Ruutu jatkaa Suomen Cupin kotina – lähetyksiä avauskierroksista ratkaisuun saakka

Palloliitto ja Ruutu ovat sopineet valittujen Suomen Cup -otteluiden näyttämisestä heti ensimmäisistä kierroksista alkaen myös kaudella 2023. Suomen Cup on jokaiselle joukkueelle sarjatasosta riippumatta mahdollisuus taistella Antero Nymanin muistopalkinnosta. 

"Hienoa, että Suomen Cup näkyy ensi vuonna jälleen avauskierrokselta finaaliin asti. Tämä tarjoaa katsojille erinomaisen läpileikkauksen suomalaisesta jalkapallosta sen kaikilla tasoilla. Suomen Cup tulee taas ensi vuonna tarjoamaan kymmeniä uusia, unohtumattomia cup-tarinoita", Suomen Cupin kehityspäällikkö Tomi Leivo-Jokimäki iloitsee.  

Pääsarjajalkapallon lisäksi pääsemme näkemään jälleen alemmilla sarjatasoilla pelaavien joukkueiden otteluita avauskierroksilta lähtien. 

"Tänä vuonna Suomen Cupin näkyminen Ruudussa otettiin hyvin vastaan. Erityistä kiitosta sai alasarjajoukkueiden näkyminen ympäri Suomea. Hienoa, että pystymme tarjoamaan yhdessä Ruudun kanssa samoja tunnelmia ja tunteita myös tulevassa Suomen Cupissa." 

Kolmannella kierroksella Suomen Cupiin tulevat mukaan kuusi Veikkausliiga-joukkuetta ja kaikki Ykkösen joukkueet. Kaikkien Veikkausliigassa ja Ykkösessä pelaavien joukkueiden ottelut nähdään Ruudussa. Pääsarjajoukkueiden otteluiden lisäksi näytetään muita mielenkiintoisia kamppailuita ja 5. kierrokselta lähtien jokainen ottelu esitetään Ruudussa. 

"Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti, ja urheiluromantiikkaa pursuava perinteinen Suomen Cup on mitä upeimpia kilpailuja. Odotamme taas tarinoita, dramatiikkaa ja kotimaista jalkapalloviihdettä aivan alkukierroksilta lähtien", kommentoi Nelonen Median urheilupäällikkö Tuomas Saarela.

Naisten Suomen Cupissa Ruutu on mukana puolivälierävaiheesta aina finaalin asti.