Tältä näyttää Nelonen Median kevään 2024 TV-tarjonta!

Nelonen Median kanavien kevään 2024 tv-ohjelmistossa on luvassa monipuolinen kattaus uutuuksia ja vanhoja suosikkeja.

Ensi keväänä historian lehdet havisevat, kun legendaarinen seikkailuohjelma Suuri Seikkailu tekee paluun 19 vuoden tauon jälkeen. Lisäksi Suomi saa ensimmäistä kertaa oman versionsa huippusuositusta The Real Housewives -sarjasta.
 

Ensimmäisellä kaudella ilmiöksi noussut Erikoisjoukot vie jälleen joukon julkisuudesta tunnettuja kilpailijoita television brutaaleimpaan ja rankimpaan koulutukseen.

Top Gear Suomessa kumi palaa ja bensiini tuoksuu, kun taas Tähdet, tähdet marssittaa lavalle jälleen joukon yllättäviä ja taitavia viihdyttäjiä. 
 

Rakastettu The Voice of Finland saa uudella kaudella riveihinsä kaksi uutta tähtivalmentajaa ja Kuppiloita laitetaan kuntoon peräti kahden uuden tähden voimin.Tutustu alla koko Nelonen Median kevään 2024 monipuoliseen tv-ohjelmistoon:

Suuri seikkailu

Suuri seikkailu

Alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

 

Suuri seikkailu palaa ruutuihin 19 vuoden jälkeen! Suomen Lapin lumoavan kauniissa, mutta armottomissa olosuhteissa kuvatussa Suuressa seikkailussa 16 julkisuuden henkilöä muodostavat kaksi joukkuetta ja ottavat mittaa toisistaan henkistä ja fyysistä voimaa vaativassa strategiakilpailussa.

Seikkailussa oman joukkueen etu on myös kilpailijan etu, kunnes toinen joukkueista tippuu ja peli muuttuu yksiöiden väliseksi kamppailuksi.

Kilpailijat asuvat, patikoivat, pyöräilevät, melovat ja sukeltavat syksyisessä Lapissa, tavoitteenaan voittaa ja viedä kotiin 20 000 euron voittopotti. Ohjelman kilpailijat julkistetaan myöhemmin.

Suuren seikkailun juontaa valovoimainen Jaana Pelkonen.

The Real Housewives

The Real Housewives -formaatin suomalaisversio

Alkaa Nelosella ja Ruudussa helmikuussa.

 

Jo ikoniseksi muodostuneesta tosi-tv-formaatti The Real Housewivesista saadaan vihdoin kauan odotettu kotimainen versio! Sarjassa seurataan viiden uranaisen tapahtumarikasta elämää, ammattiambitioiden saavuttamista ja sitä, miten naiset hallitsevat arkensa kaaosta. Suomen täydellisinä naisina nähdään Linda Jakobsson, Satu Väkiparta, Mia Ehrnrooth, Anitra Ahtola ja Marjo Toskala.
 
Vauhdikkaita tilanteita ja väärinkäsityksiä on luvassa, sillä tässä porukassa syntyy myös konflikteja. Yhteenottoja ratkotaan tarttumalla härkää sarvista ja selvittämällä asiat kertaheitolla – välillä itkun, välillä naurun kautta. Töyssyjä tasoitetaan milloin huumorin, milloin kuplivan avulla, mutta suunta on aina eteenpäin.

The Real Housewives on ikoninen tosi-tv-formaatti, jota on esitetty Yhdysvalloissa vuodesta 2006 asti. Yhdysvalloissa ohjelmasta on tehty 11 versiota, kansainvälisiä versioita on jo yli 20.

Real Housewives -formaatti on lisensoitu maailmanlaajuisesti NBCUniversal Formatsilta, joka on osa Universal Studio Groupiin kuuluvaa Universal International Studios -osastoa.

The Real Housewives -formaatin suomalaisversio alkaa Nelosella ja Ruudussa helmikuussa.

