Paramount+ on pian SkyShowtime!

Ruudun Paramount+-lisäpalvelun nimi muuttuu 20. syyskuuta alkaen. Jatkossa SkyShowtime-nimellä kulkeva palvelu tarjoaa edelleen Paramount+:sta tuttuja suosikkiohjelmia ja uutuusleffoja, mutta mukaan tulevat nyt myös Universal Picturesin, Sky:n ja NBCUniversalin huippuelokuvat ja -sarjat. SkyShowtimen valikoima tulee sisältämään ennennäkemättömän kattauksen laadukasta viihdettä koko perheelle.

Uutuuselokuvat saapuvat SkyShowtime-lisäpalveluun tuoreina leffateattereiden valkokankailta. Tänä vuonna katsottavaksi tulee mm. Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru ja Sing 2. Sarjavalikoima täydentyy mielenkiintoisilla uutuuksilla, kun tarjolle tulee esimerkiksi odotettu uutuussarja American Gigolo ja Kova laki -sarjan 21. kausi. Nickelodeon ja DreamWorks Animation takaavat, että SkyShowtimen ohjelmistossa on monipuolisesti katsottavaa myös lapsille.

Palvelusta löytyy edelleen myös suosittuja Paramount+ ja SHOWTIME® -sarjoja kuten Halo, Yellowstone, Yellowjackets ja Dexter: New Blood.

Ruudun Paramount+ -lisäpalvelun nykyisten tilaajien ei tarvitse tehdä omalle tilaukselleen mitään, nimi muuttuu automaattisesti SkyShowtimeksi 20. syyskuuta. SkyShowtime-lisäpalvelun hinta on jatkossakin sama 6 €/kk ja tilaus edellyttää Ruutu+-tilauksen.

Paramount+ on pian SkyShowtime