Kotimaiset

Creator Awards -gaalan esiintyjät ja palkinnonjakajat ovat nyt julki – suora lähetys gaalasta Nelosella ja Ruudussa 4.6.

Creator Awards - Vaikuttajagaalassa juhlistetaan kotimaan someammattilaisten parhaimmistoa ja palkitaan vuoden ansioituneimpia tekijöitä. Gaala televisioidaan nyt ensimmäistä kertaa.
 

Creator Awards - Vaikuttajagaala juhlitaan lauantaina 4. kesäkuuta. Suomen suurin someammattilaisia ja sisällöntuottajia palkitseva gaala televisioidaan nyt ensimmäistä kertaa. Anni Hautalan ja Janni Hussin juontama gaala nähdään suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa 4.6. klo 20 alkaen.

Gaalassa esiintyvät Suomen suosituin poptähti Antti Tuisku sekä Ram pam pam -hitillään potin räjäyttänyt upea BESS.

Creator Awards - Vaikuttajagaalassa palkitaan vuoden ansioituneimpia sosiaalisen median sisällöntuottajia yhteensä 22 kategoriassa ja kolmella kunniamaininnalla. Nyt toista kertaa järjestettävä gaala juhlistaa kotimaisten someammattilaisten kekseliäisyyttä, taidokkuutta ja rohkeutta sekä palkitsee alan parhaiten ansioituneita sisällöntuottajia. 

Palkinnonjakajina nähdään useita maan suurimpia tähtiä viihteen eri aloilta, mm. Samu HaberTuure Boelius, Martina Aitolehti, Pinja SanaksenahoHenny Harjusola ja Jaajo Linnonmaa.

 

Voit lukea enemmän ehdokkaista, kategorioista ja gaalasta täältä.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Creator Awards