Nelonen Median syksyn 2022 tv-ohjelmisto on nyt julki!

Nelonen Median kanavien syksyn 2022 tv-ohjelmistossa on luvassa monipuolinen kattaus uutuuksia ja vanhoja suosikkeja.

Mielenkiintoisimpina tulokkaina nähdään mm. täysin uusi musiikkiohjelma Suomi soi, jossa kuusi tähtiartistia tekee kansainvälisistä jättihiteistä suomenkielisiä versioita. Uutuusohjelmia ovat myös ihastuttava rakkausreality Save the Date sekä hykerryttävän hauska viihdekisailu Suorinta reittiä.

Syysohjelmiston tuttuja suosikkeja ovat mm. Selviytyjät Suomi, Big Brother Suomi sekä ensimmäistä kertaa Antti Holman kipparointiin siirtyvä Haluatko miljonääriksi? Myös Satulinna avaa jälleen ovensa uusille Vain elämää -tähdille. 

Arman Alizad puolestaan tuo Ruutuun tv-historiansa henkilökohtaisimman ohjelman Arman ja viidenkympin kriisi. Alkuperäissarjat Syke ja Kummeli esittää: Kontio & Parmas jatkuvat myös Ruudussa uusin jaksoin. 

Tutustu alta koko Nelonen Median syksyn 2022 monipuoliseen tv-ohjelmistoon!

Haluatko miljonääriksi?

Haluatko miljonääriksi?

Alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina 27.8.

Supersuosittu Haluatko miljonääriksi? palaa syksyllä ohjelmistoon ja tällä kertaa juontajan suuriin saappaisiin astuu rakastettu näyttelijä Antti Holma.

Antti odottaa malttamattomana ympäri Suomea studioon saapuvien miljonäärikokelaiden kohtaamista.

"Tässä ollaan ihmisten kanssa. En voi kirjottaa porilaisen Leenan suuhun repliikkejä ja hauskoja vitsejä, kun en voi kirjottaa niitä omaankaan suuhuni. Täytyy vaan olla hetkessä. Se on se, mihin juontajana tässä tähtään. Yritän olla kilpailijoille mahdollisimman paljon läsnä. Tiedän, että mua jännittää, mutta tiedän, että niitä jännittää mahdollisesti vielä vähän enemmän", Antti sanoo.

Haluatko miljonääriksi? -ohjelman päävoittona on miljoona euroa. Jos Antti Holma itse istuisi kilpailijana, hänelle olisi heti selvää, mihin voittopottinsa käyttäisi.

”Pistäisin sen asuntolainaan ja ostaisin mun autoon puisista helmistä tehdyn istuinsuojan. Ajan autolla niin paljon, niin se voisi stimuloida mun hermostoa”, Holma listaa.

Elokuussa nähdään, pääseekö Antti Holma esittämään miljoonan euron arvoisen kysymyksen!

Save the Date Suomi

Save the Date Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa 24.8. 

Save the Date on uutuusohjelma, jossa 31-vuotias helsinkiläinen Noora, 29-vuotias tamperelainen Katariina ja 37-vuotias helsinkiläinen Mimi haluavat kukin mennä tänä kesänä naimisiin, tosin kuvausten alkaessa kaikki naiset ovat vielä sinkkuja.

Ohjelmassa naisten hääpäivät laitetaan kalenteriin heti alkumetreillä, jonka jälkeen alkaa häiden suunnittelu. Mutta voiko rakkauden löytää asettamalla sille deadlinen?

Kevään ja kesän aikana kuvattavassa ohjelmassa Noora, Mimi ja Katariina suunnittelevat tulevia häitään 50 päivän ajan kuin kuka tahansa morsian: valitaan hääpuku, suunnitellaan kukkakimppu, maistellaan hääkakkuja ja suunnitellaan hääohjelmaa omien kaasojen kanssa.

Kaiken tämän lomassa käydään lukuisilla ihanilla treffeillä ja tutustutaan miehiin, joista yksi voisi lopulta olla tuleva aviomies.

Tulevat hääpäivät häämöttävät jo, joten aikaa ei ole hukattavaksi!

Suomi soi!

Suomi soi!

Alkaa Nelosella ja Ruudussa marraskuussa.