Erikoisjoukot

Erikoisjoukot

Alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

 

Ensimmäisellä kaudella ilmiöksi noussut Erikoisjoukot saa toisella kaudella riveihinsä joukon uusia, julkisuudesta tunnettuja kokelaita, jotka osallistuvat erikoisjoukkojen pääsykokeita vastaavalle koulutusleirille. Kurssilla suoritetaan fyysisesti ja henkisesti brutaaleja harjoitteita, joiden kaltaisia erikoisjoukkoihin pyrkivän on läpäistävä. Uudella kaudella Erikoisjoukkojen kokelaat viedään lähemmäs äärirajoja kuin koskaan aikaisemmin; luvassa on itsensä ylittämistä, karvaita pettymyksiä, luovuttamisia ja äärimmäisen vaarallisia suorituksia. 

Sarjan kouluttajina toimii ensimmäiseltä kaudelta tuttu nelikko: pääkouluttaja Janne Lehtonen ja hänen rinnallaan Matias Petäistö, Jan Knutti ja Robin Hendry. He kaikki ovat entisiä eliittisotilaita, joilla on yhteensä yli 40 vuoden kokemus erikoisjoukoista mm. Irakissa, Afganistanissa ja Somaliassa. 

Hylätyllä Lohjan Kalkkitehtaalla järjestettävällä koulutusleirillä julkkiksilla ei ole erikoisoikeuksia eikä helpotuksia. Ohjelmassa ei ole äänestyksiä tai pudotusseremonioita, vaan kaksitoista päivää kestävän leirin luonne on tulos tai ulos. Kun kilpailijan jaksaminen loppuu, hän ilmoittaa luovuttavansa. Suurin osa kurssilaisista keskeyttää, ja loppuun selviävät vain vahvimmat ja päättäväisimmät. 

”Jos kokelaat luulevat, että he ovat löytäneet omat rajansa elämänsä aikana, he luulevat väärin. Me tullaan näyttämään heille missä ne rajat oikeasti kulkevat - niin henkiset kuin fyysisetkin", pääkouluttaja Janne Lehtonen sanoo.
 
Erikoisjoukkojen uudet kokelaat julkistetaan alkuvuodesta.

The Voice of Finland

The Voice of Finland

Alkaa Nelosella ja Ruudussa 19. tammikuuta.

 

The Voice of Finlandin 13. tuotantokausi alkaa Nelosella ja Ruudussa tammikussa. Uudella kaudella nähdään kaksi uutta tähtivalmentajaa, kun SANNI ja Arttu Wiskari liittyvät Maija Vilkkumaan ja Elastisen seuraan punaisille tuoleille.

Maamme uuden laulajalupauksen etsiminen alkaa tuttuun tapaan Ääni ratkaisee -vaiheella, jossa todella vain äänellä on merkitystä. Kausi huipentuu suoriin lähetyksiin, joissa 12 jäljellä olevaa kilpailijaa taistelevat kansansuosiosta.

Ohjelman juontajina nähdään Heikki Paasonen ja Jaana Pelkonen.

Utö

Utö

Alkaa Ruudussa 18. tammikuuta.

 

Ruudun uusi alkuperäissarja Utö on 8-osainen mysteeritrilleri, jossa suomalaisen ulkosaariston asukkaat kohtaavat oudon ilmiön: kaikki yhteydet ulkomaailmaan katkeavat ja saarelaiset tajuavat olevansa täysin eristyksissä. Rauhallinen yhteiselo saa synkkiä käänteitä, kun pelko, valtataistelu ja menneisyyden demonit alkavat repiä asukkaita erilleen toisistaan. Samalla he yrittävät epätoivoisesti selvittää, mistä mysteerissä on kyse. Kuinka pitkälle ihminen on valmis menemään pelastaakseen itsensä ja perheensä? 

