Ruudun kesässä lennetään Australiaan MasterChefin ja Erikoisjoukkojen matkassa!

Ruudun alkukesän starttaa jälleen odotettu Australian MasterChefin kausi, jonka on luvattu olevan yllätyksellisempi kuin koskaan! Lisäksi tarjolla on muun muassa Australian Erikoisjoukkoja, uutta ruotsalaista draamaa ja runsaasti alkuperäissarjoja.

 

Australian aarteet

 

MASTERCHEF AUSTRALIA 29.5.
MasterChef Australia on täällä taas 15. kauden voimin! Uuden kauden teemana ovat salaisuudet ja yllätykset, joten luvassa on entistä enemmän käänteitä ja jännitystä! Tuomarin paikoilla herkuttelevat tutut naamat, 4. kauden voittaja Andy Allen, ruokakirjailija Melissa Leong sekä kokki Jock Zonfrillo. Kilpailijoina on tällä kertaa täysin uudet keittiötaiturit, eikä palaavia kisaajia edellisiltä kausilta ole luvassa. 15. kautta esitetään Australiassa 1. toukokuuta alkaen, joten pääsemme jaksojen pariin jälleen aivan tuoreeltaan. 


MasterChef Australian uuden kauden kuusi ekaa jaksoa ilmestyvät Ruutu+-tilaajille 29.5. Sarjaa esitetään myös Nelosella ja ilmaiseksi Ruudussa arki-iltaisin. 

 

Erikoisjoukot Australia

ERIKOISJOUKOT AUSTRALIA 27.5.
Rankan realitysarjan 3. kaudella 17 australialaista julkisuuden henkilöä osallistuu erikoisjoukkojen pääsykokeisiin valmistavalle koulutusleirille Capertee Valleyssä. Erikoisjoukoissa todella vaativat tehtävät joko suoritetaan tai lennetään pihalle. Armottomina kouluttajina toimivat entiset erikoisjoukkojen sotilaat Ant Middleton, Clint Emerson, Matthew "Ollie" Ollerton ja Dean Stott. Julkkisosallistujiin lukeutuvat muun muassa Australian unelmien poikamies Locky Gilbert, olympiamitalistit Ellia Green ja Geoff Huegill, tuomittu huumekauppias Richard Buttrose, koomikko Paul Fenech ja näyttelijä Orpheus Pledger.


Erikoisjoukot Australian 3. kausi alkaa Ruudussa 27.5. kahdella jaksolla. Tästä eteenpäin uusi jakso ilmestyy joka lauantai Ruutu+-tilaajille. 

Munkkivuori

Kotimaiset suosikit

 

MUNKKIVUORI 17.8. 
Neljä Kultainen Venla -palkintoa kerännyt sarja nähdään Ruudussa elokuussa! Idyllisestä Munkkivuoren lähiöstä katoaa 1980-luvun kesällä pieni lapsi ja pihapiirin aikuiset ottavat oikeuden omiin käsiinsä traagisin seurauksin. Pihan lapsille tapahtumista valuu vain tiedonmurusia ja pääsemme seuraamaan tarinaa heidän näkökulmastaan.

Munkkivuori alkaa 17.8. Ruutu+-tilaajille. 

 

AMISPÄIVÄKIRJAT 7.5.
Amispäiväkirjat raottaa seitsemän eri ammattiin opiskelevan nuoren elämää. Nuoret ottavat samaan aikaan ensiaskelia työssä, parisuhteissa ja omilleen muutossa. Dokumentaarinen sarja tarjoaa katsauksen tulevaisuuden osaajiin ja kertoo miten nuoret näkevät maailman vuonna 2023.

Amispäiväkirjat nähdään maksutta Ruudussa ja Livillä 7.5. alkaen. 

 

 

Syke

Rakastetut alkuperäissarjat

 

SYKE 4.5.
Sykkeen 14. teemoja ovat kuoleman pelko, menetys ja surusta selviytyminen. Synkkyyden vastapainona traumapolin elämään tuo valoa aito ystävyys, välittäminen ja sen ymmärtäminen, että vahvinkin joukosta tarvitsee joskus tukea. Kauden potilastarinoihin sisältyy muun muassa aivoödeema, alkoholia elimistöön tuottava ABS-sairaus, myyräkuume, perinnöllinen munuaissairaus ADPKD ja kivipölykeuhko.

Katsottavissa vain Ruutu+-tilauksella.

Koskinen

KOSKINEN 7.6.
Koskisen 3. kausi käynnistyy noin seitsemän kuukautta toisen kauden tapahtumien jälkeen. Koskinen on monella tavalla uuden edessä: pitkä liitto Raija-puolison kanssa on päättynyt, hän on muuttanut pois Hervannan omakotitalosta ja välit poikaan Anttiin rakoilevat. Koskisen elämässä ei vaikuta olevan enää mitään muuta tarttumapintaa kuin työ. Kauden aikana Koskinen tiimeineen joutuu nokikkain ulkomaisen rikollisjärjestön, harhaisen psykopaatin, äärioikeiston edustajien, jenginuorten, KRP:n ja sarjamurhaajan kanssa.

Katsottavissa vain Ruutu+-tilauksella.