Suomi soi! on Nelosen uudenlainen musiikkiohjelma, joka sovittaa maailman suurimmat hitit suomeksi. Ohjelmassa on mukana kuusi kotimaista huippuartistia, jotka ovat valikoineet joukon koko maailman tuntemia kansainvälisiä klassikkokappaleita, joista kuullaan nyt tuoreet versiot – suomeksi.
 
Kullakin jaksolla on oma teemansa, joka kuljettaa jaksoa eteenpäin. Artistit ovat valinneet teemoihin sopivat suosikkikappaleet, jotka ovat jollain tavalla olleet myös tärkeässä roolissa heidän omissa elämissään. Suomi soi! -ohjelmassa ikivihreät maailmanhitit tulevatkin entistä lähemmäksi katsojaa artistien omien kokemusten ja omien tulkintojen kautta.
 
Unohtumattomien esitysten ohessa kuullaan artistien omakohtaisia muistoja ajasta ja tapahtumista, joissa kyseinen biisi on heidän elämäänsä koskettanut.
 
Ohjelman juontaa Heikki Paasonen, joka on ollut myös keskeisessä roolissa täysin uuden Suomi soi! -formaatin kehittämisessä. Ohjelman kuusi tähtiartistia julkistetaan alkusyksystä.

Suorinta reittiä

Suorinta reittiä

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Suorinta reittiä on komediallinen uutuusohjelma, jossa kaksi joukkuetta kilpailee siitä, kumpi pystyy kulkemaan ennalta määrätyn matkan paikasta A paikkaan B – suorinta reittiä.

Ohjelman vakiojäseninä ja joukkueiden kapteeneina toimivat Susanna Laine ja Juuso Mäkilähde. Tämän kaksikon kilpailuvietti toisiaan kohtaan on yhtä kova kuin yön yli pöydällä ollut patonki, eli tosi kova. Laineen ja Mäkilähteen aisapareina nähdään kauden aikana joukko julkisuudesta tunnettuja kilpailijoita. 

Ohjelman juontaa Heikki Paasonen, joka rakastaa laittaa mutkat suoriksi.  
 
Jokaisessa jaksossa Susannan ja Juuson luotsaamat joukkueet kulkevat kilpaa ennalta määrätyn reitin läpi kesäisten suomalaiskaupunkien. Koska tehtävä on kulkea reitit suorinta mahdollista reittiä, saattaa matkan varrella olla esteinä mm. omakotitaloja, kirjasto, suihkulähde, pensasaitoja tai vaikka kesäteatteri. Jokaisessa jaksossa kilpaillaan eri kaupungeissa, joten kilpailijoiden reiteille osuu myös erilaisia paikallisnähtävyyksiä, ihmisiä ja kesätapahtumia.  
 
Lopulta joukkueiden matka käydään läpi Suorinta reittiä -studiossa, jossa kummankin joukkueen suoritukset arvioidaan. Studiossa nähdään oliko reitin suorittaminen helppoa, hauskaa, hyvin hikistä vai kaikkea tätä. Ovatko joukkueet löytäneet Heikille tuliaisia ja mitä reissusta jäi käteen? Kilpailun voittaa tietenkin se, joka on onnistunut kulkemaan määrätyn matkan suorinta reittiä.

Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 28.8.

Malesian paahtavan auringon alla kuvatussa Selviytyjät Suomessa kilpailevat aiemmilta kausilta tutut konkarit ja heitä vastaan asettuvat tulokkaat, joille Selviytyjät on täysin uusi kokemus.
 
Konkarien riveissä uuden mahdollisuuden saavat täpärästi 3. kauden finaalista pudonnut mediapersoona Wallu Valpio, samalla kaudella neljänneksi sijoittunut Virpi Kätkä, Selviytyjät Pohjolassa seikkailleet artisti ja somepersoona Joalin Loukamaa, radiojuontaja Karoliina Tuominen sekä juontaja Niko Saarinen, Karibia-kaudella yllätyspudotuksen kokenut Big Brother -tähti Helmeri Pirinen sekä Tavikset vs. Julkkikset -kaudelta ex-pikajuoksija Markus Pöyhönen ja finaaliin asti itsensä taistellut lääketieteen opiskelija Viivi Vaattovaara.
 