Utö-sarjaa tähdittävät Elena LeevePihla Viitala, Ville VirtanenTurkka MastomäkiJoonas SaartamoKati OutinenMax OvaskaJuha-Tapio ArolaIida-Maria HeinonenArttu KapulainenAamu MilonoffNoa LangeAmos Brotherus sekä Petja Lähde

Sarjan ovat luoneet ja käsikirjoittaneet Lassi Vierikko ja Petja Lähde, dramaturgina toimii Tatiana Elf Lucy Loves Drama Oy:stä. Sarjan ohjaa Teppo Airaksinen, jakso-ohjaajina toimivat Rane Tiukkanen ja Johannes Salonen. Utön tuottaa Lucy Loves Drama Oy, tuottajina Oskari Huttu ja Marko Antila sekä vastaavana tuottajana Mikko Räisänen

Utö alkaa Ruudussa 18. tammikuuta.

Top Gear Suomi

Top Gear Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa helmikuussa.

 

Se on vihdoin täällä – legendaarinen Top Gear -ohjelma saapuu nimittäin vihdoin Suomeen! Top Gear Suomi on autojen ja autoilun maailmaan sijoittuva koko perheen viihdeohjelma, jossa Ismo Leikola, Teemu Selänne ja Christoffer Strandberg kisaavat erilaisissa autoiluun liittyvissä haasteissa selvittääkseen, kuka heistä on kovin autoilija.

Mittaa toisistaan ja toistensa ajotaidoista, autovalinnoista ja autotietoudesta otetaan muun muassa klassisilla teiniautoilla, uusilla city-maastureilla ja näyttävillä superautoilla. Kiperiltä ja yllättäviltä tilanteilta ei vältytä, kun kolmikko laittaa kaiken maailman menopelejä testiin kaupungissa, metsässä, maanteillä ja merellä.

Top Gear Suomessa nähdään myös klassinen Star in a  Car -osuus, jossa julkkisvieraat pääsevät ajamaan kierroksen Top Gear -ajoradalla. Kauden päätteeksi selviää, kuka oli kauden nopein kuski.

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Fixuksen, Korrekin ja Beelyn kanssa.

Top Gear Suomi Nelosella ja Ruudussa helmikuussa.

Tähdet, tähdet

Tähdet, tähdet

Alkaa Nelosella ja Ruudussa myöhemmin keväällä.

 

On jälleen aika etsiä Suomen valovoimaisinta viihdyttäjää! Tähdet, tähdet on kotimainen musiikkiohjelma, jonka keskiössä ovat vaihtuvat musiikkigenret, joiden syövereihin artistit sukeltavat. Jotta voi voittaa valovoimaisimman viihdyttäjän tittelin, on mukana olevien artistien hypättävä rohkeasti myös mukavuusalueensa ulkopuolelle.

Ohjelman tuomareina toimivat Hanoi Rocks -legenda Sami Yaffa, Radio Suomipopilta tuttu Juuso Mäkilähde ja itävaltalaisen Bregenzin oopperafestivaalin taiteellinen johtaja Lilli Paasikivi. Juontajana nähdään ihastuttava Susanna Laine. Mukana olevat artistit julkistetaan myöhemmin.

Tähdet, tähdet Nelosella ja Ruudussa myöhemmin keväällä.

Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta

Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!

Alkaa Nelosella ja Ruudussa myöhemmin keväällä.

 

Uudistusta kaipaavat suomalaiskuppilat saavat jälleen tuulta purjeisiinsa, kun rakastettu ja hyväntuulinen Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta! karauttaa paikalle, ensimmäistä kertaa kahden keulakuvan taktiikalla.

Suurisydäminen ruoan rakastaja, kokki ja keittiöpäällikkö Pipsa Hurmerinta sekä tarinoinnin erikoisosaaja ja yhden miehen viihdetoimisto Ville Haapasalo lähtevät tällä Kuppilat kuntoon -kaudella taikomaan menestyskonsepteja ja -reseptejä ravintoloiden avuksi.

