Kotimaiset

12 kilpailijaa hakee revanssia Farmilta! - mukana mm. Juha Mieto ja Iida Vainio

Rivi kumisaappaita ja Farmi-puukkoja odottaa käyttäjiään tuvan kuistilla, mutta tällä kertaa Farmilla kaikki on toisin.

Farmi Suomi: Revanssi on suosikkirealityn uusi, yllättävä kausi, jossa jokainen maatilalle saapuva kilpailija on kisannut Farmilla jo aikaisemmilla kausilla. 

Farmi Suomi: Revanssi kokoaa yhteen aiempien Farmi-kausien värikkäitä sopankeittäjiä ja tunteita herättäneitä heinäpaaliin nojailijoita. Tällä kaudella kukin kilpailija on todistanut jo kykynsä Farmin askareissa, joten heiltä odotetaan entistä enemmän ja kilpailun ruuvia kiristetään entisestään. Lisäksi heidän kinttupolulleen heitetään jatkuvasti yllätyksiä ja odottamattomia käänteitä.

Farmi Suomi: Revanssi -kaudella ovat mukana nämä aiemmilta Farmi-kausilta tutut kilpailijat:
Somekaunotar Iida Vainio, mediapersoona Seksikäs Suklaa, somevaikuttaja Kirsikka Simberg, toimittaja Katri Utula, hiihtäjälegenda Juha Mieto, somepersoona Jaakko Parkkali, malli Kelly Kalonji, mediapersoona Wallu Valpio, yrittäjä Susanna Penttilä, hius- ja meikkitaiteilija Antonio Flores sekä toimittaja Raija Pelli.

Uudella erikoiskaudella juontajan (kumi)saappaat vetää jalkaansa tuttuun tapaan Susanna Laine, ja myös vanha tuttu pehtoori Terho Häkkinen jatkaa farmilaisten suorittamien tehtävien tinkimättömänä tuomarina.

Tämä värikäs joukko farmilaisia on pari päivää sitten suunnannut Pieksämäen seudulla sijaitsevalle maatilalle, jossa he irtautuvat täysin modernin maailman mukavuuksista ja elävät maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa, kisaten erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä kisoissa.

Lopulta vain yksi voi olla Farmin kuningas tai kuningatar, ja kuitata itselleen 30 000 euron voittopotin.

Farmi Suomi: Revanssi nähdään Nelosella ja Ruudussa lokakuussa.

Tutustu alla Farmi Suomi: Revanssin kilpailijoihin:

Iida Vainio, 20, kultainen seurapiirikaunotar

Iida Vainio, 20, kultainen seurapiirikaunotar

Iida Vainio vaihtaa kimaltelevan mekkonsa kultaiseen haalariin ja ymmärtää, että nyt on revanssin aika. Vaikka Iidan osalta Farmin 5. kausi loppui lyhyeen kohtalokkaassa sahauskisassa, ovat viihdemediat seuranneet tiiviisti hänen värikästä matkaansa farmilta kaupunkiin rokkari Archie Cruzin käsivarsilla.

Maalaiselämään heittäytyminen ei siis ollut täysin tyhjä arpa viime kerrallakaan, mutta uuteen kauteen hän latautuu itsevarmempana ja sisukkaampana Suomi-neitona, jolla on vielä paljon ammennettavaa. 

Farmi-kausi 5: putosi jaksossa 2

Seksikäs Suklaa, 32, mediapersoona, muusikko

Seksikäs Suklaa, 32, mediapersoona, muusikko

Seksikäs Suklaa, eli Viki Konssi, on Angolan kasvatti, räppäri, tubettaja ja huumorimies. Hänet tunnetaan letkeästä asenteesta ja positiivisesta mentaliteetistaan. Farmi Suomen ensimmäisellä kaudella hän räjäytti pankin Suomen kansalliskalojen tuntemuksellaan, ja nyt mies on kuullut tästä kyllästymiseen asti. Tällä kertaa hän tietää, että Suomen kansalliskala ei ole ainakaan joutsen. Revanssi-kaudelle hän onkin valmis kääntämään täysin uuden sivun ja odottaa kokemukselta aitoja ystävyyssuhteita, sekä uusia nikkarointiniksejä.

Farmi-kausi 1: putosi jaksossa 3.