Tulokkaina konkareita haastamaan lähtevät hallitseva Miss Suomi Essi Unkuri, artisti Leo Stillman, ex-jääkiekkoilija Sami Helenius, radiojuontaja ja Selviytyjät-fani Tommi Manninen, BB-voittaja 2021 Jasmiina Yildiz, Salatuista elämistä tuttu näyttelijä Julia Korpinen, juontaja Heidi Suomi sekä kansainvälisesti mainetta niittänyt thainyrkkeilijä Pok Biil.
 
Malesian kuvankauniit paratiisisaaret kätkevät taakseen Selviytyjät-leirien karun arjen. Edessä on uskomaton kamppailu, jonka voittajalle on luvassa 30 000 euroa.

Big Brother Suomi

Big Brother Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Uudella Big Brother -kaudella peli on kovempaa kuin koskaan! Talo täyttyy uusilla asukkailla, jotka viettävät 12 viikkoa eristäytyneenä muulta maailmalta. Tällä kertaa entistä juonikkaampi Isoveli näpelöi säännöt uuteen uskoon ja sallii talossaan taktikoinnin. Kaikkien aikojen ihmiskoetta seurataan jälleen ensi syksynä 24/7 Ruudussa sekä uudistetussa BB-podcastissa Suplassa.

"BB-talo on kuin Suomi pienoiskoossa, eli taloon kerätään monipuolinen kattaus ihmisiä laidasta laitaan. Tällä kaudella on oleellista, että asukkaat ovat tarvittaessa valmiita myös pelaamaan. Isoveli nimittäin saattaa jopa palkita asukkaita hyvästä taktikoinnista, eikä tulevaa kautta voi voittaa ilman taitavia peliliikkeitä. Keskiössä on kuitenkin edelleen tavoite tuoda yhteen joukko ihmisiä, joilla kaikilla on halu jakaa tarinansa, puolustaa mielipiteitään ja seistä sanojensa takana", ohjelman vastaava tuottaja Maarit Suominen Neloselta sanoo.

Vain elämää

Vain elämää

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Uusi Vain elämää -kausi kuljettaa kahdeksan koko kansan tuntemaa artistia tunteikkaalle musiikkileirille Hirvensalmen Satulinnaan. Suomalaisten rakastama ohjelma täyttää syksyllä pyöreitä, sillä Vain elämää alkoi kymmenen vuotta sitten.
 
Syksyllä nähtävällä 13. kaudella kuullaan jälleen upeita Vain elämää -kappaleita ja jaetaan hetkiä, joista ei puutu suuria tunteita. 
 
Tulevalla Vain elämää -kaudella nähdään artisteja usealta eri vuosikymmeniltä. Mukana ovat Erika Vikman, Mikko Alatalo, Yona, Redrama, Pete Parkkonen, Meiju Suvas, Jyrki 69 ja Tommi Läntinen.
 
”Jännitän varmaan eniten Jyrki 69:n tapaamista, koska hän on itselleni joukon mystisin hahmo. Muita artisteja olen tavannut tien päällä tai eri kuvauksissa. Jyrkiä en ole tavannut koskaan”, Erika Vikman kertoo.

Redramalle pääsy ohjelmaan on suuri kunnianosoitus.

"Olen miettinyt, tuleeko kutsua koskaan. Jos kukaan suomalainen artisti väittää, ettei olisi ajatellut tätä ohjelmaa, hän valehtelee", räppäri sanoo.

Temptation Island Suomi

Temptation Island Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa lokakuussa.

Suomen suurin ja kaunein parisuhdereality Temptation Island Suomi vie joukon pariskuntia Espanjan lämpöön testaamaan parisuhdettaan houkutuksilla.

Parit eivät kuitenkaan vietä luksuslomaa yhdessä, vaan naisille seuraa pitää joukko sinkkumiehiä ja miesten seurana lomailee joukko sinkkunaisia.

Unohtumattomat päivät ja yöttömät yöt, villit allasbileet sekä sinkkujen kanssa vietettävät treffit panevat parisuhteet koetukselle ja tarjoavat ennennäkemättömän matkan oman suhteen syövereihin.

