Kotimaiset

Aki on Diilin voittaja! – ”Ihan uskomatonta, että saadaan sinunlainen talentti mukaan meidän toimintaan”

Nelosen kevään Diili -kausi huipentui maanantai-iltana finaaliin.

Suomen vaativin työhaastattelu on saatu päätökseensä, ja Jaajo Linnonmaa julisti maanantai-iltana Diilin voittajaksi 38-vuotiaan helsinkiläisen hotellinjohtajan Aki Keskitalon.
Finaalissa operatiivisen johtajan paikasta Keskitalon kanssa taistelivat Wenla Väärälä ja Tiina Räisänen. Finalistien viimeisenä tehtävänä oli järjestää varainhankintatapahtuma, jolla kerättiin rahaa nuorten unelmiin.
Jokaisen finalistin suoritus keräsi Jaajon neuvonantajilta Noora Fageströmiltä ja Toni Lähteeltä ylistystä.

- Aki, sinussa minulle isoin juttu on todella suurten kokonaisuuksien hallitseminen. Sä osaat jäsentää ne hirveän nopeasti ja sulla kynä sauhuaa saman tien. Sulla on myös älytön kontaktiverkosto, mutta sillä tavalla, että ne kaikki arvostaa sua ihan älyttömän paljon ja se on hyvin poikkeuksellista, Toni kehuu.

- Kaikki haluaa tehdä sun kanssa yhteistyötä ja antaa sulle projektinjohtajuuden, koska he haluavat voittoon, Noora lisää.

- Te kaikki kolme olette kyllä päässeet näyttämään, mistä teidät on tehty, Jaajo toteaa juuri ennen voittajan julistusta.

Jaajon paljastettua valinneensa Akin operatiivisen johtajan tehtävään, Aki liikuttui kyyneliin ja kiitti vuolaasti koko johtoryhmää ja kilpakollegoitaan.

- Ihan hämmentyneenä. En ihan ymmärrä mitä tässä äsken tapahtui. Mä koen, että mulla on paljon enemmän työkaluja jatkossa eri tehtäviin. Tää on aidosti ollut sellainen Diilin mittainen oppikoulu, Aki kommentoi.

- Ihan uskomatonta, että saadaan sinunlainen talentti mukaan meidän toimintaan. Mitä kaikkea me tullaankaan tekemään ja saavuttamaan. En malta odottaa meidän yhteistä matkaa, Jaajo huudahti voiton ratkettua.

 

  • Diili saa jatkoa Nelosella ja Ruudussa. Uuden kauden rekry on nyt auki: nelonen.fi/osallistu 
Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Diili