Kotimaiset

JULKISTUS: The Voice of Finland: Seniorin tähtivalmentajat ovat Michael Monroe, Tarja Turunen ja Ressu Redford!

Nyt on Voicessa senioreiden vuoro! Upouusi The Voice of Finland: Senior alkaa perjantaina 20. toukokuuta Ruudussa ja Nelosella. Vain ääni ratkaisee, kun toinen toistaan kokeneemmat laulajat valmistautuvat kääntämään tähtivalmentajien tuolit. Jokaisella kilpailijalla on ääni, jolla on tarina!

The Voice of Finland: Seniorissa kuuluu vuosien saatossa karttunut elämänkokemus ja tulkinnan syvyys. Kilpailijoiden ikä vaihtelee 60–84-vuoteen ja heidät on valittu liki 200 hakemuksen joukosta. Luvassa on isoja yllätyksiä ja odottamattomia biisivalintoja! 

Yksi asia on varma – seniorit eivät enää purista mikrofonia liikaa, vaan nauttivat jokaisesta hetkestä Logomon lavalla. Tätä mahdollisuutta moni on odottanut koko ikänsä!

The Voice of Finland: Seniorin punaisiin valmentajien tuoleihin istuvat pop-maailman kameleontti Ressu Redford, maailmantähti Tarja Turunen ja rock-legenda Michael Monroe. Tuttuun Voice-tapaan he päättävät pelkän äänen perusteella haluavatko kilpailijan mukaan omaan tiimiinsä.

Michael Monroella on pitkä kokemus TVOFin valmentajan työstä, sillä hän oli mukana kausilla 1–6. Tarja Turunen puolestaan valmensi omia tiimejään TVOF-kausilla 4–5. Ressu Redford on tähtivalmentajien uusin tulokas.

Ressu Redford

"The Voice of Finland: Senior on nyt ensimmäistä kertaa, ja mäkin olen ekaa kertaa mukana. Ihan järjettömän hieno fiilis! Mä odotan suuria tunteita niin laulajilta kuin valkuiltakin, ja mä uskon, että niitä tulee", sanoo Ressu Redford.

"Jengillä on pitkä kokemus kaikista asioista, mutta silti osalla tämä voi olla eka kerta ja pitkän ajan haave olla mukana tällaisessa", Ressu vielä jatkaa.

Tarja Turunen

"Aivan mielettömillä fiiliksillä! Tämä on niin ihanaa. Saa olla mukana tekemässä hyvää ja senioreiden kanssa. Ei mitään ihanampaa! Mä odotan ihania elämäntarinoita heiltä", Tarja Turunen kertoo.

Michael Monroe

"Ihan loistava fiilis olla tekemässä tätä taas. Mä rakastan tehdä Voicea, ja nyt tämä Seniori-juttu on tosi hieno. Täällä on ihmisiä, joilla on elämäntarinaa ja heillä on varmasti hyvin paljon annettavaa. Odotan innolla”, riemuitsee Michael Monroe.

The Voice of Finland: Senior eroaa muista TVOF-kausista siinä, että oman esityksensä jälkeen jokainen kilpailija saa palautetta.

"Vaikka me valmentajat ei painettaisikaan meidän nappulaa, niin kaikkien meidän tuolit kääntyvät kaikille laulajille", kertoo Tarja Turunen.

"Musta se on todella hienoa, että me annetaan palautetta suoraan kasvoista kasvoihin kaikille laulajille. Jos meillä on jotain rakentavaa tai mitä tahansa sanottavaa, niin he kuulevat sen suoraan meiltä", jatkaa Michael Monroe.

Senior-kausi on totuttua TVOF-kautta lyhyempi, ja kausi koostuu neljästä jaksosta.

Kisa etenee Ääni ratkaisee-vaiheesta Knockoutteihin. Seuraava askel on semifinaali, jossa selviää, ketkä kolme parasta kustakin tähtivalmentajan tiimistä kisaavat voitosta suuressa finaalissa. Finaali käydään liveyleisön edessä Logomolla, ja Logomon yleisö päättää voittajan.

The Voice of Finland: Seniorin juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.

Ole valmis yllättymään, sillä seniorit ovat enemmän kuin valmiita valloittamaan sydämet!

The Voice of Finland: Senior alkaa 20. toukokuuta Ruudussa ja Nelosella.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
The Voice of Finland: Senior