Lopuksi jokaisen parin on päätettävä, palatako kotiin yhdessä vai tuliko matkasta Temptation Islandille viimeinen yhteinen seikkailu.

Ohjelman juontaa itseoikeutetusti rakastettu grillimestari Sami Kuronen.

Pako - Janne "Nacci" Tranbergin tarina

Pako - Janne "Nacci" Tranbergin tarina

Alkaa Ruudussa elokuussa.

Janne ”Nacci” Tranberg on yksi Suomen tunnetuimmista rikollisista, joka pakoili lähes kaksi vuotta poliisia, kunnes hänet lopulta napatiin kiinni kansainvälisessä poliisioperaatiossa Espanjan Aurinkorannikolla syksyllä 2019.

Ruudun alkuperäissarja Pako  Janne "Nacci" Tranbergin tarina kertoo, miten Tranberg onnistui piilottelemaan häntä etsineeltä poliisin erikoisryhmältä, ja millaista Euroopan etsityimpien rikollisten listalle päätyneen etsintäkuulutetun elämä oikeasti oli.

Tässä sarjassa näemme ja kuulemme ensimmäistä kertaa Tranbergin pakotarinan hänen itsensä kertomana. Tranberg muun muassa piti häntä etsiviä poliiseja pilkkanaan julkaisemalla harhauttavia tietoja liikkeistään sosiaalisessa mediassa. Sarjassa Tranbergin järjestämästä kissa ja hiiri -leikistä kertovat muun muassa jäljitysoperaatioon osallistuneet erikoispoliisit sekä Tranbergia Espanjassa avustaneet henkilöt. Tranberg itse kertoo avoimesti myös ystävyydestään Niko Ranta-ahon kanssa ja miten Katiska-liigan johtajaksi paljastunut Niko auttoi muun muassa Tranbergia tyttärensä tapaamisjärjestelyissä Espanjassa.

Sarjassa selvitellään myös sitä, minne Tranbergin väitetyt huumemiljoonat on kätketty. Pako – Janne "Nacci" Tranbergin tarina on kuvattu pakomatkan autenttisissa tapahtumapaikoissa Espanjassa. Sarjan ohjaa Jäppi Savolainen ja tuottaa Aller Studios Oy.

Syke

Syke

Alkaa Ruudussa joulukuussa

Sykkeen 13. kausi starttaa Ruudussa joulukuussa! Uudella kaudella luvassa on entistä mielenkiintoisempia potilastarinoita, ihmissuhdekiemuroita ja tutun hahmon paluu! Traumapolilla erotaan, ihastutaan ja rakastutaan. Yksi hahmoista huomaa myös vanhan suolan edelleen janottavan eikä pysty vastustamaan kiusausta. 

13. kaudella mukana ovat Sykkeen rakastetut traumapolilaiset Lenita (Lena Meriläinen), Johanna (Leena Pöysti), Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen), Aino (Amelie Blauberg), Leevi (Valtteri Lehtinen), Jesse (Sebastian Rejman), Marjut (Jaana Pesonen), Jari (Nicke Lignell), Sonja (Iida-Maria Heinonen), Jannica (Helmi-Leena Nummela), Lauri (Mikko Nousiainen), Nikke (Janne Saarinen), Santeri (Akseli Kouki), Vilma (Janni Hussi), Artturi (Juha-Tapio Arola), Elina (Krista Putkonen-Örn), Uffe (Pedram Notash) sekä nimekkäitä vierailijoita.

Remppa vai muutto

Remppa vai muutto Suomi

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Venla-voittaja Remppa vai muutto Suomi kurvaa syksyllä takaisin ruutuun uusin kohtein!  

Sisustusarkkitehti Marko Paananen ja kiinteistönvälittäjä Anne Ramsay käyvät hakevat vastausta tuttuun kysymykseen kymmenessä uudessa kohteessa. Naurun täyteinen auto suuntaa tällä kaudella pääkaupunkiseudulla sijaitsevien remonttikohteiden lisäksi muun muassa Lohjalle, Raisioon ja Tampereelle. Asuntonäyttöissä tutustutaan muun muassa Oulun, Jyväskylän ja Turun monipuoliseen tarjontaan.

