Amazing Race saapuu vihdoin Suomeen - juontajana Heikki Paasonen!

Kaikkien aikojen suurin seikkailuohjelma Amazing Race rantautuu viimein Suomeen, ja nähdään Nelosella ja Ruudussa syksyllä. Ohjelman juontajana nähdään Heikki Paasonen.
 
Yli 20 vuotta maailmalla menestystä niittänyt legendaarinen viihdeohjelma vie 12 julkisuudesta tunnettua ja toisistaan poikkeavaa kahden hengen tiimiä elämänsä seikkailuun. Osassa pareista molemmat kisaajat ovat katsojalle ennestään tuttuja, toisissa taas julkisuudesta tuttu kilpailija kisaa yhdessä vähemmän tunnetun läheisensä kanssa.
 
Amazing Race Suomi asettaa osallistujat ennennäkemättömän haasteen eteen, sillä yhdelläkään kisaan lähtevistä pareista ei ole aavistustakaan siitä, mitä matka tuo tullessaan.  
 
Ennen maaliviivaa luvassa on kuitenkin kaikkia aisteja koetteleva kilpailu, joka koostuu eri puolille maailmaa rakentuvista etapeista. Jokainen etappi sisältää niin fyysisiä kuin psyykkisiäkin voimavaroja vaativia tehtäviä, joita suoritetaan joko yksin tai yhdessä parin kanssa. Tiimejä haastetaan päivä ja tehtävä toisensa jälkeen olosuhteissa, joihin ei voi ennalta varautua. 

 Amazing Race Suomen kuvaukset starttaavat heinäkuussa Helsingistä ja vievät kilpailijat lukuisille kisaetapeille kaukana kotoa. Pitkin matkaa osa pareista putoaa pois, ja vain yksi pari voi voittaa koko kisan ja 30 000 euroa.