Kotimaiset

JULKISTUS: Paleface, Sara Chafak, Kake Randelin – tässä ovat kevään 2024 Tähdet, tähdet -kilpailijat!

Vuoden 2024 Tähdet, tähdet -ohjelmassa etsitään jälleen maamme monipuolisinta viihdyttäjää, tähtien tähteä.

Kauden kilpailijat ovat monipuolinen joukko viihteen monitaitureita: sanoja rakastava rap-artisti, rumpuja soittava näyttelijä, musiikin taitureita, laulava sometähti, taikapölyn koskettama mentalistista, tuoreita lahjakkuuksia sekä iskelmän ikivihreä ääni.

Kevään Tähdet, tähdet -kilpailijoina nähdään räppäri Paleface, muusikko Kake Randelin, viihdetaiteilija Helena Lindgren, juontaja ja näyttelijä Hanna Kinnunen, näyttelijä Riku Nieminen, ex-missi ja sometähti Sara Chafak, laulaja Jennika Vikman, näyttelijä ja muusikko Malla Malmivaara, muusikko Tidjân Ba, mentalisti Noora Karma ja laulaja Teemu Roivainen.

Lilli Paasikivi, Juuso Mäkilähde, Sami Yaffa ja Susanna Laine

Tähdet, tähdet -ohjelman kruunaa absoluuttisen timanttinen tuomaritrio Lilli Paasikivi (vas.), Juuso Mäkilähde ja Sami Yaffa.

Lilli Paasikivi on todellinen kulttuurin moniottelija. Hän toimii säännöllisesti erilaisissa kulttuurialan asiantuntijatehtävissä, ooppera- ja konserttilaulajana, taiteellisena johtajana, luennoitsijana sekä esiintymisvalmentaja. Tähdet, tähdet -tuomarina Lilli pyrkii olemaan kannustava. Hän haluaa rohkaista kisaajia kehittymään ohjelman aikana parhaimpaansa.

TV:stä tuttu radiotoimittaja, juontaja ja Aamulypsyn vakioääni Juuso Mäkilähde kuuntelee työkseen musiikkia, ja hän rakastaakin musiikkia iskelmästä hiphoppiin. Musiikkidiggarina Juuson rooli Tähdet, tähdet -tuomaristossa on edustaa ”kansan ääntä”, ja siksi hän aikoo tuomaroida kisaajia hellän humoristisella ja kansantajuisella äänellä.

Sami Yaffa tuntee rock-maailman ja koko rock-maailma tuntee hänet; Yaffa on soittanut muun muassa Pelle Miljoona Oy:ssa, Hanoi Rocksissa, Joan Jett and the Blackheartsissa ja New York Dollsissa. Tähdet, tähdet -tuomarina Sami haluaa nähdä kilpailijoiden aitouden ja kyvyn puhutella yleisöä omannäköisellä kokonaisuudella.

Ohjelman juontaa upea, musiikkia hengittävä Susanna Laine. Susannalle musiikki ja esiintyminen ovat tuttua puuhaa, ja hän on tähdittänyt lukuisia musikaaleja ja viihdyttänyt suomalaisia Aikakone-yhtyeen jäsenenä.

Luvassa on tähtipölyn täyteinen show vailla vertaansa!

Tähdet, tähdet alkaa Nelosella ja Ruudussa huhtikuussa.

Tähdet, tähdet -kilpailijoina nähdään:

Paleface

Paleface

“En pidä siitä, että minut laitetaan ulkopuolelta johonkin tiettyyn lokeroon. Siksi heittäytyminen eri genreihin on loistavaa!”

Suomiräpin pioneeri ja kärkäs kommentaattori Paleface on kulta- ja platinalevyillä palkittu rap-artisti, jonka tietämys musiikista hakee vertaistaan. Vaikka laulu ei olekaan hänen päälajinsa, Paleface lähtee Tähdet tähdet -kisaan täysillä ja häpeilemättä. Hänen tavoitteena on heittäytyä ja nauttia eri musiikkityylien esittämisestä yleisölle.

Jennika Vikman

Jennika Vikman

“Haluan voittaa omia ennakkoluulojani – ajatuksia siitä, etten pysty johonkin.”

Jennika Vikman on nouseva laulajalahjakkuus, jolle musiikki ja esiintyminen ovat näytelleet isoa roolia jo aivan pienestä pitäen. Suurelle yleisölle vielä tuntematon Jennika toteuttaa nyt unelmaansa päästessään Tähdet, tähdet -lavalle näyttämään laulutaitonsa ja ennakkoluulottoman heittäytymiskykynsä.

Tidjân Ba

Tidjân Ba

“Tässä ohjelmassa voin pitää hauskaa ja tuoda hyvää fiilistä yleisölle.”

Kesällä paluun tekevästä Kwan-yhtyeestä tuttu laulaja, ääninäyttelijä ja opettaja Tidjân Ba suuntaa Tähdet, tähdet -kisaan ennen kaikkea haastamaan itsensä, mutta samalla hän haluaa nauttia yleisön antamasta energiasta. Lavalla Tidjân aikoo antaa kaikkensa, oli kyseessä sitten luihin ja ytimiin menevä soul tai ilmoille räjähtelevä rock.