Leikkimielinen kilpailu otetaan sen verran vakavasti, että Markon ja Annen on otettava tahoillaan kaikki keinot käyttöön niin ammatillisesti, henkisesti kuin huumorin sarallakin. Voittaakseen Markon tulee ratkaista niin kodinhoidollisia haasteita, puuttuvia makuuhuoneita, käyttämättömiä ullakkotiloja kuin epäkäytännöllisiä pohjaratkaisujakin. Jotta perheen valinta olisi muutto, Annen on laitettava kaikki luovuutensa ja verkostonsa kehiin, jotta perheiden pohjattomat toivelistat ja budjetit saadaan kohtaamaan. Sekä rempan että muuton saralla kohdataan ikäviä yllätyksiä ja vaikeita valintoja, mutta myös suuria tunteita sekä onnellisia loppuja. 

Lopuksi vastataan taas tuttuun kysymykseen, valitsetteko rempan vai valitsetteko muuton?

Remppa vai muutto Suomi -ohjelma toteutetaan yhteistyössä Nordean, Bo LKV:n ja Vepsäläisen kanssa.

Rikkaat ja rahattomat

Rikkaat ja rahattomat

Alkaa Nelosella ja Ruudussa lokakuussa.

Lämminhenkinen Rikkaat ja rahattomat käsittelee suorasukaisesti ja ihmisläheisesti asiaa, josta monien on vaikeaa puhua: rahaa. Miksi toisilla on sitä enemmän kuin toisilla? Mitkä asiat ovat johtaneet varattomuuteen tai vaurauteen? Ja miten oma suhde rahaan muuttuisi, jos voisi elää toisen elämää? Rikkaat ja rahattomat haastaa meidät jokaisen miettimään tuloeroja ja taloudellista tilannettamme uusin silmin.

Sarjassa päähenkilöt vaihtavat viikoksi kotejaan ja lompakoitaan ja asettuvat toisen osapuolen saappaisiin. Miten huomattavasti suurempaan viikkobudjettiin tottunut perhe sopeutuu murto-osaan budjetista ja mitä kaikkea voikaan hankkia ja kokea pieneen budjettiin tottunut perhe, kun käytössä onkin yhtäkkiä suuri summa rahaa? Vaihtoviikon jälkeen perheet tapaavat toisensa ja käyvät yhdessä kokemuksensa läpi. Miten viikko meni ja millaisia ajatuksia se herätti? Muuttuiko oma suhde rahaan?

Kummeli esittää: Kontio & Parmas

Kummeli esittää: Kontio & Parmas

Alkaa Ruudussa marraskuussa.

Legendaarisen Kummeli-poppoon poliisissarja Kummeli esittää: Kontio & Parmas jatkuu odotetulla 4. kaudella! Valkeakoski on jälleen suurien mullistusten kourissa. Otso Kontiota piinaa erityisesti kebab-yrittäjän vangitseminen, jonka johdosta kebabin saatavus on uhattuna. Kontion tytär Saija on päättänyt pyrkiä politiikkaan ja vävypoika Eetun pitkään orastanut rokkiura ottaa vihdoin tuulta alleen. Järjestystä ylläpitää Auni Parmas, joka on noussut poliisilaitoksen johtoon. 

Uudella kaudella on mukana kaikki tutut näyttelijät: Heikki Silvennoinen, Elsa SaisioTimo Kahilainen, Heikki VihinenHeikki HelaMari PerankoskiYlermi RajamaaLinda WiklundIlkka HeiskanenKaisa HelaArja Koriseva ja Ernest Lawson

Arman ja viidenkympin kriisi

Arman ja viidenkympin kriisi

Alkaa Ruudussa syyskuussa.

Arman Alizadin luotsaama Arman ja viidenkympin kriisi on palkitun juontajan uran henkilökohtaisin ohjelma, jossa hän sukeltaa omaan ikäkriisiinsä ja tutkii elämää eri näkökulmista. Pitääkö viiskymppisen lähteä Ibizalle bailaamaan tunteakseen olonsa nuoreksi, vai onko aika kypsä jo senioritansseille ja bingolle? 