Kaksikon työnjako on selvä: Pipsa tarttuu ammattilaisen ottein ongelmiin keittiössä ja Ville antaa erikoisosaamisensa markkinointiin, konseptointiin ja asiakasvirtojen ohjaamiseen pöytien ääreen. Kumpikin haluaa lähestyä ravintoloita lempeällä ja ihmisläheisellä otteella, yrittäjyyttä tukien.
 
Kauden aikana kaksikko pistää lusikkansa soppaan Haminassa, Naantalissa, Rautalammilla, Toijalassa, Espoossa, Karjaalla ja Helsingissä.

Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta Nelosella ja Ruudussa myöhemmin keväällä.

Murha Hangossa

Murha Hangossa

Alkaa Ruudussa myöhemmin keväällä.

 

Ruudun alkuperäissarja Murha Hangossa on Matti Remeksen Ruben Waara -menestysromaaneihin perustuva aurinkoinen rikossarjauutuus, jonka keskiössä on Matti Ristisen näyttelemä, juuri 50 vuotta täyttänyt puolivallaton poikamies Ruben Waara, joka myy firmansa ja päättää palata kesäksi nuoruutensa maisemiin Hankoon.

Hangossa asuu myös Rubenin etääntynyt tytär Vera (Mimosa Willamo), joka työskentelee poliisina, eikä lainkaan ilahdu isänsä yllättävistä yrityksistä elvyttää isä-tytär-suhdetta. Etenkin, kun Rubenin paluu osuu samalle päivälle, kun aurinkoisen Hangon kesäidylli rikkoontuu ja uimarannalta löytyy ihmisen pää.
10-osaisen sarjan aikana sekä isä että tytär sotkeutuvat murhatutkintaan, joka vie heidät syvälle Hangon mahtisukujen valtapeliin.

Myös muissa rooleissa nähdään joukko nimekkäitä näyttelijöitä, mm. Aku SipolaAnu SinisaloVille MyllyrinneKatariina HavukainenTatu Sinisalo, Inka Kallén, Karim Rapatti ja Oona Kare.

Sarjan ohjaa Aleksi Mäkelä ja sarjan pääkäsikirjoittajana toimii Eriikka Etholén-Paju ja toisena käsikirjoittajana Antti Pesonen. Sarjan tuottaa Jarowskij Finland Oy. Sarjan kansainvälinen myyntiyhtiö on Banijay Rights.

Murha Hangossa alkaa Ruudussa myöhemmin keväällä.

Pasilan myrkky - Manni

Elisa Viihde -alkuperäissarja Pasilan myrkky - Manni

Alkaa Ruudussa 1. tammikuuta.

 

Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja Pasilan myrkky - Manni on Kale Puontin samannimiseen kirjaan perustuva jännittävä rikosdraama, joka kuvaa sekä poliisin että alamaailman toimintaa ammattimaisen huumekaupan pelikentällä. Poliisin huume- ja järjestäytynyt rikollisuus -yksikön, Pasilan myrkyn, tutkintatyötä seurataan rikosylikonstaapeli Kalle Pesosen kautta. 

Kansainväliseen huumerikollisuuteen syvennytään 25-vuotiaan diplomi-insinööriopiskelija Santeri Mannin mukana, jolla ei ole minkäänlaista aiempaa rikostaustaa. Santeri löytää metsään kätketyn jätesäkillisen piriä, jonka myymiseen hän kehittää oman keinonsa. Äkkirikastumisen myötä Santeri uskoo keksineensä täydellisen rikoksen kaavan, mutta tajuaa pian olevansa vasta aloittelija vaarallisessa leikissä, jossa ahneudella on äärimmäiset seuraukset. ​

Sarjan rooleissa nähdään Elias Salonen, H-P Björkman, Katariina Kaitue, Hilma Kotkaniemi, Samuel Kujala, Eero Milonoff, Jyrki Mänttäri, Seidi Haarla ja Kari Ketonen. Sarjan ovat käsikirjoittanut Josefina Rautiainen sekä Max Ovaska, ja sarjan ohjaajina toimivat Jussi Hiltunen & Max Ovaska. 