Henny Harjusola, 30, kauneusvloggaaja

Henny Harjusola, 30, kauneusvloggaaja 

Räväkkä ja suorapuheinen Henny palaa Farmille täynnä intoa ja energiaa, nyt jo kolmatta kertaa! Todellisena Farmi-konkarina hänellä ei ole mitään jännitettävää ja on valmis tarttumaan maalaisarjen tuomiin haasteisiin mitä pikimmiten. Henny vakuuttaa, että elämää pidemmät rakennekynnet pysyvät kyllä tikissä maallakin, eivätkä hommat jää tekemättä. Mittailu ja arviointi ei mahda olla hänen vahvuus, sillä asioiden arvioimiseen on Farmi-polku katkennut hänellä jo kahdesti. Nähtäväksi jää mitä Henny on aiemmilta kausilta ottanut opikseen. 

Farmi-kausi 3: putosi jaksossa 3
Farmi-kausi 4: putosi jaksossa 9

Kirsikka Simberg, 37, sosiaalisen median vaikuttaja 

Kirsikka Simberg, 37, sosiaalisen median vaikuttaja 

Viihdemaailman podcast-studiosta ponnistanut Kirsikka nähtiin viimeksi Farmi Suomen 5. kaudella kollegansa Ennin Koistisen aisaparina. Nyt hänellä on takataskussaan kasa Miina Äkkijyrkän oppeja, hakusessa oleva taistelustrategia ja edelleen jo valmiiksi kolottava kahvihammas. Kenestä muodostuu Kirsikalle uusi tukipilari ja miten kultaiset kiharat selvittävät tiensä eteenpäin raskaissa maatilan töissä ja ihmissuhteiden kiemuroissa?

Farmi-kausi 5: putosi jaksossa 11

Katri Utula, 43, Toimittaja

Katri Utula, 43, Toimittaja 
 
Luontoa ja eläimiä rakastava Katri on tottunut mökkeilyyn ilman ylellisyyksiä. Elämä onnistuu mainiosti ilman sähköä ja juokseva vesikin hoituu ihan itse juoksemalla. Katri toimittaa työkseen artikkeleita viihteen parista ja Farmin neljännellä kaudella hän piipahti mielellään kurkistamassa kulissien taa.
Maalaiselämä tunnetussa seurassa jäi kuitenkin liian lyhyeksi, joten revanssi on hänelle uuden kokemuksen tervetullut paikka. Katri ei pelkää yksinkertaista ravintoa, eikä raskaita töitä tälläkään kertaa, sillä hän on puukkonsa jo teroittanut.
 
Farmi-kausi 4: putosi jaksossa 6.

Juha Mieto, 74, hiihtäjälegenda

Juha Mieto, 74, hiihtäjälegenda

Kansan rakastama mämmi-Mietaa on urheilu-uransa yhdeksän arvomitalin jälkeen ollut monessa mukana. Hänellä on hiihdon lisäksi tunnustusta myös monissa muissa lajeissa, kuten maailmanennätys halonhakkuussa.
Metsä- ja peltotyöt tulivat Juhalle jo nuorena tutuksi isänsä opissa maalaismaisemissa. Pohjalaisen murteen mies Juha on tyyliltään mutkaton ja suorasanainen, eikä häneltä elämäntarinat aivan heti lopu.
Kurikan keskustaan pystytetty patsas “Legenda” on tunnustus miehen saavutuksista. Minkälaisiin saavutuksiin tämä legenda pystyykään palatessaan takaisin Farmille?  

Farmi-kausi 1: putosi jaksossa 6.

Jaakko Parkkali, 28, Tube-tähti ja somepersoona

Jaakko Parkkali, 28, Tube-tähti ja somepersoona

YouTube-maailman tähti Jaakko Parkkali ponnisti lähes kymmenen vuotta takaperin suomalaisten sydämiin persoonallisilla videoillaan. Tämä Farmi Suomen ensimmäiselle kaudelle saapunut maalaiselämän untuvikko, kasvatti hiljalleen itselleen paksumman höyhenpeitteen pelin edetessä ja taitojen karttuessa.
Parkkalin periksiantamaton luonne taipui kuitenkin viimein voiton vieneen Noora Rädyn vierellä, ja Jaakolle jäi kotiinviemisiksi hopeamitali. Minkälaisia tunteita herää henkiin, kun Parkkali astelee takaisin Farmille kultaisin haalarein, mutta katkeran suloisin muistoin hopeamitalista?

Farmi-kausi 1: sijoittui toiseksi.