Ohjelmassa Arman lähtee etsimään nuoruuden lähdettä mitä erilaisimmista paikoista ja tilanteista, mutta samalla tutkii itseään ja tunteitaan ikääntymisestä avoimesti. Luvassa on eräänlainen ristiretki omaan itseen.

Näin Arman kuvailee tulevaa sarjaa: "Tässä sarjassa, mä aion sukeltaa omaan sisimpääni ja etsiä olemassaoloni merkitystä. Oonko mä menettäny jotain nuoruudessa? Onko nykyhetki se missä mä haluan olla? Onko viiskyt sama ku se et ois toinen jalka haudassa? Mä aion tehdä niitä asioita mitä oon ehkä missannu, kokea niitöä juttuja mitä en enää vanhana pysty tekeen. Mä otan mun olemassaolosta ja elämästä ja tästä kaikesta selvää. Tervetuloa mukaan!” 

Superkauppiaat 2

Superkauppiaat 2

Alkaa Nelosella ja Ruudussa lokakuussa.

Superkauppiaiden toisella kaudella tutustutaan uusiin K-Supermarket-kauppiaisiin ja kauppojen arkeen ympäri Suomen! Pääsemme seuraamaan kaupantekoa Lapin tuntureilla sekä viimeisimpiä ruokatrendejä pääkaupunkiseudulla. Uudet Superkauppiaat ovat hyvin erilaisissa vaiheissa kauppiasuraansa ja näemme miten kauppiaaksi kouluttaudutaan ja kasvetaan. Edelliseen kauteen verrattuna ohjelma tarjoaa entistä enemmän kurkistuksia kaupan kulisseihin ja tapahtumiin aitoja asiakaskohtaamisia unohtamatta.
 
Superkauppiaat tutustuttaa kauppojen henkilökuntaan, asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Kausi huipentuu erikoisjaksoon, jossa näytetään, miten joulu syntyy K-Supermarketeissa.

Ohjelman tarjoaa tavallista parempi ruokakauppa – K-Supermarket.

 

Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa

Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa

Alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 29.6.

Sami Kurosen makumatkan toinen kausi vie katsojat Pohjois-Karjalaan, puhtaan luonnon ja vieraanvaraisuuden alkulähteille. Sarjassa kokataan karjalaisen makumaailman klassisia annoksia sekä perinteitä kunnioittaen että päivittäen niitä fine dining -hengessä tähän päivään. Raaka-aineet haetaan läheltä ja ruokaa tehdään milloin majatalon leivinuunissa, milloin avotulella järven rannalla tai huippuravintolan keittiössä.

Samin omat rakkaimmat makumuistot ovat Ilomantsin Hanna-mummon ansiota. Sami vietti kaikki lapsuutensa kesät mummolassa, jossa Hannan leipomat karjanlanpiirakat, sultsinat, lihakukot, vatruskat ja lukuisat muut herkut olivat arkipäivää. Nyt mies palaa lapsuutensa maisemiin ja selvittää miltä Pohjois-Karjala näyttää ja maistuu vuosikymmeniä myöhemmin. Myös Hanna-mummo pyydetään Ilomantsin illallispöytään.

Korkeasaari

Korkeasaari

Alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Syksyllä mennään Korkeasaareen! Uutuussarjassa suomalaisille tuttu eläintarha avautuu uudesta näkökulmasta, kun pääsemme eläintenhoitajien kanssa tutustumaan heidän työhönsä saaren eläinasukkaiden kanssa. Täällä arkeen kuuluu kaikkea leopardien kouluttamisesta oravanpoikasten imettämiseen ja partakorppikotkan kasvun seuraamiseen.
 
Korkeasaari-sarjassa nähdään miten amurintiikeri Sibiri opetetaan näyttämään hampaansa eläintenhoitajalle? Kuinka herkuille perso pikkupandauros Pim Pim suhtautuu uuteen tyttökaveriinsa? Minkä mausteen tuoksu saa Pinja-ahman villiksi? Miten koreapyrstöiset riikinkukot siirretään kesäkotiinsa? Korkeasaaren yhteydessä toimivassa Villieläinsairaalassa autetaan loukkaantuneita ja orpoja luonnonvaraisia eläimiä. Tapaamme siellä mm. laihan kuutin, liito-oravan poikasen ja liian aikaisin talvihorroksestaan heränneen siilin.
 
