Apulanta ja Sinfonia Lahti yhdistävät voimansa – historiallinen konsertti nähdään suorana Ruudussa!

Suomen musiikkiskenen ikoni Apulanta yhdistää voimansa Sinfonia Lahden kanssa Tampereen Nokia Arenalla. Loppuunmyyty konsertti on mahdollista kokea nyt myös kotisohvalta, kun lauantain esitys nähdään suorana lähetyksenä Ruudussa. 

Suomen musiikkiskenen kiistaton ikoni Apulanta-yhtye tekee historiallisen esiintymisen Tampereen Nokia Arenalla yhteistyössä Sinfonia Lahden kanssa 25.-26.10.2024. Loppuunmyyty konsertti on nyt mahdollista kokea myös kotisohvalta käsin, kun lauantain 26.10. konsertti esitetään suorana lähetyksenä Ruudussa. 

“Nokia Arenan loppuunmyyty keikka Sinfonia Lahden kanssa on ollut meille valtava ja odotettu kokemus, ja on hienoa, että voimme tarjota sen Ruutu Liven kautta myös kaikille niille, jotka eivät pääse paikalle. Tästä tulee helvetin hieno ja ikimuistoinen ilta myös kotikatsomoissa!", iloitsee Apulannan solisti Toni Wirtanen.

Apulannan ja Sinfonia Lahden yhteiskonsertti on harvinainen tilaisuus päästä kokemaan kahden musiikkimaailman huipun uniikista yhteistyöstä. Konsertti esittelee vaikuttavan valikoiman Apulannan tunnetuimpia kappaleita, jotka on sovitettu suurelle sinfoniaorkesterille. Tämä luo täysin uudenlaisen elämyksen niin Apulannan faneille kuin klassisen musiikin ystäville. Yhteiskonsertin kapellimestarina toimii Erkki Lasonpalo. Suoran lähetyksen lisäksi katselupaketti sisältää keikkatallenteen sekä ennennäkemätöntä behind the scenes-materiaalia. 

Apulannan ja Lahden Sinfonian yhteiskonsertti nähdään suorana lähetyksenä Ruudussa lauantaina 26.10. klo 19 alkaen. Konsertissa on 30 minuutin väliaika. Keikan katseluoikeus on nyt myynnissä osoitteessa https://www.ruutu.fi/live. Keikan voi maksaa myös Epassin kulttuuriedulla. 

Konsertti esitetään Ruudussa erillisenä kertamaksullisena tapahtumana hintaan 13,99 e (Pay-Per-View), eikä se sisälly Ruutu+ -tilaukseen. Hinta sisältää striimin, ennen keikkaa julkaistavan lisämateriaalin sekä katseluoikeuden keikkatallenteeseen 30 päivän ajaksi.