Kelly Kalonji, 29, malli, somevaikuttaja

Kelly Kalonji, 29, malli, somevaikuttaja
 
Tämä nainen ei kerennyt Farmin kolmannella kaudella pihapiiristä tupaan asti. Revanssi kaudelle hän on siis tullut jäädäkseen. Kellyn kongolaiset juuret ja kuuden sisaruksen perhe ovat opettaneet hänet viettämään öitä siskonpedissä ja viihtymään tiiviissä porukassa. Sen verran naisen prinsessaluonne pulpahtaa kuitenkin esiin, että ulkohuussi hieman mietityttää.
Luonnon rauha ja hiljaisuus on tarpeellinen irtiotto Kellylle, ja hänelle on tärkeää päästä kokemaan supisuomalaista ja perinteistä maaseudun elämää. Sairaanhoitajana hän haaveilee niin eläinten, kuin ihmistenkin huolenpidosta ja povaakin itselleen jo keittiövuoroja.

Farmi-kausi 3: putosi jaksossa 2.
 

Wallu Valpio,  50, Mediapersoona

Wallu Valpio,  50, Mediapersoona

Mediamaailman monitaituri Wallu Valpio asustelee tyytyväisenä Suomen lämpimät ajanjaksot askeettisella kesämökillään ja roudan saattelemana siirtyykin taas loikoilemaan Turkin auringon alle. Lapsuutensa maaseudulla viettänyt Wallu aikoo antaa muiden farmilaisten kehitellä omat sotkunsa, kun toisaalla hän hieroo käsiään yhteen voittostrategiaa suunnitellen.
Revanssi-kaudella Wallu voi esittää harmitonta ja leppoisaa lampaiden rapsuttelijaa, mutta Farmi Suomen kausi viisi on varmasti jo paljastanut kanssakilpailijoille hänen todelliset aikeensa. Minkälaisia ässiä Wallu vetelee haalareistaan tällä kaudella ja kuka niihin vielä tulee langenneeksi?

Farmi-kausi 5: putosi jaksoissa 7 ja 9.

Susanna Penttilä, 51, yrittäjä   

Susanna Penttilä, 51, yrittäjä   

Nykyisin myös OnlyFans sivustolta tuttu muotimaailman bosslady, on nuoresta asti tiennyt miten bisneksiä hoidetaan. Farmi Suomen neljännellä kaudella Susanna yllätti maatilan emännän osaamisellaan, kun kädet hulahtivat multaan niin, että heilahti. Eläinrakas Susanna on maalla kuin kotonaan, vaikka muoti, kauneus ja glamour jäävätkin tauolle kauaksi kaupunkiin. Yrittäjän ystävällinen, ahkera ja pelkäämätön luonne ovat varmasti valttikortteja myös tulevalla Farmi-kaudella.
 
Farmi-kausi 4: putosi jaksossa 5.

Antonio Flores, 46, Stailisti, hius- ja meikkitaiteilija

Antonio Flores, 46, Stailisti, hius- ja meikkitaiteilija 
 
Ecuadorilais-suomalainen kampaamoyrittäjä ja Vihreiden Pekka Haaviston puoliso on kuin kotonaan kaupungin vilskeessä ja tapahtumien ytimessä. Farmi Suomen neljännellä kaudella Antonio kuitenkin ihastui maalaismiljöön tuomaan rauhaan, ilman täyteen buukattuja kalenterimerkintöjä ja kellontarkkoja tapaamisia. Vehreässä pihapiirissä Antoniosta kuoriutui vallan taitava kanakuiskaaja ja hän selvittikin tiensä varsin pitkälle farmareiden mittelöissä. Minkälaisia kuiskutuksia Antonio saa aikaan revanssi-kauden ytimessä, se jää pian nähtäväksi.  
 
Farmi-kausi 4: putosi jaksossa 11.

Raija Pelli, 66, juontaja, toimittaja

Raija Pelli, 66, juontaja, toimittaja
 
Isovanhempiensa maatilalla lapsuuden kesiä viettänyt Raija tuo mukanaan lämpöä, rauhallisuutta ja mielenkiintoisia tarinoita. Luontoa rakastava Raija ajattelee farmilta löytävänsä sellaisen sopivan "mummon kokoisen" paikan. Ehkäpä hän tietää ja muistaa jotain sellaista, mistä nuori polvi ei ole ikinä vielä kuullutkaan. Kuinka arvokkaiksi Raijan maatilan muistot todellisuudessa muodostuvat ja minkälaista voimaa piilee tässä sisukkaassa rouvassa?  
 
Farmi-kausi 3: putosi jaksossa 8.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Farmi Suomi