Juha Perälälle ja Hovimuusikko Ilkalle omat ohjelmat! – Suomipop pitää kuuntelijoille seuraa koko kesän

Radio Suomipop siirtyy kesävaihteelle heinäkuussa.

Suomi herää tänä kesänä linnunlauluun, parhaisiin biiseihin ja Juha Perälän lempeään ääneen. Perälää on kuultu Suomipopin aamuissa vakituisesti viimeksi 2019. Alkuvuodesta iltashow'ta Hollywoodista käsin juontanut Peris on soutanut kesäksi Suomeen ja ottaa nyt Radio Suomipopin aamulähetykset haltuunsa viideksi viikoksi. 

"Kunnon duunariarki kutsuu pitkästä aikaa. Käyn vetämässä aamusalin ja olen tikkana paikalla avaamassa mikin kello seitsemän. Puhelinlinjat ovat auki kesähessuille kautta maan. Olitpa töissä tai lomalla, saa soitella. Kaupan päälle heikkotasoiset läpät", Perälä kiteyttää.

Paluun kesäaamuihin tekee myös viime vuonna suuren suosion saavuttanut Suuri ämpärijahti.

"Ämpäribuumi jatkuu! Suomipopin valkoinen ämpäri piilotetaan tiistaisin ja torstaisin johonkin päin Suomea. Vihjeitä kuuntelemalla kuuntelija voi päästä ämpärin jäljille ja voittaa itselleen lippuja kesän kuumimpiin tapahtumiin", Suomipopin ohjelmapäällikkö Sanna Wänskä lupaa.

Suomipopin kesäohjelmistoa täydentävät myös Janne Saarisen kesäpäivälähetys sekä Elina Kottosen ja Cristal Snow'n luotsaama kesäiltapäivälähetys.

"Tänä kesänä myös selvitetään vuoden kovin kesäbiisi. Kesähitti-äänestys on jo käynnissä ja se keräsi heti ensimmäisellä viikolla roiman äänivyöryn.", Sanna Wänskä kertoo.  

 

Hovimuusikolle oma ohjelma


Suomipopin viikonloput saavat kesällä vahvistusta tutusta äänestä. Yli 10 vuotta Aamulypsyssä riemastuttavia ralleja tehtaillut Hovimuusikko Ilkka jättää hetkeksi kitaransa kotiin ja Ilkka Ihamäki hyppää juontamaan heinäkuussa lauantailähetyksiä.

"Odotan innolla heinäkuuta! Tutkitaan missä kannattaa kesäviikonloppua viettää ja ollaan kiinni mökkielämässä. Intohimoisena grillaajana lupaan tarjoilla viikoittaiset grillausvinkit", lupaa Ihamäki.

Viikonlopuissa kuullaan myös muita tuttuja ääniä. Alina Kangasluoma on äänessä sunnuntaisin ja lisäksi se hauskempi liikenneohjelma Menopaluu palaa kanavalle. Kristiina Komulainen, Manu Tuppurainen ja Harri Moisio ovat seurana kuuntelijoiden kesäreissuilla perjantaisin ja sunnuntaisin 20.6.-28.7. Luvassa tärppejä, viihdettä ja tunnelmaa tien päältä.

Suomipopin Kesähitti-äänestys on käynnissä osoitteessa supla.fi/radiosuomipop

 

  • Suomipopin Kesäaamu ja Juha Perälä arkisin klo 7-10
  • Suomipopin Kesäpäivä ja Janne Saarinen arkisin klo 10-14
  • Suomipopin Kesäiltapäivä ja Elina Kottonen & Cristal Snow arkisin klo 14-18
  • Liikenneohjelma Menopaluu perjantaisin ja sunnuntaisin klo 16-20
  • Ilkka Ihamäki lauantaisin klo 12-16
  • Alina Kangasluoma sunnuntaisin klo 12-16