Ruutu lanseeraa Pluto TV:n Suomeen – tarjolla kymmeniä ilmaisia suoratoistokanavia sarjoille kuten Frasier, Ryhmä Hau ja CSI Miami

Tänään lanseerattava Pluto TV tuo Ruutuun kymmeniä uusia kanavia suosikkisarjoistasi. Kaikki sisällöt ovat katsottavissa täysin maksutta. Suoratoistokanavat ovat kasvattaneet suosiotaan maailmalla viime vuosina ja Paramount Globalin ja Sanoman yhdessä Suomeen lanseeraama Pluto TV on markkinoiden suurin toimija. 

Pluto TV:n kanavavalikoima sisältää monipuolisen kattauksen Paramountin suosikkiohjelmia, elokuvia ja lastensisältöjä. Ruudun tarjontaan kuuluvat muun muassa:

  • Sarjakanavat: CSI Miami, South Park, Frasier, Beverly Hills 90210, Star Trek: Next Generation, Cheers, NCIS, Melrose Place, King of Queens ja Spin City
  • Lastenkanavat: Ryhmä Hau, Paavo Pesusieni, Blaze, Pluto TV Kids ja Pluto TV Kids jr.

Sarjat on tekstitetty ja lastensisällöt dubattu suomeksi. 

Kansainvälisten ohjelmakanavien lisäksi Ruutu tuo tarjolle suoratoistokanavia kotimaisista Nelonen Median suosikkiohjelmista. Heti katsottavissa ovat omat ympärivuorokautiset kanavat Sykkeelle, Huvila & Huussille ja Suomen Huutokauppakeisarille

"Suoratoistokanavat monipuolistavat TV-katsomisen tapoja ja on hienoa päästä lanseeraamaan Pluto TV Ruudussa. Tuomme valtavan määrän suosittuja sisältöjä omina kanavinaan helposti ja maksutta kaikkien katsottavaksi ja uskomme tämän yhteistyön kasvattavan Ruutua merkittävästi. Lähes 40 uuden kanavan avulla pääsemme todella hemmottelemaan klassikkosarjojen faneja”, kommentoi Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso.

Suoratoistokanavien suosio on vahvassa kasvussa maailmalla
Paramount Globalin omistama Pluto TV tarjoaa mainosrahoitteisia ja maksuttomia suoratoistokanavia kuluttajille ympäri maailman. Tätä uutta tv-sisältöjen kuluttamistapaa kutsutaan nimellä FAST, joka muodostuu sanoista Free Ad-Supported Streaming Television. Sanoma ja Ruutu tuovat Paramount Globalin FAST-kanavat ensimmäistä kertaa Suomen markkinoille. Pluto TV on markkinoiden suurin FAST-toimija ja sillä on yli 80 miljoonaa aktiivista kuukausikäyttäjää. 

“Olemme iloisia, että pääsemme yhdessä Ruudun kanssa lanseeraamaan Pluto TV:n Suomessa. Ruutu on ollut Paramountin tärkeä kumppani jo vuosien ajan ja tuomme nyt luontevana seuraavana askeleena Pluto TV:n johtavan suoratoistokokemuksen Ruudun käyttäjille. Uskomme, että kattava ilmaiskanavien valikoimamme tuo sekä nykyisiä että uusia käyttäjiä Ruudun pariin ja se on myös hieno lisä Sanoman mainostaja-asiakkaille", kommentoi Pluto TV:n Pohjoismaiden General Manager Jesper Dahl

Ruudussa on yli 40 helppokäyttöistä ja ilmaista suoratoistokanavaa 
Suoratoistokanavat toimivat samaan tapaan kuin tavalliset televisiokanavat, ne vain sijaitsevat Ruudussa. Valitsemansa kanavan voi yksinkertaisesti klikata päälle, ohjelmat pyörivät koko ajan ja kanavilla on mainoskatkoja. Pluto TV:n tarjontaan pääsee nyt tutustumaan Ruudun etusivun uudistuneessa Kanavat-osiossa. 

Kanavien katsominen on täysin maksutonta ja edellyttää ainoastaan kirjautumisen Ruutuun. Kirjautumisen ansiosta Ruutu muistaa mitä kanavaa katsoit viimeksi ja tarjoaa sitä kun palaat samalle sivulle. 

Uusien kanavien lisäksi Ruudusta löytyy maksutta muun muassa Nelonen, Jim, LIV ja Hero -suoratoistokanavat sekä kansainväliset uutiskanavat Deutsche Welle, Bloomberg TV ja France 24. Yhteensä Ruudussa on tarjolla yli neljäkymmentä maksutonta suoratoistokanavaa, joiden monipuolisesta valikoimasta löytyy katsottavaa moneen makuun. Kanavat-osioon ilmestyy myös lisää suoratoistokanavia säännöllisin väliajoin. 

Pluto TV
Pluto TV, a Paramount Company, is the leading free streaming television service delivering hundreds of live linear channels and thousands of titles on-demand to a global audience of 80 million monthly active users. The Emmy ® award-winning service curates a diverse lineup of channels, in partnership with over 400 international media companies, offering a wide array of genres, languages and categories featuring movies, television series, sports, news, lifestyle, kids and much more. Pluto TV can be easily accessed and streamed across mobile, web and connected TV devices. Headquartered in Los Angeles, Pluto TV’s growing international footprint extends across three continents and over 35 markets.