Pasilan myrkky - Manni alkaa Ruudussa 1. tammikuuta.

Farmi Suomi

Farmi Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

 

Farmi Suomi on taas täällä, eikä maaseudun rauhasta ole enää tietoakaan - ainakaan Pieksämäen seudulla sijaitsevalla maatilalla, jossa joukko julkisuudesta tunnettuja kilpailijoita irtautuu täysin modernin maailman mukavuuksista ja elää entisajan malliin askeettisissa oloissa, kisaten erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä kisoissa.

Mukana Farmi Suomen 5. kaudella ovat: iskelmälegenda Ilkka "Danny" Lipsanen, viihdetaiteilija Johanna Pakonen, ex-hiihtäjä Sami Jauhojärvi, Tuplakääk-podcastista tutut juontajat Kirsikka Simberg ja Enni Koistinen, rokkari Archie Cruz, kuvanveistäjä Miina Äkkijyrkkä, Sohvaperunoista tuttu Michael Ntima, somevaikuttaja Mona Bling, viihdetaiteilija Veeti Kallio, Kulta-Iidanakin tunnettu Iida Vainio, poliitikko Merja Kyllönen, mediapersoona Wallu Valpio, tv-kokki Linnea Vihonen, reality-tähti Daniel "Bile-Dani" Lehtonen sekä taiteilija Sofia Zida.
 
Farmin viidennellä kaudella juontajan (kumi)saappaat vetää jalkaansa tuttuun tapaan Susanna Laine, ja myös vanha tuttu pehtoori Terho Häkkinen jatkaa farmilaisten suorittamien tehtävien tinkimättömänä tuomarina.

Farmi Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Diili

Diili

Alkaa Nelosella ja Ruudussa 15. tammikuuta.

 

Jaajo Linnonmaan luotsaama huippusuostittu Diili etsii tällä kaudella uutta johtajaa Töölössä sijaitsevalle perinteikkäälle Kulttuuritehdas Korjaamolle.
16 eri alojen osaajaa kilpailee pestistä monipuolisissa ja vauhdikkaissa myynnin, markkinoinnin ja mm. tapahtumatuotannon tehtävissä, joiden jälkipyykkiä pestään lopulta johtoryhmän edessä.

Diili saa tällä kaudella myös uuden neuvonantajan, kun start-up-maailman asiantuntija Amel Gaily aloittaa uutena neuvontajana ohjelmassa. Amel on kotimaisen startup-maailman asiantuntija, puhuja sekä hyvinvointi- ja teknologia-alan startup-firma Cuckoon toimitusjohtaja, joka on toiminut mm. Finnish Business Angels Network Ry:n toimitusjohtajana. Amel toimii Diilin johtoryhmässä Jaajo Linnonmaan neuvoantajana yhdessä Toni Lähteen kanssa.

Diilin uudet kilpailijat julkistetaan lähiaikoina.

Diili alkaa Nelosella ja Ruudussa 15. tammikuuta.

Syke

Syke

16. kausi alkaa Ruudussa 1. helmikuuta.

 

Rakastettu Syke-sarja jatkuu jo 16. tuotantokauden jaksoin!

Kaudella 16 ylilääkärin virkavapaa synnyttää valtavajeen, jonka täyttäminen aiheuttaa kovan kilpailun. Tilanne paljastaa verisuonikirurgi Laurista (Mikko Nousiainen) häikäilemättömän puolen. Samaan aikaan hoitajat tiivistävät rivejään lakkokenraali Sonjan (Iida-Maria Heinonen) johdolla. Potilaiden ehtymätön virta tasoittaa kuumimpia tunnelmia ja tärkeysjärjestykset vaihtuvat, kun suuronnettomuudeksi paisuva säteilyvaara levittää pelkoa. Työtaistelu huipentuu Sonjan menestyksekkääseen televisioesiintymiseen, mutta Sonjan juhliessa voittoaan, joutuu Jesse (Sebastian Rejman) lakkoilun vuoksi kaltoinkohdellun potilaan katkeruuden kohteeksi kohtalokkain seurauksin.   