Vaikka eläintenhoitajien ja eläinlääkärin työ Korkeasaaressa keskittyy eläinten hyvinvoinnista huolehtimiseen, se on paljon muutakin kuin ruokintaa ja siivousta. Villieläinten asiantuntijoina he osallistuvat luontoonpalautushankkeisiin, tekevät työtä uhanalaisten lajien suojelun hyväksi ja ovat mukana innostamassa kaikenikäisiä eläintarhan vierailijoita luonnonsuojelijoiksi.

Huvila & Huussi Asuntomessuilla 

Huvila & Huussi Asuntomessuilla 

Alkaa Nelosella ja Ruudussa 23.8.

Ikisuosikki Huvila & Huussi palaa syksyllä ohjelmistoon neljällä puolen tunnin Asuntomessut-erikoisjaksolla. Upeaan Naantalin Luonnonmaan saaren Asuntomessu-alueeseen ja sen kauniisiin kohteisiin tutustuu Huvila & Huussi Asuntomessuilla ohjelmassa sisustusarkkitehti Mikko Vesanen ja taitava sisustaja ja remontoija, juontaja Ellen Jokikunnas.

Huvila & Huussi Asuntomessuilla -jaksoissa on jokaisessa oma teemansa. Mikko Vesanen ja Ellen Jokikunnas tutustuvat Asuntomessuilla muun muassa japanilaishenkiseen hirsitaloon, skandinaavisen klassisesti sisustettuun huvilaan sekä huippumoderniin älytaloon.

Huvila & Huussi Asuntomessuilla -ohjelma toteutetaan yhteistyössä Asuntomessujen kanssa. Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Naantalissa.

Suomen huutokauppakeisari 

Suomen huutokauppakeisari 

Alkaa Nelosella ja Ruudussa maanantaina 22.8.

Suomen Huutokauppakeisarin uudella kaudella lupsakat yrittäjät Aki ja Heli Palsanmäki etsivät harvinaisia ja erikoisia aarteita myytäväksi huutokauppaansa. Keisarin karavaani vierailee pienillä paikkakunnilla, mutta myös isolla kirkolla. Tony Montana esittelee privaattiklubia Hesoissa, siivouskuningatar Auri Kananen kauppaa harvinaisia puhdistussieniä ja Erika Helin myy miestenlehteä. Mitä kuuluu Jani Wickholmille? Entä Sointu Borgille? Saako Jenni Mustajärvi kaupaksi Pate-isänsä keikkapalkkioksi saaman taulun?
 
Hirvaskankaan Markku-MäkKaivuri tuunaa arvottomasta arvokasta ja keksii uusia hittituotteita. Millainen on Design by Markku -puunkaatoteline? Sen verran on paljastettava, että puita sillä ei voi kantaa. Miten onnistuu sähköpyörän rakentaminen? 

Ja mikä kaikkein tärkeintä: mihin hintaan Aki paukuttelee uusiotuotteet maailmalle? Tervetuloa aitoon ja oikeaan maalaishuutokauppaan Hirvaskankaalle!

Mädät omenat

Mädät omenat

Alkaa Nelosella ja Ruudussa maanantaina 29.11.

Kahdeksanosainen psykologinen trilleri Mädät omenat sijoittuu 1970-luvun Suomeen ja syrjäisellä saarella sijaitsevaan Kotkakallion mielisairaalaan. Sanatorioksi tituleerattuun paikkaan lähetetään vasten tahtoaan naisia, jotka uhmaavat yhteiskunnan normeja eivätkä mahdu ahtaaseen "kunnon naisen" -muottiin.

Kotkakalliosta itsensä löytää myös sarjan päähenkilö, sosiologian opiskelija Onerva Poikelus (Satu Tuuli Karhu). Poikelus tutustuu muihin potilaisiin ja alkaa pian epäillä ylilääkäri Gösta Lundstenin (Santeri Kinnunen) erikoisia hoitokeinoja. Onko kuitenkin jo liian myöhäistä? Sarjan muissa rooleissa nähdään mm. Armi Toivanen, Sonja Kuittinen, Paavo Kinnunen, Anna-Leena Härkönen, Hannes Suominen ja Anu Sinisalo.

