Kotimaiset

Juuso Mäkilähde jättää Selviytyjät Suomen – Riku Rantalasta suosikkiohjelman uusi juontaja!

Selviytyjät Suomi palaa ruutuihin syksyllä. Vuodesta 2018 asti ohjelmaa juontanut Juuso Mäkilähde jättää suosikkiohjelman. Hän kertoi asiasta radiokanava Suomipopin suorassa Aamulypsy-lähetyksessä tänä aamuna.

Juuso juonsi Selviytyjät Suomi -ohjelmaa kuuden tuotantokauden verran.

Uusi kausi on tulossa, se ei ole yllätys. Muuten mennään samalla tavalla, mutta meikäläisen taival ohjelmassa on nyt tässä. Yksi iso syy on se, että olen Aamulypsyssä. Haluan keskittyä tähän. Ei olisi hyväksi aamuradiolle, jos olisin viidakossa pari kuukautta, Juuso kertoi suorassa radiolähetyksessä.

Selviytyjät Suomi -ohjelman uutena juontajana nähdään itsekin mitä erikoisimmissa ympäristöissä Madventures-ohjelmassa seikkaillut Riku Rantala.

Minulla on isot saappaat täytettävänä. Minua kiinnostaa nähdä, mitä tapahtuu, kun ihmiset laitetaan tuollaiseen paikkaan. Selviytyjät on yksi suurimmista TV-ohjelmaformaateista, joten kiinnostaa myös ammattilaisena nähdä, miten se tehdään, Riku sanoi suorassa lähetyksessä.

En tiedä, olisiko minusta enää kilpailijaksi. Ikää on melkein 50 vuotta, joten voi olla, ettei virta enää riittäisi, hän pohti.

Selviytyjät Suomen uusi kausi nähdään Nelosella ja Ruudussa syksyllä.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Selviytyjät Suomi