Sykkeen vakiohahmoihin kuuluvat Lenita (Lena Meriläinen), Johanna (Leena Pöysti), Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen), Aino (Amelie Blauberg), Leevi (Valtteri Lehtinen), Jesse (Sebastian Rejman), Marjut (Jaana Pesonen), Jari (Nicke Lignell), Sonja (Iida-Maria Heinonen), Jannica (Helmi-Leena Nummela), Lauri (Mikko Nousiainen), Nikke (Janne Saarinen), Minako (Yuko Takeda), Artturi (Juha-Tapio Arola), Vilma (Janni Hussi), Elina (Krista Putkonen-Örn) sekä Uffe (Pedram Notash).

16. kauden ovat ohjanneet Toni Laine ja Paula Korva, ja pääkäsikirjoittajina Hannamaija Matila ja Anne Prokofjeff. 

Syke alkaa Ruudussa 1. helmikuuta.

Huvila & Huussi

Huvila & Huussi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

 

Huvila & Huussi palaa uusin muutosjaksoin! Luvassa on yhteensä 12 jaksoa täynnä kesäistä mökkitunnelmaa, remonttihuhkintaa ja yllättäviä lopputuloksia. 
 
Sisäremonttien suunnitteluista vastaa tuttuun tapaan Mikko Vesanen. Kohteina nähdään perinteisten kesämökkien lisäksi myös jotain täysin uutta, sillä Mikko pääsee suunnittelemaan uusiksi 70-luvulla rakennetun, alkuperäisessä kunnossa olevan asuntovaunun. Pihakohteita suunnittelee ensimmäistä kertaa Oulun-vahvistus Laura Moilanen. Joukkoon liittyy myös juontaja ja itsekin innokas mökkeilijä Anni Ihamäki, joka myötäelää niin suunnittelijoiden kuin mökin omistajienkin jännittäviä vaiheita alusta loppuun saakka.
 
Kauden aikana ammattilaiset kohtaavat myös haasteita, ja päänvaivaa urakoitsijoille tuottavat viivästyneet rakennusluvat, sateiset säät, jumissa olevat kaivinkoneet, tiukat aikataulut ja yllättävät kosteusvauriot. Yhden mökin kohdalla joudutaan jopa pohtimaan, onko kunnostaminen järkevää vai pitäisikö tilalle rakentaa kokonaan uusi mökki. 
 
Ohjelmassa tutustutaan erilaisiin mökkikohteisiin ja niiden omistajiin. Pääsemme kuulemaan iloisia, koskettavia ja sympaattisia mökkitarinoita, sillä yksikään mökki ei ole samanlainen. Mukana on myös julkisuudesta tuttuja kasvoja, ja saamme seurata muun muassa räppäri Ville Gallen mökkipihan valtavaa remonttia.

Huvila & Huussi alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Ilta-Sanomien ja Helsingin Sanomien suuret presidentinvaalitentit

Ilta-Sanomien ja Helsingin Sanomien suuret presidentinvaalitentit

Nelosella ja Ruudussa 16.1., 23.1. sekä tarvittaessa 30.1. ja 6.2.

 

Kenestä tulee Suomen tasavallan seuraava presidentti? Presidenttiehdokkaat ottavat toisistaan mittaa Nelosella ja Ruudussa suorissa presidentinvaalitenteissä, joita isännöivät vuoroviikoin Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat. 

Ensimmäisenä ehdokkaat ovat Ilta-Sanomien tentattavana tiistaina 16.1. ja Helsingin Sanomien suora vaalitentti nähdään tiistaina 23.1.
 

