Jo yli 300 000 katsojaa – Luottomies-elokuvan suosiolle ei näy loppua

Helmikuussa ensi-iltansa saanut Luottomies-elokuva: All in on vetänyt suomalaisia elokuvateattereihin sankoin joukoin.

Kari Ketosen käsikirjoittama, ohjaama ja tähdittämä Luottomies-elokuva: All In sai ensi-iltansa 16. helmikuuta. Elokuva on noussut jättihitiksi, ja sen on nähnyt jo yli 300 000 katsojaa.

Ketonen on otettu elokuvan suosiosta.

Valtava kiitos kaikille katsojille tästä optimistisimmatkin odotukseni ylittäneestä tuloksesta! On ollut sydäntälämmittävää nähdä, miten työmme hedelmä on otettu vastaan, Ketonen iloitsee.

Elokuvan tuottaja ja toinen pääosan esittäjä Antti Luusuaniemi on häkeltynyt katsojien osoittamasta innosta ja intohimosta Luottomiestä kohtaan.

En osannut uneksiakaan tällaisista katsojaluvuista. Olen iloinen siitä, miten eri ikäiset katsojat ovat ottaneet Luottomiehen maailman omakseen. Tuntuu hienolta, moni katsoja on viihtynyt nimenomaan kotimaisen komedian parissa, Luusuaniemi hehkuttaa.

Nelonen Media toimii Luottomies-elokuva: All Inin levittäjänä. Nelonen Median televisiojohtaja ja vastaava päätoimittaja Ville Toivonen iloitsee kotimaisen elokuvan suosiosta.

On hienoa nähdä, että kotimainen elokuva kiinnostaa katsojia ja pitää vetovoimansa viikko toisensa jälkeen. Kotimaiselle komedialle on selvästi ollut tilausta, ihmiset kaipaavat huumoria ja naurua elämäänsä. Luottomies-elokuvalla olemme onnistuneet täyttämään tämän tarpeen upealla tavalla, Toivonen iloitsee.