Kotimaiset

Miltä näytti elämä ennen somen ja älypuhelinten aikaa? Ruudussa 1.3. alkava nostalginen Tuurenmäki 98 on tarina elämästä internetin alkuhuumassa

1.3. Ruudussa alkava kahdeksanosainen Elisa Viihteen alkuperäissarja Tuurenmäki 98 on hauska, koskettava ja samanaikaisesti sekä ajankohtainen että nostalginen draamakomedia teini-ikäisen kaveriporukan tempautumisesta internetin ja aikuisuuden kiemuroihin kultaisella 90-luvulla. 

Vuoteen 1998 sijoittuvassa sarjassa päähenkilön Mikaelin (Toni Nikka) elämä aukeaa, kun internet tulee Tuurenmäen kylään. Mikael alkaa rakentaa omaa portaalia, ja IRC:iin on helppo paeta myös vanhempien (Minka Kuustonen ja Iikka Forss) salaisuutta, jonka paljastuminen saa Mikaelin nolostumaan enemmän kuin mistään ikinä ennen. 

Netistä löytyy myös salainen ystävä, jonka oikean henkilöllisyyden Mikael uskoo tietävänsä. 

Muissa keskeisissä rooleissa sarjassa nähdään Ville Myllyrinne, sekä nuoret ja lupaavat näyttelijät Lauri Qvick, Iina Nyländen, Onni Vesikallio ja Saimi Kahri.

Elisa Viihteen alkuperäissarja Tuurenmäki 98 alkaa Ruudussa 1.3. jolloin kaksi ensimmäistä jaksoa ilmestyy Ruutuun. Ensimmäinen jakso nähdään myös Nelosella 1.3. klo 21.40. 

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Tuurenmäki 98