Ivalo ja muut Elisa Viihteen uudet laatudraamat 1.10. alkaen ensiesityksessä vain Ruudussa

Ruudun kotimaisen draaman tarjonta vahvistuu, kun Elisa Viihteen uudet alkuperäissarjat ja sisällöt, kuten huippusuosittu Ivalo, saavat vastaisuudessa ensiesityksensä vain Ruudussa.

Myös kaikki Elisa Viihteen jo julkaistut alkuperäissarjat, kuten Pohjolan laki, Sipoon herttua ja kymmenet muut kotimaiset huippusisällöt sekä yli sata kotimaista elokuvaa lisätään Ruudun jo ennestään kattavaan ohjelmakirjastoon katseltavaksi Ruutu+-tilauksella 1.10. alkaen. Vastaisuudessa Ruudusta löytyvät myös mm. Kaikki synnit, Nyrkki, Renki, Mies joka kuoli sekä kymmenet muut huippusarjat.

Uudet Elisa Viihteen alkuperäissarjat tulevat siis jatkossa ensimmäisenä katsottavaksi vain Ruutu+-tilauksella. Esimerkiksi odotettu Ivalon kolmas kausi julkaistaan ensiesityksessä Ruudussa 4. lokakuuta.

Ruutu+ tilauksen voi tehdä nyt myös Elisan kautta ja sen voi maksaa Elisan laskulla. Ruutu-sovellusta voi käyttää Elisa Viihde -palvelussa jo nyt.
Ruutu+-tilaus tarjoaa siis lokakuusta alkaen ennennäkemättömän viihdekirjaston, kun yhdellä tilauksella on katseltavissa sekä Elisa Viihteen että Ruudun suositut alkuperäissarjat ensiesityksinä. Lisäksi kotimaiset leffat suoraan valkokankailta, kuumimmat viihdeilmiöt ja realityt, lasten suosikkisarjat ja kotimaisen palloilun kiinnostavimmat lajit yksinoikeudella.

Yhteistyön tavoitteena on tarjota suomalaisille kattava yhdistelmä huippulaatuista kotimaista sisältöä, erityisesti alkuperäissarjoja, elokuvia, viihdeohjelmia ja urheilua. Sopimuksen myötä myös Sanoman tarjonta mainostajille kehittyy merkittävästi, kun Elisa Viihteen sisällöt tuovat Ruutuun ja myöhemmin myös tv-kanaville uusia yleisöjä ja kohdennusmahdollisuuksia.

”Olemme erittäin iloisia tästä sopimuksesta. Elisa Viihteen palkitut sarjat täydentävät Ruudun kokonaisuutta ja vahvistavat Ruudun asemaa parhaiden kotimaisten sisältöjen kotina. Suoratoistomarkkinalla kilpailemme myös kansainvälisten jättiläisten kanssa ja nämä suomalaisten rakastamat kotimaiset laatusarjat ovat tässä kisassa meille ehdoton kilpailuetu”, Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso sanoo.

Elisa Viihteen palkituille alkuperäissarjoille Ruutu tarjoaa vaikuttavan uuden jakelukanavan ja merkittävän uuden yleisön.

”Suomalaisten kiinnostus kotimaisia sisältöjä kohtaan kasvaa. Nelonen Median kanssa voimme tarjota vaihtoehdon, jossa kotimaiset laatusisällöt ovat kattavasti saatavilla yhdestä paikasta. Elisa satsaa jatkossakin laadukkaisiin sisältöihin ja Elisa Viihde tv-palveluun. Olemme merkittävä kotimaisten sisältöjen tilaaja ja kansainvälistäjä. Elisa Viihteen alkuperäissarjat ovat palkittuja ja kansainvälisessä levityksessä”, kertoo liiketoimintajohtaja Sami Aalto Elisalta.

 

Tutustu palveluun Ruudussa: https://www.ruutu.fi/elisaviihde