Supersuositusta Luottomies-sarjasta tehdään elokuva – "Luottomies-brändi on kasvatettu nyt laajakangaselokuvan mittoihin"

Supersuositusta Luottomies-sarjasta tehdään elokuva! Kari Ketosen käsikirjoittama ja ohjaama Luottomies-elokuva: All in tarjoaa naurua ja hulvattomia juonenkäänteitä – tuttuun Luottomies-tyyliin, tietysti. Luottomies-elokuva: All in saa ensi-iltansa helmikuussa.

Elokuvan pääosissa nähdään Antti Luusuaniemi, Kari Ketonen, Maria Ylipää ja Taneli Mäkelä.

Luottomies-elokuvassa Tommi Mäkinen-Renwallin (Antti Luusuaniemi) ankara appiukko ja vastentahtoinen työnantaja Johan Renwall (Taneli Mäkelä) pohtii eläköitymistä ja etsii menestyvän yrityksensä johtoon seuraajaa. Samaan aikaan Tommi ja hänen vaimonsa Harriet (Maria Ylipää) ovat vaihtamassa kotia. Tommin hartain toive onkin appiukolta saatu ylennys ja hyväksyvä selkääntaputus, sillä ylennys mahdollistaisi unelmakodin oston.

Tommi törmää sijoitushuijareihin, jotka saavat hänet uskomaan helppoon rahaan. Tommi pistää vaimoltaan salaa vanhasta yhteisestä asunnosta saadut rahat pyramidihuijaukseen, ja pian Tommi on keskellä epätoivoista yritystä pelastaa yhteiset rahat jäämättä kiinni vaimolleen ja appiukolleen.

 Elokuvan ensimmäinen käsikirjoitusversio syntyi kolmisen vuotta sitten. Nyt olemme jo kuvausten loppusuoralla. Elokuva on Luottomies-sarjan hengen mukaisesti täynnä turboahdettua toimintaa ja yllättäviä käänteitä, jotka ajavat elokuvan henkilöitä yhä hankalampiin ongelmatilanteisiin. Luottomies-brändi on nyt kasvatettu täyspitkän laajakangaselokuvan mittoihin. Uskon, että elokuvasta nauttivat niin sarjan pitkäaikaiset fanit kuin myös katsojat, joille Luottomies-maailma on uusi tuttavuus, elokuvan ohjaaja, käsikirjoittaja ja näyttelijä Kari Ketonen kertoo.

Hulvattoman komedian tuottajina toimivat Krista Hannula ja Mia Palmgren, tuotantoyhtiöinä Red Carpet Film & TV ja Character House. Elokuvan vastaavana tuottajana toimii Nelonen Median kotimaisten elokuvien päällikkö Antti Luusuaniemi, joka myös näyttelee elokuvan yhtä pääroolia.

 Luottomies-elokuva on minulle unelmien täyttymys. Elokuvan vahvuus on sen komediassa, joka naurattaa vauvasta vaariin. Nautin Tommin näyttelemisestä enemmän kuin mistään muusta roolista, ja yhteistyö Kari Ketosen kanssa toimii loistavasti. Hienoa, että Nelonen Media levittää elokuvan, joka valloittaa elokuvateatterit hiihtolomakaudella, Luusuaniemi hehkuttaa.

Luottomies-elokuva: All in saa ensi-iltansa helmikuussa.