Hanna Kinnunen

Hanna Kinnunen

“Hypätään ensin, ja jutellaan sen jälkeen…”

Aito Iskelmä -radiokanavan juontaja, Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä ja viestinnän maisteri Hanna Kinnunen ajatteli nuorena, että hänestä tulee artisti isolla A:lla – musiikki oli hänelle elämän ykkösjuttu. Tähdet, tähdet -ohjelma onkin Hannalle paluu omaan musiikilliseen ytimeen. Yleisön hän aikoo valloittaa heittäytymällä kilpailuun täynnä intoa ja energiaa sekä tarjoamalla unohtumattomia esityksiä.

Riku Nieminen

Riku Nieminen

“Vahvuuteni on komiikassa ja siinä, että heittäydyn vailla minkäänlaista tulosvastuuta.”

Näyttelijä ja juontaja Riku Niemiselle Tähdet, tähdet -ohjelma on keino haastaa itsensä laulajana ja viihdyttäjänä. Hän onkin valmis yllättämään suuren yleisön monipuolisuudellaan ja heittäytymiskyvyllään. Kisassa Riku aikoo hypätä uusiin saappaisiin ja antaa palaa, oli genre mikä hyvänsä.

Sara Chafak

Sara Chafak

“Musiikki on yksi isoin asia elämässäni – tallennan omia ajatuksiani ja fiiliksiäni musiikkiin.”

Sara Chafak on vuoden 2012 Miss Suomi, kokki ja sosiaalisen media ammattilainen. Hän on rakastanut laulamista aina, ja  hän on ollut musiikin suurkuluttaja jo pienestä pitäen. Tähdet, tähdet -ohjelmasta Sara hakee uusia mullistavia kokemuksia ja haastaa itsensä laulajana ja esiintyjänä.

Helena Lindgren

Helena Lindgren

“Koen, että minulla on rikas musiikkiperintö, ja olen siitä hyvin kiitollinen.”

Helena Lindgren on tullut tunnetuksi niin meikkitaiteilijana kuin laulajana, ja hän on viihdyttänyt yleisöä yli 30 vuotta. Tähdet, tähdet -kisassa hän kokee vahvuuksikseen musikaalisuutensa, monipuolisuutensa ja kykynsä heittäytyä eri genrejen tunnelmiin. Helena onkin valmis hurmaamaan yleisönsä, oli kyseessä sitten sensuelli soul tai villi rockshow.

Kake Randelin

Kake Randelin

“Tässä kisassa innostaa justiin se, että mennään mukavuusalueen ulkopuolelle.”

Kake Randelin on koko kansan tuntema iskelmälaulaja, joka nousi suosioon 1980-luvun alussa hitillään Kirje kotiin. Edelleen 100:n keikan vuosivauhdilla kiertävä Kake aikoo heittäytyä Tähdet, tähdet -kisaan ja eri genrejen vietäväksi ennakkoluulottomasti, vaikka iskelmä onkin se kaikkein rakkain tyylilaji.

Noora Karma

Noora Karma

“Vahvuuteni on viihdyttäminen ja esiintyminen – kokonaisuus edellä mennään.”

Mystisenä maagikkona ja mentalistina tutuksi tulleen Noora Karman elämään musiikki on kuulunut aina: hän aloitti pianonsoiton jo 5-vuotiaana, suoritti englantilaisessa yliopistossa musiikkitutkinnon ja toimi musiikinopettajana, ennen kuin taikamaailma kutsui. Tähdet, tähdet -kisassa Noora haastaa itsensä – kilpailu jännittää, mutta lavalla Noora aikoo antaa kaikkensa ja yllättää yleisönsä heittäytymiskyvyllään ja muilla tempuillaan.

Teemu Roivainen

Teemu Roivainen

“Minulle musiikissa tärkeintä on melodia ja teksti – biisin täytyy kolahtaa.”

Laulaja, lauluntekijä ja vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen on tottunut esiintyjä; hän on aina laulanut ja soittanut, ja niistä muodostui keikkailun merkeissä työ jo hyvin varhain. Teemu osallistuu Tähdet, tähdet -ohjelmaan ennakkoluulottomasti, ja hän aikoo valloittaa suuren yleisön sydämet olemalla oma itsensä.

Malla Malmivaara

Malla Malmivaara

”Vahvuuteni on muuntautuvuus ja se, että olen valinnut biisit, joihin voi aidosti mennä mukaan.”

Näyttelijänä ja laulajana tunnetuksi tullut Malla Malmivaara nauttii päästessään haastamaan itseään musiikillisesti. Tähdet, tähdet -kisassa hän aikookin viedä itsensä epämukavuusalueelle, iloa kuitenkaan unohtamatta. Diskosävyillä leikittelevä Malla on valmis valloittamaan Tähdet, tähdet -yleisön laulutaidollaan ja tuomalla lavalle lumoavaa naisenergiaa.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Tähdet, tähdet