Kyllä isä osaa -elokuva keräsi heti jättiyleisöt – Elokuvan nähnyt jo 76 000 katsojaa!

Viime torstaina ensi-iltansa saanut Kyllä isä osaa -elokuva keräsi pääsiäisenä 76 000 katsojaa. Elokuvan suosio oli niin suuri, että esityksiä jouduttiin osassa teattereita vaihtamaan suunniteltua suurempiin saleihin. 

90-luvun rakastetun Kyllä isä osaa -sarjan elokuvaversio keräsi pääsiäisen aikana huimat 75 883 katsojaa.

Elokuvan vastaava tuottaja Janne Kataja on erittäin tyytyväinen upeaan avaustulokseen. 

Luotin tämän TV-perheen vetovoimaan, koska jo sarjassa nähty dynamiikka on ajatonta. Elokuvassa toimii taitavasti viritetty rytmi perheen dialogissa ja ne kaikille tutut ongelmat sekä haasteet, jotka perhe ratkaisee omintakeisilla keinoillaan, Kataja sanoo.
 
Kyllä isä osaa -elokuvassa nähdään sarjan alkuperäiset hahmot ja niiden näyttelijät eli Tom Lindholm (isä), Tuija Ernamo (äiti), Maiju Jokinen (Jonna) ja Jarno Jokinen (Jussi). Vanhojen tuttujen hahmojen lisäksi perheessä on myös uuden sukupolven edustaja, sillä Jonnan poikaa Junnua näyttelee hurmaava Vilppu Eleinen.

Elokuvan on ohjannut Panu Raipia, kuvaajana toimi Teppo Högman. Käsikirjoituksesta ovat vastanneet Outi Keskevaari ja Pekka Lepikkö, joka on käsikirjoittanut ja ohjannut alkuperäisen tv-sarjan. Elokuvan on tuottanut tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy, osatuottajana toimi Tampereen Komediateatteri Oy. Nelonen Media levittää elokuvan.

Mahtavaa, että ihmiset ovat ottaneet elokuvan näin hyvin vastaan! Tämä viestii siitä, että tälle on selvä tilaus. Tässä ajassa tarvitaan komediaa, ohjaaja Panu Raipia iloitsee.

Raipialle viikonlopun tulos on merkittävä, sillä Kyllä isä osaa on hänen ensimmäinen elokuvansa.

Olen tehnyt ohjaajaurani teattereiden estradeilla, joten pyyntö elokuvan ohjaajaksi merkitsi minulle paljon. Olen siitä kiitollinen, ja tein työni elokuvan ohjaajana niin hyvin kuin vain osasin. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Työryhmämme oli erinomainen, ja henki kuvauspaikoilla oli koko ajan mitä mainioin.
 
Kyllä isä osaa -elokuva nyt elokuvateattereissa!