Kotimaiset

Näillä tuotteilla tehtiin insinööriperheen jättimäinen muutos Remppa vai muutto Suomessa

Remppa vai muutto Suomessa autettiin tällä kertaa Espoon Nöykkiössä kolmen lapsen kanssa asuvaa diplomi-insinööripariskunta Sannaa ja Tomia.

Ennen remonttia ja uuden kodin etsintää tilanne oli se, että perheen isosta omakotitalosta löytyi runsaasti neliöitä aktiivisen perheen tarpeisiin, mutta koti oli myös täynnä tavaraa aina eteisestä keittiön kautta kodinhoitohuoneeseen saakka.

Makumatkoja harrastavan perheen yksi ongelmakohta oli keittiö, johon koko perhe ei mahdu yhdessä kokkamaan. Samoin kodinhoitohuoneessa sijaitseva työpiste ei ole keskittymisen kannalta ideaali ja märkätilatkin olivat elinkaarensa päässä.

Remonttibudjetiksi Marko Paananen sai 120 000 euroa, jolla hän uudisti keittiön ja kodinhoitohuoneen näyttäväksi kokonaisuudeksi sekä laittoi kodin märkätilat uuteen uskoon lauteita myöten. Lisäksi hän taikoi pienempään kylpyhuoneeseen suihkun ja lisäsi eteiseen runsaasti kaappitilaa. Rohkeilla värivalinnoilla Marko loi tiloihin kiinnostavia tunnelma. Kalustevalinnoissa panostettiin designiin, joka säilyttää arvonsa myös tulevina vuosina.

Tarkemmat tuotetiedot löydät tästä linkistä!

Perheen muuttobudjetti oli hulppeat 750 000 euroa, ja he olivatkin valmiita katsomaan, mitä sillä summalla saa myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Bo:n tiimin avustuksella Anne esitteli perheelle Tuusulan Ruotsinkylästä mansardikattoisen omakotitalon, kaksitasoisen hirsitalon Jyväskylän Kylmänorosta ja 240 neliöisen erillistalon Espoon Tillinmäestä.

Jaksossa nähtyjen BO LKV:n kohteiden välittäjät ja yhteystiedot:

Katja Lampinen, kiinteistönvälittäjä, BO LKV Ullanlinna, p. 044 243 3744 / katja@bo.fi

Nina Saleva, kiinteistönvälittäjä, BO LKV Jyväskylä, p. 045-264 8177 / nina.saleva@bo.fi

Arja Ränkipohja, kiinteistönvälittäjä, BO LKV Espoo, 040-529 1925 / arja@bo.fi

Yksityisautoleasing on huoleton vaihtoehto autoiluun! Mikäli kiinnostuit Nordean Autoleasing-palvelusta, lisää tietoa siitä löydät autoleasing.fi-sivustolta.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Remppa vai muutto Suomi