Los Angelesin kuningas

LOS ANGELESIN KUNINGAS 18.6.
Upouusi draamakomedia kertoo jääkiekkoilija Eero Lahdesta, jonka ammattilaisura Yhdysvalloissa joutuu katkolle ja tähtistatus alkaa hiipua vääjäämättömästi. Kaiken kukkuraksi Eeron puoliso Anni on kyllästynyt olemaan lätkävaimo ja haluaa avioeron, joka jäädyttää parin yhteiset varat. Sarjaa tähdittävät Mikko Leppilampi, Luottomies-kaksikko Kari Ketonen ja Antti Luusuaniemi sekä Yhdysvalloissa asuva Anna Easteden.

Katsottavissa vain Ruutu+-tilauksella.

Pertsa ja Kilu – Faaraon sormus

Uutuuselokuva suoraan valkokankailta

 

PERTSA JA KILU – FAARAON SORMUS 4.6.
Tammikuussa ensi-iltansa saanut leffa nähdään tuoreeltaan Ruudussa! Ystävyys, rohkeus ja kekseliäisyys joutuvat koetukselle, kun Pertsa, Kilu ja Pirkko heittäytyvät kaikkien aikojen seikkailuun ratkaistakseen vanhan kartan mysteerin. Lennokkaalle löytöretkelle liittyvät myös kaksostytöt Vappu ja Kerttu, ja jännitystä luo viekkaan rikollisen Annabella Pehkon hyppääminen salamatkustajana kyytiin. 

Katsottavissa vain Ruutu+-tilauksella.

Leijonan luola USA

Realityromantiikkaa ja kovaa bisnestä

 

UNELMIEN POIKAMIES 7.5. 
24. kaudella sitä oikeaa etsii Peter Weber, 28-vuotias lentäjä Kaliforniasta. Weber on nähty aikaisemmin Unelmien poikamiestytön 15. kaudella, jossa herra jäi pronssisijalle. Nyt Peteriä kosiskelee 30 toistaan upeampaa sinkkunaista. Kaunotarten joukosta löytyy muun muassa juristi, muotibloggaaja, ammattitanssija ja tottakai pari lentoemäntää!

Katsottavissa maksutta 28 päivän ajan jakson ilmestymisestä. 

UNELMIEN POIKAMIESTYTTÖ 30.7.
Unelmien poikamiestytön 16. kaudella nähdään uskomaton käänne heti 4. jaksossa! Kauden alussa rakkausjahtiin lähtee 39-vuotias kampaaja Clare Crawley, joka saa deittailtavakseen 35 komean miehen joukon. Rakkaus kuitenkin yllättää Claren ja kausi on yksi sarjan historian yllätyksellisimmistä! 

Katsottavissa maksutta 28 päivän ajan jakson ilmestymisestä. 

PARATIISIHOTELLI RUOTSI 2.0 alkaen 5.6.
Uudistunut Ruotsin Paratiisihotelli on täällä! Tästä lähin osallistujat nukkuvat omissa yhden hengen sängyissään, pariutua saa sukupuolesta riippumatta ja kaikkien osallistujien tulee olla yli 20-vuotiaita. Ohjelmaa juontaa Tone Sekelius

Katsottavissa vain Ruutu+-tilauksella.

LEIJONAN LUOLA USA 25.5. 
Oman elämänsä Pelle Pelottomat testaavat taas ideoitaan bisnemaailman kovanaamojen edessä. 14. kaudella jatkavat sarjan legendaariset sijoittajat Lori Greiner, Barbara Corcoran, Robert Herjavec, Daymond John, Kevin O’Leary ja Mark Cuban. Osansa parhaista innovaatioista koittavat itselleen napata myös vierailevat pohatat, joihin lukeutuu mm. näyttelijä ja goopin perustaja Gwyneth Paltrow sekä suomalaisen Woltin ostaneen DoorDashin toimitusjohtaja Tony Xu.  

Katsottavissa maksutta. 

Fatal attraction

Ruudun SkyShowtime-lisäpalvelu

 

LUST 5.5.
Ruotsalaissarja kertoo ihmissuhteiden ja seksuaalisen turhautumisen kanssa kamppailevista nelikymppisistä ystävyksistä. Komediallisen draaman pääosissa nähdään Sofia Helin, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius ja Elin Klinga

Katsottavissa SkyShowtime-tilauksella.

 

FATAL ATTRACTION 22.5. 
1980-luvun klassikkoleffaan pohjautuvassa draamasarjassa käsitellään ajattomia avioliiton ja uskottomuuden teemoja nykyaikaisessa asenneilmapiirissä. Pääosissa nähdään mm. Lizzy Caplan, Joshua Jackson ja Amanda Peet

Katsottavissa SkyShowtime-tilauksella.

 

Poliisikoira Rex

Klassikoiden paluu

 

SERRANON PERHE 1.6.
Ruudusta löytyvä ikisuosikki täydentyy viimein 7. ja 8. kaudella! 1.6. alkaen Serranon perheen saippuaoopperaan ilmestyy uusi jakso maksutta joka päivä ja loppukesästä katsottavissa onkin sarjan koko tuotanto! 

Katsottavissa maksutta. 

POLIISIKOIRA REX 1.8. 
Myös Poliisikoira Rexin toivotut viimeiset kaudet ilmestyvät elokuusta alkaen maksutta Ruutuun! 1.8. alkaen starttaa 5. kausi ja kaudet 6–8 esitetään järjestyksessään sen perään. 

Katsottavissa maksutta.