Kotimaiset

Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja: ”Vanha mies liikuttuu”

Sami Helenius kruunattiin Selviytyjät Suomi -voittajaksi jännittävässä finaalissa.

Sami Helenius ja toiseksi tullut Tommi Manninen saivat jännittää lopputulosta aivan heimoneuvoston äänestyksen loppuun asti, sillä ennen ratkaisevaa ääntä heidän tilanteensa oli 3-3. Viimeisen äänen jälkeen Sami nappasi itselleen Selviytyjät Suomi -voittajan tittelin ja 30 000 euron palkintopotin.

”Ei paljon sanoja tarvita! Olen äärimmäisen onnellinen, en ainoastaan tästä rahapalkinnosta, vaan ikimuistoisesta kokemuksesta ja uusista ihanista ihmissuhteista – kyllä suomalainen mies on äärettömän onnellinen”, Sami sanoo Pudonneen tilityksessä ja puristaa 30 000 euron voittopotista kertovaa puista shekkiä. 

Sami vietti Selviytyjien viidakossa kaikkiaan 34 päivää.

”Tällä hetkellä on tunteellinen fiilis. En ole vielä prosessoinut tätä juuri yhtään. Tiedän, saavuttaneeni jotain, mutta uskon menevän hetken, ennen kuin tajuan, mitä on tullut tehtyä. Voi herran pieksut. Vanha mies liikuttuu.”

Toiseksi sijoittunut Tommi oli intohimoinen Selviytyjät-fani jo ennen omaa osallistumismahdollisuuttaan. Hän pelasi loppuun asti taitavaa ja harkittua peliä.

”On valtava klisee, ettei minulle jäänyt mitään hapaankoloon tästä tuloksesta. Tulin voittamaan, mutta peli opettaa niin paljon sinusta itsestäsi ja ylipäätään kaikesta. Mitä en odottanut, olivat nämä matkalla kohtaamani ihmiset. Se, että sain heidät, on valtava rikkaus. Tajusin viimeisellä viikolla, että olemme tehneet kisan, jota on kiva katsoa, ja olen ollut siinä aktiivisena pelaajana”, hän pohtii.

 

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Selviytyjät Suomi