Roni Back: Suomen Suurinta Piilosta alkaa Ruudussa – Suosikkitubettaja vie piilosleikit uusiin ulottuvuuksiin!

Suomen tunnetuimpiin tubettajiin kuuluva Roni Back haastaa uutuussarjassa vieraansa piilosleikkiin mitä erilaisimmissa ympäristöissä ympäri Suomea. Piilosille Ronin kanssa pääsee niin Suomen tunnetuimmat tubettajat, kuin tv:stä tutut julkkikset.

Roni Back: Suomen Suurinta Piilosta on kuusiosainen sarja, joka tuo suosikkitubettaja Roni Backin huippusuositut piilosleikit Youtubesta Ruutuun. 

Sarjassa Roni ja hänen vieraansa – niin muut tunnetut tubettajat kuin tv:stä tutut julkkikset – ottavat mittaa toisistaan piilosleikissä mitä erikoisimmissa paikoissa ympäri Suomea. Jokainen jakso tarjoaa odottamattomia käänteitä ja yllätyksiä, jotka pitävät sekä etsijän että piiloutujat jännityksessä ja nostavat piilosleikit aivan uudelle tasolle!

Jaksojen aikana piilosille päästään muun muassa huvipuistoon, risteilylle sekä Korkeasaareen. Kuusiosainen sarja huipentuu finaaliin, jossa edellisten jaksojen voittajat kokoontuvat kilpailemaan rahapalkinnosta.

Roni Back, oikealta nimeltään Roni Bäck, on palkittu vuoden vaikuttajana Tubeconissa ja kuuluu Suomen seuratuimpiin sisällöntuottajiin, yhteensä yli 1 300 000 seuraajallaan. Ronin Piilosta-videot ovat keränneet Youtubessa miljoonia katselukertoja, ja nyt nämä adrenaliinin täyteiset hetket nähdään Ruudussa entistä isompana.

Roni Back: Suomen Suurinta Piilosta alkaa Ruudussa 16.10.