Kotimaiset

Anni Hautala, Sami Kuronen ja Janni Hussi juontavat syksyn Big Brother Suomi -lähetykset!

Peli alkaa syyskuussa, kun rakastettu Big Brother Suomi palaa uudistuneena Neloselle ja Ruutuun.
Sunnuntaina 4. syyskuuta joukko toisilleen tuntemattomia asukkaita suljetaan suorassa lähetyksessä 12 viikoksi Big Brother -taloon.

BB-juontajina nähdään tänä syksynä täysin uusi kolmikko: Temptation Island Suomen iltanuotioiltakin tuttu grillimestari Sami Kuronen, sekä Suomipopin Aamulypsystä tutut Anni Hautala ja Janni Hussi.

Sami ja Janni juontavat vuoropäivin Big Brotherin suoria koostelähetyksiä, joissa käydään läpi talon edellispäivän kiinnostavimmat tapahtumat ja keskustellaan käänteistä vaihtuvien vierailijoiden sekä vakiovieraiden kanssa. Suorat koostelähetykset nähdään päivittäin Nelosella ja Ruudussa.

 

Janni Hussi, Anni Hautala ja Sami Kuronen juontavat syksyn Big Brother -lähetykset

”On mielettömän hienoa päästä mukaan BB-tiimiin! Odotan innolla uuden kauden uusia tuulia. Toivon näkeväni luovia ratkaisuja ja häkellyttäviä peliliikkeitä kilpailijoilta. Mahtavaa päästä tekemään tätä juuri Annin ja Samin kanssa!”, Janni iloitsee.

"Mua on aina kiinnostanut ihmismieli ja miten se toimii erilaisissa tilanteissa. Big Brother on siihen erinomainen testi. Kun kuulin tulevista uudistuksista ja tiimistä, jolla uutta kautta lähdetään juontamaan, ei vastausta tarvinnut miettiä hetkeäkään. En ole odottanut syksyä koskaan näin innolla!", Sami sanoo.
 
Anni puolestaan luotsaa sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa nähtävän BB-viikon huipennuksen, eli suoran häätölähetyksen, jossa yksi tai useampi asukas saa lähtöpassit talosta.

"Isoveli on kertonut mulle jo vähän käänteitä, joita kaudelle on luvassa, ja täytyy sanoa, että odotan todella innoissani ja jännityksellä tulevaa! Tulossa on huippu syksy!", Anni vihjaa.

Tulevalla kaudella moni asia on toisin. Ehkä merkittävimpänä uudistuksena Isoveli on päättänyt sallia taktikoinnin ja pelaamisen. Perinteisesti Big Brotherissa kaikenlainen vehkeily ja nimeämisistä puhuminen on ollut kiellettyä, mutta tulevana syksynä 12 viikon pudotuspeli vaatii asukkailta taitavaa pelisilmää ja rohkeutta tehdä erilaisia peliliikkeitä. Ainakin, jos aikoo voittaa.
 

BB-kauden käänteitä seurataan ja spekuloidaan Suplan joka arkiaamu ilmestyvässä BB-podcastissa. Cristal Snow'n ja Sanna Pikkaraisen juontama BB-podcast on kuunneltavissa Supla+ -tilauksella.

BB-talon asukkaiden elämää seurataan vuorokauden ympäri lukuisten taloon asennettujen kameroiden välityksellä, ja katsojilla on eturivin paikat seurata talon tapahtumia koko kauden ajan niin Nelosella kuin Ruudun 24/7 -palvelussakin. Lisäksi kauden käänteitä seurataan ja spekuloidaan Suplan joka arkiaamu ilmestyvässä BB-podcastissa. Cristal Snow'n ja Sanna Pikkaraisen juontama BB-podcast on kuunneltavissa Supla+ -tilauksella. Cristal ja Sanna elävät ja hengittävät Big Brotheria koko syksyn BB-universumin käytävillä, ja edellispäivän tapahtumia käsittelevä jakso ilmestyy Supla+:ssa aina arkiaamuisin klo 07.

 

Syksyn BB-talon asukasvalinnat on nyt tehty, ja isoveli on valmis toivottamaan tervetulleeksi joukon keskenään hyvin erilaisia ja kiinnostavia persoonia ympäri Suomea. Pelaamisen ja taktikoinnin lisäksi Big Brotherilla on luonnollisesti takataskussaan iso liuta muitakin yllätyksiä ja käänteitä asukkaiden pään menoksi.

 

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Big Brother Suomi