Kotimaiset

Juha Perälä saa oman ohjelman Radio Suomipopin iltoihin!

Radio Suomipopin ohjelmisto asettuu viimein täyteen vahvuuteensa, kun juontaja Juha Perälä leimaa passinsa ja siirtyy helmikuussa juontamaan Suomipopin iltoja.

Perälä Show käynnistyy Suomipopilla keskiviikkona 8. helmikuuta. Perälän iltalähetystä kuullaan arkisin klo 18–21.

– Odotan tulevia iltoja innolla. Iltakuudelta on myös paljon inhimillisempää herätä töihin, kuin aamukuudelta, vuosia Aamulypsynkin kokoonpanossa vaikuttanut Perälä iloitsee.

Perälä Show'sta on luvassa vuorovaikutuksellinen show, jossa Perälän lisäksi ääneen pääsevät myös kuuntelijat. Kevään aikana Perälä Show'hun tuodaan myös uusia musiikkiin painottuvia ohjelmaosuuksia.

– Teen radiota itselleni perinteisellä interaktiivisella tyylillä, jossa pyrin lukemaan kaikki mahdolliset viestit ja puheluistakin ehdin ottamaan lähetykseen ison osan.

Perälän hypättyä iltojen puikkoihin, on Suomipopin ketju nyt täydessä kokoonpanossaan. Aamulypsy on lähtenyt näyttävästi liikkeelle Juuso Mäkilähteen, Tinni Wikströmin, Tuukka Ritokosken ja Janni Hussin johdolla. Suomipopin keskipäivissä klo 10–14 kuullaan Janne Saarista ja iltapäivissä klo 14–18 Juho Keskitaloa. Viikonloppuna äänessä ovat Tytti Kiviharju ja Elina Kottonen.

Meillä on Suomipopilla mahtava tiimi kasassa, ja olen iloinen, että saamme nauttia Juha Perälän seurasta nyt jokaisena arki-iltana. Tätä on odotettu ja toivottu. Juha on todella pidetty ja aito radiopersoona ja tulee luotsaamaan ohjelmaa tutulla omintakeisella tyylillään, Radio Suomipopin ohjelmapäällikkö Sanna Wänskä sanoo.

Radio Suomipop on Suomen tavoittavin radiokanava alle 54-vuotiaissa kuuntelijoissa. Suomipop tavoittaa viikossa lähes 25 prosenttia kaikista 25–54-vuotiaista suomalaisista. (Lähde: Finnpanel, KRT 1-12/2022).   

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Radio Suomipop