Kotimaiset

Ivalo yksi kaikkien aikojen katsotuimpia draamasarjoja Ruudussa!

Elisa Viihteen alkuperäissarja Ivalo on noussut yhdeksi Ruudun kaikkien aikojen katsotuimmista draamasarjoista. Ruudussa nyt nähtävä kolmas kausi starttasi ennennäkemättömän vauhdikkaasti.

Huippusuositun Elisa Viihteen alkuperäissarja Ivalon kolmas tuotantokausi pyörähti käyntiin Ruudussa lokakuun alussa, ja on Sykkeen ja Koskisen ohella yksi Ruudun kaikkien aikojen katsotuimpia draamoja.

– Ivalo on ollut ensimmäisestä kaudestaan asti yksi rakastetuimmista Elisa Viihteen alkuperäissarjoista. Kolmas kausi on aiempien kausien tapaan jännittävä rikosdraama, johon perhesuhteet tuovat lämpöä. Ruudun katsojaluvut osoittavat, että kiinnostus tarinaan kantaa. Olemme erittäin iloisia siitä, että kolmas kausi on startannut ennennäkemättömän vauhdikkaasti, kertoo Elisan sisältöjohtaja Ani Korpela.

Ivalo on ensimmäinen uusi Elisa Viihde -alkuperäissarja, joka on saanut ensi-iltansa Ruudussa. Yhteistyön myötä Ruudun laaja tarjonta kasvoi entisestään tarjoten suomalaisille nyt ennennäkemättömän viihdekirjaston, jossa yhdellä tilauksella on katseltavissa Suomen suurin määrä kotimaista draamaa, elokuvia, urheilua ja viihdettä.

- Elisa Viihteen alkuperäissarjojen johdosta Ruudun sisältökattaus on noussut aivan uudelle tasolle. Palvelusta löytyy nyt Suomen kovin kattaus kotimaista draamaa sekä elokuvia, ja Ivalon hurja suosio osoittaa, että juuri sitä katsojat janoavat. Olemme onnellisesti sellaisessa tilanteessa, että pystymme tarjoamaan sitä jatkossakin heille runsaasti, Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen iloitsee.

Elisa Viihteen alkuperäissarja Ivalon jaksoja julkaistaan Ruudussa kuuden viikon ajan keskiviikkoisin, yksi jakso kerrallaan. Kaikki kolmannen kauden jaksot ovat katsottavissa 8.11. Kolmannen kauden lisäksi myös Ivalon aiemmat kaudet löytyvät Ruudusta, ja ovat katsottavissa Ruutu+-tilauksella.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Ivalo