Kotimaiset

Clarissa on uusi Diili-voittaja! – "yksi rankimmista asioista, mitä olen tehnyt"

Suomen vaativin "työhaastattelu" on nyt ohi ja Diilin voittaja on valittu. Jaajo Linnonmaa valitsi torstai-iltana Nelosella ja Ruudussa nähdyssä Diilin finaalijaksossa kahdesta piinkovasta finalistista voittajaksi Clarissa Hedmanin, joka onnistui vakuuttamaan Jaajon ja sijoittajat yritysideallaan. Toiseksi kisassa tuli ravintola- ja tapahtuma-alan yrittäjä Mikko Vehmas.

Finaalijaksossa nähtiin kovia hermoja vaativa tehtävä, jossa finalistien tuli kummankin valmistella ammattimainen presentaatio omasta yritysideastaan, jonka he tehtävän lopuksi esittelivät huoneelliselle sijoittajia. Sijoittajien joukossa esityksiä arvioivat myös Jaajo sekä neuvonantajat Noora Fagerström ja Toni Lähde

Presentaation lisäksi kummankin finalistin tehtävänä oli toteuttaa yritykselleen markkinatutkimus, jossa haastateltiin mahdollisia asiakkaita ja tulevia yhteistyökumppaneita.

Lopulta voittajaksi nousi Clarissa, joka onnistui pitchaustilaisuudessa saamaan sijoittajat puolelleen kehittämällään lemmikinomistajien palveluihin keskittyvällä Anyhau-yrityksellä. Erityisesti Clarissan ulosanti ja luonteva esiintyminen keräsivät kiitosta.

Diilin voittaja nappasi omalle yritykselleen 20 000 euron starttirahan sekä taloushallintopalvelut vuodeksi käyttöönsä.

 

VIDEO: Diilin finaalitehtävässä sijoittajina mm. Minna Parikka, Paleface, Emma Kimiläinen, Darude ja Jutta Larm – voittaja julistetaan!Voitosta kuultuaan Clarissa hautasi kasvot käsiinsä häkeltyneenä.

"Tää on ollut ihan mieletön matka. Kun tulin tänne, ajattelin, että kunhan nyt ensimmäisestä tehtävästä selviän. Mitä pidemmälle mentiin, ajattelin, että kyllä mä täällä pärjään ja kyllä mä aion voittaa tämän. Tässä mä nyt oon. Oon ylpeä tästä koko matkasta, tää on ollut varmasti yksi rankimmista asioista mitä olen tehnyt", Clarissa sanoi, ja onnitteli kilpakumppaniaan Mikkoa hyvästä kilpailusta.

"En vieläkään käsitä, että oikeasti voitin! Voittoa tietysti lähdin tavoittelemaan, mutta kauden taso oli todella kova. Voitto tuntuu erityisen hienolta saatuani kilpailtua näin kovien ammattilaisten kanssa".

Työ erityisesti koiranomistajien palvelut yhteen tuovan Anyhaun parissa on jo alkanut ja katse on tulevaisuudessa.

"Perustin yrityksen viime vuoden lopulla ja olen reilu puoli vuotta kehittänyt Anyhaun toimintamallia ja tiimiäni siihen pisteeseen, että aloitamme vihdoin palvelun kehityksen ja lanseeraamme loppukesästä! Tällä hetkellä on mahdollista jo liittyä asiakasrekisteriin lemmikinomistajana tai palveluntarjoajana," Clarissa kertoo.

 

Haku Diilin seuraavalle kaudelle on parhaillaan käynnissä. Uudella kaudella etsitään operatiivista johtajaa Jaajo Linnonmaan yritysryppäälle. Hakuun pääset osoitteessa nelonen.fi/osallistu
 

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Diili