Kotimaiset

Näillä tuotteilla tehtiin Berliini-henkinen remontti Remppa vai muutto Suomessa

Remppa vai muutto Suomessa remontoitiin tällä kertaa Espoon Latokaskessa sijaitseva Saran ja Niklaksen 91 neliön paritalo, joka oli jäänyt ruuhkavuosien jalkoihin eikä palvellut pienlapsiperheen arkea sokkeloisen pohjaratkaisun takia. Perspektiiviä ahtaaseen paritaloarkeen perhe on saanut Saran Berliinin työkomennuksilta. Saksan-kodissa kaikki on ollut avarampaa, korkeampaa ja käytännöllisempää. Nämä kolme kriteeriä löytyivätkin pariskunnan sekä muuton että rempan toivelistoilta toimivamman arjen ja sijainnin lisäksi.

Markolle annettiin remonttibudjetiksi 70 000€, jolla hän taikoi asuntoon Berliiniä henkivän korkeamman eteistilan kuivauskaappeineen sekä yhdisti keittiön ja olohuoneen avaraksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa perheen voi oleilla samaan aikaan samassa tilassa. Sisustukseen haluttiin ripaus modernia luksusta, joten kokonaisuuteen tuotiin ylellisyyttä värien ja materiaalien avulla. Pinnat ovat kulutusta ja katseita kestävät eli oiva valinta lapsiperheen kotiin. 

Tarkemmat tuotetiedot löydät täältä!

Anne etsi Berliinin tunnelmaa näyttökohteista, joiden tuli sijaita lähellä kansainvälistä koulua sekä luontoa. Bo LKV:n tiimi löysi 450 000 euron budjetilla kolme upeaa kohdetta Annen esiteltäväksi. Perhe näki kauniin 135-neliöisen omakotitalon merellisessä Kirkkonummen Långvikissa, 92-neliöisen kerrostaloasunnon Espoon Suurpellossa ja riemunkiljahduksia Sarassa herättäneen paritalon, joka sai parin kallistumaan muuttoon, Espoon Henttaalla.

Jaksossa nähtyjen BO LKV:n kohteiden välittäjät ja yhteystiedot:

Katja Lampinen, kiinteistönvälittäjä, BO LKV Ullanlinna, p. 044 243 3744 / katja@bo.fi

Eveliina Laine, kiinteistönvälittäjä, BO LKV Espoo, p. 040 869 8579 / eveliina@bo.fi

Virpi Romu, kiinteistönvälittäjä, BO LKV Ullanlinna, p. 040-061 0018 / virpi@bo.fi

Yksityisautoleasing on huoleton vaihtoehto autoiluun! Mikäli kiinnostuit Nordean Autoleasing-palvelusta, lisää tietoa siitä löydät autoleasing.fi-sivustolta.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Remppa vai muutto Suomi