamukuudelta. Seuraavan viikon jakso on katsottavissa Ruutu+-tunnuksellamyös heti sunnuntaiaamuna klo 6.

Lähde: Sanoma Official Video Data Collection / Finnpanel TotalTV -mittaus 27.8.-14.9.2023

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Selviytyjät Suomi