Urheilu

The Masters nähdään yksinoikeudella Ruudussa 5.–9.4.!

Ruutu tarjoaa The Masters -golfturnauksen yksinoikeudella Suomessa kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View). 

Arvostettu The Masters nähdään jälleen yksinoikeudella Ruudussa. Golf-turnausta seurataan suorina lähetyksinä 5.–9. huhtikuuta. Ruudussa esitetään kaikki kansainvälisen lähetyksen materiaali. 

Ennakkosuosikit vihreän voittajan takin pukijoiksi ovat jälleen tutut golf-maailman ykkösnimet Jon Rahm ja Rory McIlroy. Viime vuoden mestari Scottie Schefflerillä uskotaan myös olevan hyvät saumat voiton uusimiseen.  

Lähetykset ovat Ruudussa tarjolla sekä englanninkielisellä että suomenkielisellä selostuksella. Jälkimmäisestä vastaa Antti Vaalas ja Antti Ahokas

"Paljon odotettu kevään merkki on Augusta National ja The Masters. Upea päästä välittämään tunnelmia kotikatsomoihin kenties vuoden arvokkaimmasta golfkilpailusta", Antti Ahokas kommentoi. 

Nelipäiväinen voittotaistelu huipentuu yleensä vasta sunnuntain haastavalla takaysillä, joten voittajaa on vaikea ennustaa etukäteen. Tänä vuonna The Mastersissa pelataan jälleen myös leikkimielinen Par 3 -kilpailu, jota voi seurata keskiviikkona ennen turnauksen alkua.

The Masters nähdään Ruudussa erillisenä kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View), eikä se sisälly Ruutu+-tilaukseen. Suorien lähetysten lisäksi ostajilla on katseluoikeus turnauksen tallenteisiin 14 vuorokauden ajaksi. The Mastersin katseluoikeuden hinta on 24,95 € ja se on nyt myynnissä täällä
 

The Mastersin suorien lähetysten aikataulu Ruudussa:
Ke 5.4.
Par 3
22.00-00.00

To 6.4.
1. kierros
22.00-02.30

Pe 7.4.
2. kierros
klo 22.00 - 02.30

La 8.4.
3. kierros
klo 22.00–02.00

Su 9.4.
4. kierros
klo 21.00–02.00
 

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
The Masters