Tässä on uudistuneen Aamulypsyn  juontajaporukka! "Toivon työnantajalta pitkää pinnaa ja pitkää siimaa"

Suomen suurin ja kaunein radion aamuohjelma, Suomipopin Aamulypsy uudistuu.

Viime viikolla Jaajo Linnonmaa ilmoitti jättävänsä Aamulypsyn. Nyt Radio Suomipop vahvistaa aamujensa ykkösketjua, kun uudistuneessa Aamulypsyssä ovat mukana Juuso Mäkilähde, Tinni Wikström, Hovimuusikko Ilkka sekä vanhat tutut Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi.

Aamulypsy jatkaa nykyisessä kokoonpanossaan torstaihin  22.12. saakka, jolloin Jaajo Linnonmaa vetää viimeisen lähetyksensä. Uusi kokoonpano valtaa studion maanantaista 9.1. alkaen.

"Ei käy kiistäminen etteikö uusi pesti vähän jännittäisi, mutta jännitystä lieventää se, että olen kuluneen vuoden aikana päässyt jo hyvin kosketuksiin Aamylypsyn kuuntelijoiden, eli Lypsäjien kanssa. Sain heiltä jo alkuvuodesta tosi kivan vastaanoton, kun tuurasin Jaajoa", Juuso Mäkilähde kiittelee.

"Aamulypsy on Suomen suosituin ja hauskin aamushow ja sitä tässä lähdetään jatkamaan. Jaajoa emme pysty korvaamaan, mutta sitä emme yritäkään. Meillä on myös niin sanotusti kaikki munat samassa korissa, nimittäin käsittääkseni näin monen juontajan kombolla ei vielä kertaakaan aikaisemmin ole aamuohjelmaa tehty. Tulevien vuosien aikana tällä jengillä tullaan varmasti näkemään vielä monia vauhdikkaita käänteitä. Työnantajalta toivon pitkää pinnaa ja pitkää siimaa", Juuso jatkaa.

Myös Lypsyssä jatkava Janni Hussi jakaa Juuson innostuksen tulevaan.

"Tällä porukalla on yhdessä mahtava kemia, jonka toivomme välittyvän myös kuulijoille. Ollaan innolla suunniteltu jo ens vuodelle monia erilaisia tempauksia, ja uskon että saadaan rakennettua vanhan ja tutun lisäksi jotain uutta. Ollut hienoa päästä oppimaan Jaajolta, suvereenilta radiomestarilta, 2,5 vuoden ajan radion tekemisestä. Nyt odotan innolla tulevaa!", Janni sanoo.

Omaa nimeään kantavan jäähallinkin Kiuruvedelle saaneen Aamulypsyn tuoreet kuuntelijaluvut todistavat, että joka vuosi vuodesta 2014 lähtien Suomen suosituimmaksi radio-ohjelmaksi Radiogaalassa valittu Aamulypsy on edelleen Suomen kuunnelluin aamuohjelma.
Viime maanantaina julkaistut Finnpanelin Kansallisen radiotutkimuksen luvut ovat Lypsyn kannalta komeaa katseltavaa: Edellisen kolmen kuukauden kuulijamittauksessa (8-10/2022) Aamulypsy on aamukuuntelussa 9+ -kohderyhmässä tavoittavuudessa ykkösenä, ja ydinkohderyhmässään 25–54 -vuotiaat ylivoimainen ykkönen niin tavoittavuuden kuin kaupallisen kuunteluosuudenkin osalta.

Uuden Aamulypsyn myötä Suomipopin ohjelmistossa tapahtuu myös muutamia muita muutoksia. Suomipopin illoista tuttu Juho Keskitalo siirtyy juontamaan iltapäivälähetystä klo 14-18. Suomipopin keskipäivissä kuullaan edelleen Janne Saarista klo 10-14.

Sanoma vahvistaa radiotekemistään myös uusilla kovilla radioalan ammattilaisilla. Suomipopin uutena ohjelmapäällikkönä aloittaa Sanna Wänskä. Wänskä siirtyy tehtävään Bauer Median Iskelmältä 1.12.
Myös radiokanava HitMix saa uuden ohjelmapäällikön, kun Satu Kotonen aloittaa pestissä joulukuun alussa. Satu Kotonen siirtyy HitMixin ohjelmapäälliköksi niin ikään Bauer Median Iskelmältä.