Mikäli vaaleissa tarvitaan toinen kierros, kaksi kärkiehdokasta ottavat toisistaan mittaa ensin Ilta-Sanomien suorassa vaalitentissä tiistaina 30.1. ja lopuksi Helsingin Sanomien tentissä tiistaina 6.2.

Kaikki tentit esitetään suorina lähetyksinä klo 20-22 Suvilahden Kattilahallista.

Luokan edessä

Luokan edessä

Alkaa Nelosella ja Ruudussa 1. tammikuuta.

 

Luokan edessä on Suomen rehellisin television vaalitentti, jossa kysymyksiä esittävät 3.–6. luokkalaiset koululaiset.

Luokan edessä -ohjelman uudella kaudella presidenttiehdokkaat pääsevät vuorollaan koululuokan tentattavaksi. Mukana ovat tähän mennessä presidenttikilpaan ilmoittautuneet ehdokkaat.

Ehdokkaat ovat luokkahuoneessa yksin koululaisten kanssa, ja tämän yleisön kanssa he pärjäävätkin vain suorilla ja rehellisillä vastauksilla.
Luokan edessä tarjoaa kaikenikäisille katsojille mielenkiintoisen kurkistuksen tunnettujen poliitikkojen persoonaan, sillä lasten vilpittömyys riisuu poliitikot nopeasti asiallisista ja vakavista ulkokuoristaan ja tarjoaa mahdollisuuden nähdä heistä täysin uudenlaisia puolia. Tiukkojen kysymysten lisäksi luokassa testataan ehdokkaiden yleistietoa, kieliosaamista ja heittäytymiskykyäkin. 

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Suomen UNICEFin, Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) ja Suomen Kirjasäätiön kanssa.

Luokan edessä alkaa Nelosella ja Ruudussa 1. tammikuuta.

Haluatko miljonääriksi?

Haluatko miljonääriksi?

Alkaa Nelosella ja Ruudussa myöhemmin keväällä.

 

Supersuositun Haluatko miljonääriksi? -ohjelman uusi kausi nähdään Nelosella ja Ruudussa keväällä. Ohjelman juontajana jatkaa Antti Holma, mikä tarkoittaa sitä, että miljoonan euron pääpotin tavoittelu on sekä jännittävää että hauskaa.
 
Haluatko miljonääriksi? -ohjelma on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista television tietokilpailuformaateista.

Haluatko miljonääriksi? alkaa Nelosella ja Ruudussa myöhemmin keväällä.

Koti koiralle

Koti koiralle

Alkaa Nelosella ja Ruudussa 31. tammikuuta alkaen.

 

Rakastettu Koti koiralle palaa ruutuihin uusin jaksoin! Löytääkö Tuutikki vihdoin oman ihmisensä, jota ei tarvitse jakaa muiden koirien kanssa? Kuinka käy allergian takia kodittomaksi jääneen pikkuruisen Lucyn? Koti koiralle -ohjelman kolmannella kaudella kuullaan jälleen kodinvaihtajakoirien liikuttavia ja sydämet sulattavia tarinoita.
 
Lämminhenkisessä sarjassa pääsemme näkemään jännittäviä ensikohtaamisia koirien ja kodintarjoajien välillä. Minkälainen karvatassu oven takaa paljastuu? Syntyykö yhteys uuden perheenjäsenen kanssa ensinuuhkaisulla? Luvassa on jälleen paitsi haikeita luopumisia ja  sykähdyttäviä kohtaamisia!
 
Ohjelman juontaa aiemmilta kausilta tuttu eläinrakas Janni Hussi aisaparinaan koiramaailman erityisasiantuntija Tommy Wirén.

Rakastavia koteja koirille etsitään yhteistyössä Suomen tunnetuimman koiranruokabrändin Hau-Hau Championin kanssa. Koti koiralle perustuu huippusuosittuun brittiläiseen formaattiin The Dog House.

Koti koiralle alkaa Nelosella ja Ruudussa 31. tammikuuta.

