Kotimaiset

Jaska Mäkynen on The Voice of Finland: Senior -voittaja!

The Voice of Finland: Senior on tullut juuri päätökseensä! Perjantai-iltana Nelosella nähtiin upea ja jännittävä finaalijakso, joka huipentui Tarja Turusen tiimissä kilpailleen seinäjokelaisen Jaska Mäkysen, 69, voittoon.

The Voice of Finland: Seniorin voittajan valitsi Turun Logomon studioyleisö, ja Jaska sai huimat 49,4 prosenttia äänistä. 

"Tämä matka on ollut niin hieno, että harvoin menen sanattomaksi, mutta nyt tuli tunne, etten tahdo löytää sanoja. Huikea fiilis kaikesta", Jaska sanoi juuri ennen tulosten julkistusta.

Semifinaalin ja finaalin yhdistäneessä lähetyksessä kaikilta finalisteilta kuultiin kaksi kappaletta. Jaska Mäkynen esitti semifinaalivaiheessa Mauno Kuusiston Palaja Sorrentoon, ja finaalivaiheessa hän lauloi Minun tieni -nimisen käännösversion Frank Sinatran klassikosta My Way, saaden tuomariston suorastaan haukkomaan henkeään.

"Olet tehnyt sellaisen matkan, kokenut kolhuja ja viikatemies on ollut lähellä monta kertaa… Musiikki on pelastanut sinut. Tämä kappale kertoo sinun elämästäsi. Lauloit sellaisella voimalla, että huh. Olen niin onnellinen, että uskalsit lähteä mukaan tähän", Jaskan tähtivalmentaja Tarja Turunen sanoi liikuttuneena.

Toiseksi kilpailussa sijoittui Ressu Redfordin tiimiin kuulunut Caron B, 61, joka sai yleisöltä 36,5 prosentin äänisaaliin. Kolmanneksi sijoittunut, Michael Monroen tiimissä laulanut Leena Hästbacka, 72, sai 14,1 prosenttia äänistä.

Kaikki finaalin esitykset ovat katsottavissa Ruudusta.

 

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
The Voice of Finland: Senior