Kotimaiset

Uudistuneessa Big Brotherissa luvassa monipuolisia tehtäviä ja tiukkoja peliliikkeitä – Tällaisia asukkaita talo saa sunnuntaina

Odotettu uusi Big Brother Suomi -kausi starttaa sunnuntaina 4.9. Nelosella ja Ruudussa. Nappaa tästä talteen täydellinen opas kauden seuraamiseen.

Big Brother Suomi alkaa sunnuntaina 4.9. kello 21 suoralla Kick off -lähetyksellä, jossa taloon astelee joukko toisilleen tuntemattomia asukkaita, jotka elävät saman katon alla 12 viikkoa ilman yhteyttä ulkomaailmaan. Tällä kertaa BB-talossa kaikki on toisin.

BB-talon tulevat asukkaat ovat ikähaarukaltaan 21–59-vuotiaita, mukana on mm. varastomies, kehitysvammaisten ohjaaja, seksityöläinen sekä henkilö, jonka mielestä tasa-arvoasiat ovat Suomessa jo tarpeeksi hyvällä tolalla, ettei niistä tarvitsisi enää kohkata. Edustusta löytyy ympäri Suomen hyvin erilaisista elämäntilanteista ja -katsomuksista.

Big Brother -talo on jälleen suurempi kuin koskaan aiemmin Suomessa. Talo on kokenut täydellisen muodonmuutoksen viime syksystä, ja uudesta talosta löytyy runsaasti tilaa ja salaisia sopukoita supatteluun ja peliliikkeiden hiomiseen.

Isoveli on päättänyt sallia tällä kaudella pelaamisen ja taktikoinnin, mikä tuleekin näkymään kauden käänteissä. Tällä kaudella asukkaiden on tehtävä koviakin päätöksiä ja peliliikkeitä – ainakin jos mielivät voittaa. Täysin uutta on myös se, että kausi on jaettu ennen finaalivaihetta kolmeen osaan, joista ensimmäinen vaihe alkaa heti sunnuntaina. Mitä nämä vaiheet pitävät sisällään, selviää tarkemmin sunnuntain kick off -lähetyksessä. 

Kauden aikana löydät tärkeimmät uutiset BB-talon tapahtumista osoitteesta bigbrother.fi sekä ohjelman somekanavista Facebookissa ja Instagramissa.

Kaikkein tuoreimman tiedon BB-talon tapahtumista saa tietenkin seuraamalla 24/7 -kanavia Ruudusta

Tämän lisäksi talon tapahtumat nähdään koosteena joka ilta Nelosella. Koostelähetysten juontajina vuorottelee uusi parivaljakko Janni Hussi ja Sami Kuronen, joiden johdolla edellispäivän tapahtumat käydään läpi ja keskustellaan Big Brother -ilmiöstä vieraiden kanssa. 
Perjantaisin on luvassa uudenlainen nimeämislähetys, joka koostuu pelkästään edellisen päivän tapahtumista. Nimeämislähetyksissä selviää, ketkä talon asukkaista päätyvät häätöäänestykseen, ja keneltä he ovat saaneet nimeämispisteensä. 

Vakiovieraina Jannin ja Samin juontamissa koostelähetyksissä nähdään joka viikko viime kauden voittaja Jasmiina Yildiz, BB-konkari Niko Saarinen, suorista mielipiteistään tunnettu Kim Sainio sekä kaksi Lauraa; Haimila ja Friman.
Suplassa BB-tunnelmaan pääsee kuuntelemalla joka arkipäivä Cristal Snow'n ja Sanna Pikkaraisen juontamaa BB-podcastia. BB-podcast ilmestyy Suplaan joka arkiaamu klo 07, ja on kuunneltavissa Suplan tilauksella. Cristal ja Sanna vierailevat myös viikottain Nelosen koostelähetyksissä.

BB-viikon huipentaa sunnuntaisin Nelosella Anni Ihamäen juontama suora lähetys, jossa koko mennyt BB-viikko kääritään pakettiin ja yksi tai useampi asukas häädetään talosta.

 

  • Big Brother Suomi alkaa sunnuntaina 4.9. Nelosella ja Ruudussa.
     
  • Kaksi BB 24/7 -kanavaa Ruudussa katseltavissa Ruutu+ Urheilu & BB -tilauksella. Kanavissa on 4 tunnin kelausmahdollisuus.
     
  • Big Brother Suomi -koostelähetykset päivän tapahtumista ma-to ja la Janni Hussin ja Sami Kurosen juontamina Nelosella.
     
  • Viikon huipentaa Anni Ihamäen juontama suora Big Brother Suomi Live ja asukkaan häätö sunnuntaisin Nelosella.
Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Big Brother Suomi