Anni Ihamäki Huvila & Huussi – parhaat remontit -ohjelman puikkoihin! Tällainen kausi ohjelmasta nähdään

Huvila & Huussi – parhaat remontit on täynnä ikimuistoisia kohteita, tiukkaa asiaa, herkullisia paljastuksia, naurua ja kullanarvoisia vinkkejä jokaiselle mökkiremppaajalle ja mökkipuutarhurille. Suunnittelijat käyvät juontaja Anni Ihamäen johdolla läpi menneitä kohteita, valottavat remppojen taustoja ja suuntaavat katseensa kohti tulevaa mökkikesää.

Katsojat pääsevät palaamaan uudestaan upeimpiin, yllättävimpiin ja hauskimpiin muutoskohteisiin, kun joka jaksossa sukelletaan eri teemojen alla jo vuodesta 2008 esitetyn ohjelman huippuhetkiin. Tulevan kauden teemoja ovat muun muassa suurimmat muutokset, hauskimmat kohdehenkilöt, suomalaisten pihojen kestosuosikit sekä kestävä tulevaisuus.

Studiokeskusteluissa ei jätetä yhtään kiveä kääntämättä, kun suunnittelija Mikko Vesaselta tivataan, mitä kaikkea tiimi onkaan herkältä gurulta pimittänyt tai miksi Kati Jukarainen innostuu pergoloista ja Eva Wuite inhoaa puutarhatonttuja? Mukana keskustelussa ovat myös rakastetut, suunnittelijoiden visioita toteuttavat taiturit Vilja Schepel, Teemu Luostarinen ja Niko Lindström.

Huvila & Huussi – parhaat remontit -ohjelmassa palaamme ikimuistoisimpien mökki- ja pihamuutosten pariin ja paljastamme mitä kaikkea kameran takana on tapahtunut. Lisäksi jaamme Viljan johdolla vinkkejä ihanaan tulevaan mökkikesään!

Alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.