Nelosen, Livin, Jimin ja Heron kansainvälisiä ohjelmauutuuksia

Nelosen, Livin, Jimin ja Heron kansainvälisiä ohjelmauutuuksia

 

NELONEN
 
MasterChef Australia, 14. kausi
6.6. alkaen alkuillassa maanantaista keskiviikkoon tai tiistaihin. 

Hauskat kotivideot (America's Funniest Home Videos, kansainvälinen versio), kaudet 32 ja 22
17.6. alkaen
 
Remppa vai muutto: Muuttuiko mieli? (Love It or List It - Change of Heart) 1. kausi
7.7. alkaen klo 18 ja 19

Poliisikoira Rex (Komissar Rex) 
6.9. alkaen tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 15.55

Leijonan luola USA (Shark Tank USA), 13. kausi
6.9. alkaen keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17

 
LIV
 
Remppa vai muutto: Ilo irti neliöistä (Love It or List It: Brilliant Builds), 1. kausi
4.5. alkaen klo 19
 
Puutarhan pelastajat (Garden Rescue), 5. kausi
7.6. alkaen maanataista torstaihin klo 20
 
Lomaile kuin ökyrikas (Worlds Most Luxurious Holidays), kolmiosainen dokumenttisarja
8.8. alkaen klo 21
 
Rikkaiden & kuuluisien Beverly Hills (Inside Beverly Hills: The Land of the Rich and Famous), kolmiosainen dokumenttisarja
20.8. alkaen klo 21
 
Remppa vai muutto UK (Love It or List It UK), kaudet 5 ja 6
22.8. alkaen maanantaista torstaihin klo 20
 
Greyn anatomia, 18. kauden yhdeksän viimeistä jaksoa
29.8. alkaen klo 21
 
Sugar Babies (dokumentti)
2.9. klo 21.
 
Uusi elämä etelässä (The Great Escapers, tk3, 35 jaksoa).
6.9. alkaen tiistaista torstaihin klo 19 
 
DOC (Italialainen sairaaladraama), 1. kausi
7.9. alkaen klo 21 
 
Rikkaiden & kuuluisien ökylomat (Playgrounds of the Rich and Famous), kuusiosainen dokumenttisarja
10.9. klo 21
 
Vieraissa Australia (Seven Year Switch Australia), 2. kausi
10.9. alkaen klo 22
 
Annan herkulliset leivonnaiset, 3. kausi
19.9. alkaen aamupäivissä
 
Himohamstraajat (Hoarders), 11. kausi
25.9 . alkaen sunnuntai-iltapäivissä
 
Rakkaudesta vai rahasta (Age Gap Love Millionaires), kaksiosainen dokumenttisarja
1.10. alkaen klo 23

 
JIM
 
Raskaan kaluston pelastajat (Trucking Hell), 4. kausi
23.5. maanantaisin klo 22
 
Amerikan kovimmat keräilijät (American Pickers), kaudet 17 ja 18
17. kausi 13.6. alkaen maanantaista torstaihin klo 19 ja 20 
 
Alaskan jäälentokenttä (Ice Airport Alaska), kausi 1 ja 2 
15.8. alkaen maanantaista torstaihin klo 21
 
Rajavalvojat (Border Patrol), 11. kausi
15.8. alkaen klo 22 ja 22.30 
 
Panttilainaamo (Pawn Stars) 21. kausi
3.10. alkaen maanantaista torstaihin klo 19
 
 
HERO
 
Paratiisihotelli Ruotsi, 14. kausi 
30.5. alkaen maanantaista torstaihin klo 19
 
Paratiisihotelli Norja, 11. kausi
1.8. alkaen maanantaista torstaihin klo 19
 
Paratiisihotelli Norja, 12. kausi
24.10. alkaen maanantaista torstaihin klo 19
 
NCIS Rikostutkijat (Navy NCIS: Naval Criminal Investigate Service). 19. kausi
22.9. alkaen maanantaista torstaihin klo 20
 
Blue Bloods, 10. kausi
18.10 1.8. alkaen maanantaista perjantaihin klo 01