Ruutu esittää suorana Gettomasan odotetun jäähallikeikan 15. huhtikuuta!

Gettomasan ainutlaatuinen jäähallikeikka on ostettavissa Ruudusta kertamaksullisena tapahtumana. Ruutu tuo tänäkin vuonna Suomen kovimmat livekeikat suorina lähetyksinä katsojien olohuoneisiin.

Ruudun keikkavuosi alkaa 15. huhtikuuta, kun Helsingin jäähallin lavalle astelee juuri Emma Gaalassa Vuoden albumi, Vuoden rap/r&b ja Vuoden myydyin albumi -palkinnot napannut Gettomasa.

Vastustamaton-levyn julkkarikeikalla kuullaan laaja läpileikkaus yhden Suomen suosituimman artistin tuotantoon menestyksekkään uran varrelta. Lukuisia listaykkösiä ja satoja albumilistan listaviikkoja kerännyt lahjakas ja loputtomalla nälällä varustettu artisti jatkaa kuulijoiden vakuuttamista omalla suoraselkäisellä musiikillaan. Jäähallikeikka on Gettomasan kevään ainoa keikka ja katsojille on tarjolla useita vierailijoita sisältävä vaikuttavan lavatuotannon show. 

Gettomasan jäähallikeikka nähdään Ruudussa erillisenä kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View), eikä se sisälly Ruutu+-tilaukseen. Keikan hinta on 9,95 €. Suoran lähetyksen lisäksi ostajilla on katseluoikeus keikkatallenteeseen 14 vuorokauden ajaksi.

Ruutu on jo useamman vuoden ajan tarjonnut kotimaisia huippukeikkoja suorina lähetyksinä kotisohville. Viime vuonna Ruutu esitti viisi isoa stadionkeikkaa ja myös tänä vuonna kotimaisten artistien upea keikkakimara tulee jatkumaan keväästä syksyyn. Tulevien keikkojen aikataulut julkaistaan myöhemmin. 

Gettomasan jäähallikeikka nähdään Ruudussa suorana 15.4. klo 22.00 alkaen. Katseluoikeus tulee pian myyntiin osoitteeseen ruutu.fi/live.