Burgerimiehet Aasiassa

Burgerimiehet Aasiassa

Alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

 

Burgerimiesten maailmanvalloitus jatkuu. Länsi on nähty, nyt kutsuu Kaukoitä, tahdissa mars!
Aasia on pihvi, riisinhallintaoperaatio käynnistyy ja Akseli ja Ossi löytävät itsensä todella nopeasti syvältä Aasian ytimestä. Japani syödään tyhjäksi, Koreassa pannaan pöytä koreaksi ja Vietnamissa vedetään keittoa kuin viimeistä päivää.

Aasialliset hommat hoidetaan, mutta muuten ollaan kuin Bangkokin kanat. Puikoissa jatkavat tietysti marinoituneet burgerimiehet Akseli Herlevi ja Ossi Lahtinen. Reissun parhaat ideat jalostetaan tuttuun tapaan uusiksi street food-resepteiksi burgerimiesten Vallilan päämajassa.

Itse Aasiassa kuultuna: kaikki syödään mitä vastaan tulee ja loput kokataan itse. Sokka irti ja suunta kohti Singaporea. Se on kutonen silmään, cama ja bonsaipuita!

Burgerimiehet Aasiassa alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Emma Gaala

Emma Gaala

Suora lähetys Nelosella ja Ruudussa lauantaina 17.2. 

 

Suomalaisen musiikin suurinta juhlaa vietetään Espoo Metro Areenalla lauantaina 17. helmikuuta. Emma Gaala nähdään tuttuun tapaan suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa, ja gaalan ensimmäiset esiintyjät on jo julkistettu. Ainutlaatuiset livevedot tullaan näkemään ainakin BEHMiltä, KUUMAAlta, Käärijältä ja Sexmanelta.

Emma-ehdokkaat julkistetaan tiistaina 12.12.2023. Ensi vuonna Espoo Metro Areenalla juhlittavassa Emma Gaalassa palkitaan musiikkialan menestyjiä yli kahdessakymmenessä ehdokassarjassa, joista yleisö pääsee valitsemaan voittajan Vuoden kotimainen artisti/ -yhtye -ehdokassarjassa. 

Lipunmyynti gaalaan on jo käynnissä Ticketmasterissa.

Ivalo

Nelosen draamaputki ja Livin draamasunnuntait

Alkaa tammikuussa Nelosella ja Livillä.

 

Koko kevään mittainen draamaputki alkaa vuoden alussa, kun Nelonen ja Liv esittävät supersuosittuja draamasarjoja arki-iltaisin sekä sunnuntaisin! Nelosella draamasarjoja nähdään maanantaista torstaihin kello 22, ja Livillä päästään nauttimaan sarjojen kokonaisia kausia kerralla joka sunnuntai. 

Kevään aikana nähtäviä Elisa Viihteen alkuperäissarjoja ovat muun muassa Rosvopankki, Häräntappoase, Kaikki Synnit, Sipoon Herttua, Renki, Mies joka kuoli sekä Ivalo. 

 

 

Nelosen, Livin, Jimin ja Heron kansainvälisiä ohjelmauutuuksia:

NELONEN
Himohamstraajat (Hoarders), 15. kausi
2.1. alkaen tiistai-iltapäivisin

Poliisikoira Rex (Kommissar Rex)
7. kausi 23.1. alkaen tiistai- ja keskiviikkoiltapäivissä 
8. kausi 13.3. alkaen tiistai- ja keskiviikkoiltapäivissä 

JIM
Australian rajalla (Border Security)
16. kausi 17.1. alkaen klo 22.00 ja 22.30

LIV

Greyn anatomia (Grey's Anatomy)
19. kauden 8 viimeistä jaksoa 3.1. alkaen klo 21.00 

HERO

Blue Bloods (Blue Bloods)
12. kausi 18.1. alkaen maanantaista torstaihin klo 20.00

NCIS Los Angeles (NCIS: Los Angeles)
14. kausi 15.2. alkaen maanantaista torstaihin klo 20.00