Hevimpi reissu -komedia saa ensi-iltansa 11. lokakuuta

Making Movies Oy:n vuonna 2018 julkaiseman Hevi reissu -elokuvan odotettu jatko-osa Hevimpi reissu saa ensi-iltansa syksyllä. Hevimpi reissu nähdään elokuvateattereissa kautta maan 11. lokakuuta alkaen.

Hevimpi reissu kertoo tarinan maailman oudoimmasta hevibändistä. Impaled Rektum -yhtyeen jäsenet istuvat tuomiotaan norjalaisessa vankilassa saadessaan tietoonsa, että kitaristi Lotvosen koti ja perheen teurastamo ovat jäämässä vasaran alle. Pelastaakseen teurastamon, päättävät pojat paeta vankilasta ja matkata Pohjois-Euroopan halki soittaakseen maailman suurimmilla metallifestivaaleilla, Wacken Open Airissa. Matkalla kohti Wackenia pojat tapaavat idolinsa, ikääntyvän metallibändin, joutuvat pirullisen levy-yhtiöpomon kynsiin ja pakenevat kostonhimoista vanginvartiaa.

Hevimmän reissun ohjaavat Hevi reissu -elokuvan tapaan Jukka Vidgren ja Juuso Laatio. Vidgren ja Laatio ovat myös käsikirjoittaneet elokuvan. Hevimmän reissun pääosissa eli Impaled Rektum -bändinä nähdään Johannes Holopainen, Max Ovaska, Chike Ohanwe ja Samuli Jaskio.

Tuntuu helvetin hyvältä jatkaa seikkailuja Impaled Rektumin Turo Moilasena. Bändin jäsenet ovat istuneet norjalaisessa vankilassa, ja sinä aikana olen odottanut matkan jatkumista rakkaan roolin ja työryhmän kanssa. Nyt ystävien eeppinen tarina jatkuu ja metalli soi nopeammin, kovemmin ja lujemmin, Johannes Holopainen hehkuttaa.

Hevimpi reissu on suomalais-saksalais-belgialainen yhteistuotanto. Sen päätuottajina toimivat Kai Nordberg ja Kaarle Aho, tuotantoyhtiönä Making Movies Oy. Nelonen Media levittää elokuvan.

Elokuvaa kuvatiin Saksassa Wacken Open Air -metallifestivaaleilla viime heinä-elokuun vaihteessa. Tuolloin Wackenin järjestäjä joutui kieltämään ihmisiä saapumasta festivaalialueelle Saksan rankkasateiden takia. Haasteista huolimatta Hevimmän reissun kohtaukset saatiin kuvattua festivaaleilla.

Hevimpi reissu saa ensi-iltansa 11. lokakuuta 2024.